Отговори
# 90
Синеоч мила,аз имах 2 кучета немска овчарка и кокер,немската овчарка се разболя започна да припада,и той правеше гърчове последните месеци дори не можеше да ходи беше ад,много се мъчеше.Най накрая взехме решение да облекчим мъките му като го преспах ме.Много плаках,мой познати едва ли не ми се присмиваха как мога да плача за едно куче............. CryВечерта като се прибрах ме го сънувах на една огромна поляна много красива и зелена а той тичаше все едно досега никога не го е правил дойде при мен и ме целуна,тогава разбрах че съм направила най доброто нещо за него в този момент.Дано при вас не се стигне до там и всичко да се оправи,на ветеринар бяхте ли?

# 91
Наде, направо ме разплака с това което написа  Cry, егати  Cry Cry Cry няма да се спи тази нощ.

Реа не можем да отидем, защото аз пих една чаша вино, Явор бира и неможем да караме, иначе има денонощна клиника.

# 92
СИНЕОЧ мила, сега кученцето ли е болно? Е наистина ти се насъбра, не е смешно като на някой му е жал за домашен любимец, защото знам сестра ми какво преживя цялото и семейство когато котенцето им беше болно, тези животинки са като част от семейството. Синеоч знаеш че те не се предават лесно ,по-издръжливи са от нас. Дано се оправи. Praynig

# 93
Чери въпроса е, че ние с него по едно и също време "пострадахме", аз тъкмо се пооправях една седмица след като бях конизирана и той направи жесток гърч, тогава бях като убезомяла, сама в къщи с кучето то голямо, питбул е. И така стреса трябва да е на нивооооо, детето не иска да остава смо в къщи дори да сляза да хвърля боклука, тя видя няколко негови гърча и ревеше като магаре, аз вече гледам да се държа мъжки, ама отвътре душичката ми се е свила, като знам че съм го отгледала от едномесечно пале.

# 94
Синеоч,изобщо не исках да те натъжавам Sadно то май така стана,за което съжалявам.Каква порода е кучето на колко години е,може да не е нещо сериозно и фатално ако успея поне малко да те разсея ще ти разкажа една случка с другото ми куче с кокера.Беше преди около 7 год. Ризи(така се казва кокера)вижда на балкона че прехвърча някаква си птичка и тръгва да я хване вместо това полита от 4 етаж и пада,изправя се и започва да лае от там отново вижда нещо хвърчащо и почва да търчи по него.Нямаше нито охлузено нито натъртено камоли счупване,затова Чери е много права като казва че кучетата са по издържливи от нас.

# 95
Питбул е. Наде ти ме разби и с кокера  Confused е как ще падне от 4 ет  ooooh! Абе издръжли, издръжливи, ама аз не издържам да го гледам как се мъчи, а също ме е страх да не му засегне нещо в главата, че тогаваааа незнам, да не вземе да налети на някой в къщи.  ooooh! Tired

# 96
Синеоч изкара те нощта и утре на ветеринар,те ще кажат сериозно ли е и как да процедирате от тук на там не дей да си мислиш такива неща,стар ли е за пръв път ли прави тези гърчове има ли някакви заболявания?Не мога да си влезна в профила,затова съм под друг ник

# 97
не е стар, на 8 г е, утре сутринта иииии по доктори, това е  ooooh!

# 98
Стискам палци утре всичко да е наред и да се оправи Praynig

# 99
мерси ще пиша като се върнем  Hug Heart Eyes
стискайте палци да не се окаже нещо сериозно.  Praynig Praynig Praynig

# 100
Добро утро на всички, желая ви прекрасен и спокоен ден Party
СИНЕОЧ цяла вечер те мисля миличка и така ми е мъчно че страдаш, дано се оправите по- бързо всички Peace Как е кученце. Дано не е нещо сериозно. И моят син като малък искаше питбул ама не взехме не знам и аз защо. мен малко ме е страх от кученца може би за това и взехме котенце.
НАДЕ много ми хареса тази случка смях се много направо ме развесели голям пес е това да знаеш Joy

# 101
  • София
Синеоч,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много , много ти стискам палци  кученцето да се  излекува - само имай търпение и бъди  колкото можеш спокойна !!!  Peace Peace Peace newsm10

Прегръщам ви всички!!!  Hug Hug Hug Hug

# 102
Благодаря ви милички, цяла нощ сънувам кошмари, аз като булка в рокля, пък младоженеца не идва, сънувах баща ми лека му пръст да ме успокоява. Рой не съм сънувала, ама се нервя на мъж ми, как може без да иска да разбира какво му е на животното да иска да го приспива  ooooh! Crossing Arms. На мен вътрешния глас ми казва, че е нещо което може да се лекува, той е супер жизнен и дружелюбен, наченаци на болно куче няма. Дайте някакви идей, съвет кво да питам в клиниката с какво мога да свържа тези гърчове. Praynig Hug

# 103
Не се сърди на мъжа си , те са от друга планета от друг свят и разбират нещата по друг начин, така че не му се ядисвай достатъчно ядове си имаш за друго в момента. Според мен трябва да отидеш първо на добър ветеринар в по-голяма клиника. Да разкажеш цялата история от първите гърчове и всичко подред за да добие представа док. има ли заболяване. Не съм на ясно с тези клиники , но е най- добре да се види на апаратура като ЯМР или рентген, не знам има ли такава в нашите клиники. Но каквото и да е те ще го прегледат и ще кажат все нещо ще им подскаже има ли проблем. Ако можеш се сети за нещо различно в поведението му на последък, отгледала си го от много малък и го познаваш в детайли. Ако виждаш нещо различно в поведението, характера на кученцето трябва да го кажеш. Така мисля аз. Peace

# 104
  • София
Синеоч , миличка аз никога не съм имала куче и не мога да ти дам никакъв  съвет за съжаление.....  Децата  много искаха куче , но  мен ме е страх от кучета пък и  при тази " пълна лудница " вкъщи само  животно ми липсва???   А и  големият ми син нали е с астма и е алергичен към какво ли не , та при нас е немислимо да гледаме някакъв дом. любимец. Но мисля, че като отидеш в клиниката - те там все пак нали са точно ветеринарни специалисти и би трябвало да са наясно тези гърчове симптом на какво заболяване са ?   Успех  и стискам палци !!!   Hug Hug Hug Peace  И като се върнете от прегледа пиши какво са казали .  love001

Общи условия

Активация на акаунт