Отговори
# 75
dimana27,д-р Савулева и д-р Кирилова са ми я вземали и са ме пращали при него.Кабинета му се намира до Окръжна болница.Иначе резултатът е написан добре,пише всичко,което е открил в нея с подробности.

Явно го бъркам с друг.Там не съм ходила. По принцип е добре да се сменят лекарите и лабораториите, защото рискът от човешка гршка  го има.На мен лошата цитонамазка ми я гледа Ангелов и никой лекар не оспори това, което е написал.Аз лично не съм го виждала, защото пробата се предава на регистратурата, но разбрах, че е възрастен, много педантичен , подробен и при най-малкото съмнение се задълбава в проблема. Недостатъкът е, че пише резултата на ръка, но мисля, че  това е бял кахър.Кирилова не я знам, но Савулеа я познаван от .... години.Тя се занимава предимно с бременни. Добре е цитото да бъде взето и да те гледа на колпоскоп гинеколог - онколог.От личен опит / не само за АГ / предпочитам за сериозни проблеми да отида при лекар, който работи в болница, не поликлиника / само в кабинет /.Не искам да засегна никого, но там опитът и рутината са на друго ниво.

Реа ???????????? Моля те, пиши!!!!!!!

# 76
Добро утро писанки.   bouquet

Аз вчера нищо не направих - защо ли? Ми щото онази на регистратурата ( частен МЦ ) нещо ми е дала несъществуващ час. Представяте ли си? Лекарят изобщо не преглежда в петък. Аз винаги си записвам такива неща като часове за лекар. Написала съм 8-ми - петък, 16:45ч ААААААА и даже съм си подчертала ПЕТЪКА, колко бях бясна, направо ми идеше да се разреда там и да я набия. Бях си взела 1 ден отпуска за да можа да отида на лекар, представяте ли си? И накрая нищо да не направя...............Сега съм решила да му звънна на GSM- а да му обясня и да ида в болницата. Ще се прередя и така, за да не чакам чак 26.01
После понеже бях мн разстроена, отидох при една приятелка и пихме червено винце до към 24:00ч.  Simple Smile Нали било много полезно за мен червеното вино........... Joy
Извинявам се, че не писах веднага , нали знаете , че ви любя?  Hug Hug Hug
Отивам на правя мекицииииииии  chef
До после  Simple Smile

# 77
Реа, мила, споко! Добре си направила с винцето  newsm62! Пък аз се притесних  smile3538...Иди в поликлиниката, той ще те приеме. Сега, хайде на мекичките!!!!

# 78
dimana27 ако ще идваш днес до нас , каняте на мекици  Simple Smile

# 79
 newsm62  Ще идвам, но с работно облекло и работна група /!!! /  Чака ни доста работа  smile3511...

# 80
Благодаря за отговора!
Ако може някой да ми препоръча къде във Варна да направя колпоскопия.Аз знам само за д-р Узунов.

Аз ти препоръчвам кой да ти я гледа - проф. Ангелов / работи в МЦ Кооператор /. Намери свестен лекар, който да ти я вземе , а там я носиш сама. Работи с касата.

Момичета, не се предоверявайте на Ангелов. Бил е добър патолог, но в последните 5 години нещо не гледа добре. При резултат от него ПАП 2+/такъв по принцип не би трябвало да има/, гинекологът ми прати стъклата при друг патолог - излезе 3Б. Последва биобсия/в Сф/ - ин ситу, конизация, в крайна сметка отстраняване на матката ми.
Мои познати също са вземали резултат от него 2+.

# 81
Благодаря за отговора!
Ако може някой да ми препоръча къде във Варна да направя колпоскопия.Аз знам само за д-р Узунов.

Аз ти препоръчвам кой да ти я гледа - проф. Ангелов / работи в МЦ Кооператор /. Намери свестен лекар, който да ти я вземе , а там я носиш сама. Работи с касата.

Момичета, не се предоверявайте на Ангелов. Бил е добър патолог, но в последните 5 години нещо не гледа добре. При резултат от него ПАП 2+/такъв по принцип не би трябвало да има/, гинекологът ми прати стъклата при друг патолог - излезе 3Б. Последва биобсия/в Сф/ - ин ситу, конизация, в крайна сметка отстраняване на матката ми.
За съжаление, не е само той такъв за Варна. Лично говорих с др. патолог и знаете ли кво ми каза???? Като видел ПАП3 пишел ПАП 2 да не плашил жената  Shocked Пълен абсурд. Аз му казах : Как може така? Той нещо го замаза..............басиииииииииии

няма значение Важното сега как си? Пиши, аз тази година преминах твоят път. Тук във форума никой освен мен не пише като с моето преживяване. Нямам с кой да обменям информация. Разкажи как се чувстваш сега, моля!

# 82
Еййййй, девойки мили хубави любави  Flutter Crazy от вчера сутринта не съм писала, а вие сте изписалииииииииииии  Shocked
Такаааааа почвам ви по ред на номерата:
1. АлфаБетичка нямаш грижи, стига Кюбит да не възразява, ще се пробвам да пускам аз темата, аз и писах на ЛС, да дойде и да пусне темичката. Щом е заета с общи усилияще поддържаме огъня, споко.
2. Реаааа що така бе Слънце, на мен на няколко пъти така ме бяха обърквали с часовете  ooooh!, ама аз знам че всичко с теб ще е ОК. Peace Hug Praynig Аз цървено винце, не мога да пия, става ми тежко на пупата (то не че мога и бяло да пия) Mr. Green
3. Джесииииии, стигаааааа да не чувам/ чета лоши и негативни неща от теб моляяяяяяяя теееееее, знам че не е лесно това което преживяваш, но не искам да ти минават никакви, ама никакви черни мислиииии  Crossing Arms Naughty Детенце ще се оправи, ще го надживее.  Praynig Praynig Praynig
4. Черииииии цун  Hug Heart Eyes
5. Надеее, твойте теглила са по лоши от мойте, аз не съм имала никога кръвоизливи, при мен беше точно обратното, аз нямах цикъл, съответно овулация. Дано всичко при теб мине бързо и безпроблемно  Peace
6. Андонова уажас тоя редут направооооо  Crazy, гадното е че сега като съм и без бач  Confused ама пак пуснах 2 поръчки, да се надявам до 9 февруари да има още поне една, трябва да поръчвам на Ния за чрд-то, а те дрешките ще са тамън за другата учебна година.
7. Пойзънчеееееее как си мила, появи сее  Praynig Hug

Изпуснах ли някогоооо newsm78, ако съм ще допълвам  Crazy

оооооооооооо за всичкииииииииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet
лелеееее кво Убаво Слънце греЙ навън,  Hug Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 11:48 от Синеоч

# 83
  • София
Синеоч       bouquet
Кюбит писа на мен на лични онзи ден да пусна нова тема,
но аз първо че бях на работа и второ не съм го правила и
ме беше страх да не оплескам нещо, затова предложих тук
да сформираме дежурен екип и който има възможност да пуска
тема, виждаш че на 10-на дена ги пълниме 50-те страници!

# 84
ок, тогава няма никакъв проблем, ще се разберем  Peace Hug

# 85
  • Пловдив
Здравейтеее  Hug
Снощи се обадих на моя доктор и за вторник се уговорихме след 16 ч. да отида.
Попитах само преглед ли или цито и той каза, че щом ми е минал цикъла ще ми вземе цито  Thinking. За типизацията каза още един цикъл да мине.
Имам му доверие, но все пак се чудя защо на вас ви казват, че след 3 месеца се взима цито. Моя доктор също е от онкология и все пак би трябвало да знае ако има такова нещо  newsm78.
Забравих да му кажа, че съм пила още един антибиотик и да попитам дали това ще окаже влияние на резултата от цитонамазката.

Аз още си търся 3 годишно алое, обаче червеното винце започнах да си го пийвам вечер  Mr. Green, а сутрин чая с мед  Laughing
Белия равнец го пропускам понякога  Blush

Лек ден на всички, ех че хубаво време  Grinning

И напълно съм съгласна с anivo, че положителните мисли предизвикват положителни събития  Peace

# 86

При мен се получи същото нещо.Пуснах си цито профилактично, излезе ПАП 2+ /точно така пишеше/.Докторката ми каза, че имам възпаление и ми изписа лечение.След две седмици - контролно цито - ПАП 3б - 4 !!! Точно след два дни ми направиха конизация. Хистлогията беше добра, но аз се успокоих чак когато същия Ангелов ми гледа цито и ми написа ПАП 2 и контрол на 3 месеца.Аз не съм чувала лоши неща за него, но при него наистина има резултат ПАП2+  newsm12

Реа, за колко ли още безумства ще научим.......

# 87
Здарвейте куклички ей сега е прибрах от бач. и сядам веднага да ви прочета. Много готино настроение внасяте вие мили сладки колежки по диагнози, винаги ми е гот като чета.
РЕА браво душко само така с винцето и аз пия по 1 чашка домашен елексир Peace
АЛФА, СИНЕОЧ благодарности, че се захващате с тази задачка да пускате темичката, бих ви помогнала с удоволствие обаче като знаете какъв съм "хакер" по-добре да стоя настана Embarassed
ДЖЕСКА как си мило
ПОИЗОН пиши моля те

# 88
 Cry Cry Cry искам да си поплача при вас момичета...Рой кучето ми за 24 часа направи 3 гърча, незнам вече кво да правим, ужасно мъчение е да го гледам как безпомощно се тресе, душата ми се е свила, понеже стреса ми е малък та да го доуплътня и с това  Confused Cry Cry Cry Cry

# 89
Синеоч споко деееееее отидете на денонощен ветеринар. Предполагам има в СФ. Стискам палци Рой да се оправи бързо и да мине всичко. Айде горе главата  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт