Отговори
# 60
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, ей ме на и мен тук!   bouquet
 Благодаря на alpha_beta за отговора в темата, която пуснах и съответно за линка към тази!  Hug
 На мен вчера при профилактичен преглед ми откриха полип на шийката на матката, та ми предстои да ми го махнат и изследват, кога ще го направя не знам. Все още съм доста шашардисана, а и никога не са ми правили никакви операции и си ме е страх.
 Иначе аз редовно си правя цитонамазка тъй като имам раничка и си е задължително. И сега си направих, но резултатите ще са ми готови чак след 2 седмици, надявам се всичко да е наред там.
 Лека вечер и късмет на всички!   bouquet

# 61
Ново начало, намираш лекар, който не е обвързан с някоя лаборатория.Взема ти цитонамазка , дава ти я и ти сама я носиш там, където  искаш.Така работят  Бочева, Кирчева, вероятно и доста други.Въпросът е да я гледа Ангелов, защото е много кадърен.

Благодаря!Досега съм я носела на д-р Емил Кънев,но щом ми препоръчваш Ангелов ще те послушам.

# 62
Не съм,доколкото разбирам имаш и раничка,и полип,така ли? А 'раничката'няма ли да я изследват.Колкото до цитонамазките-те се правят задължително,не смао ако човек има някакъв проблем.

# 63
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Раничката я имам от 15 годишна (може и от по-рано, но тогава за 1 път ходих на гинеколог), заради нея правя цитонамазка през 6 месеца, а не през 1 година.  След раждането ми я гориха, но не до края защото имаше някакъв проблем (май е много близо до матката, но не съм много сигурна), изследвам я редовно и за сега е наред. Относно нея докторите (за сега само 3 - 4) са били на мнение, че трябва да я лекувам след приключване на ражданията и да правя по-чести изследвания. Полипа ми е ново 20, преди около 6 месеца го нямаше.

# 64
Благодаря!Досега съм я носела на д-р Емил Кънев,но щом ми препоръчваш Ангелов ще те послушам.

А при кой гинеколог ходиш? Името на Емил Кънев ми е познато, но не се сещам къде работи.

Реа, къде си??????

# 65
НАДЕ и ти не си преживяла по-малко от нас, като чета доста премеждия си имала, но дано всичко е зад гърба ти и запред да е ок. Peace
РЕА стискам много палци newsm10 newsm10 newsm10 пиши ни непременно
НЕ СЪМ много странно ми прозвуча "не са ми горили раничката до края защото е много близо до матката" а аз мисля че тя е на матката та понякога и в канала чак, но не съм съвсем сигурна така поне мисля че е. Защото заради тази раничка режат от матката. Ако бъркам момичетата ще ме поправят, може и да я има и другаде, знам ли. Thinking
ПОИЗОН как си съкровище.
ДЖЕСКА  love001
СИНЕОЧ  love001

# 66
  • софия
Раничката я имам от 15 годишна (може и от по-рано, но тогава за 1 път ходих на гинеколог), заради нея правя цитонамазка през 6 месеца, а не през 1 година.  След раждането ми я гориха, но не до края защото имаше някакъв проблем (май е много близо до матката, но не съм много сигурна), изследвам я редовно и за сега е наред. Относно нея докторите (за сега само 3 - 4) са били на мнение, че трябва да я лекувам след приключване на ражданията и да правя по-чести изследвания. Полипа ми е ново 20, преди около 6 месеца го нямаше.
Не се притеснявай за полипа. Аз също имам раничка от 10 години,горена 2-3 пъти,по едно време и кондиломи,полипи.Единият полип ми го махаха година-2 преди да забременея.После по време на бремеността също имах полип,но тогава казаха,че няма да го пипат,заради бебето и той сам падна ,когато бях в 6-тия месец.Сега ,когато ме конзираха в началото на декември при кюртажа, доц.Дянкова каза че е махнала буквално шепа много фини и малки полипи. Самото отстраняване на полипа не е толкова болезнено става за минути.Изобщо не е операция.Бих го сравнила с вземането на биопсия.Прави се с локална анестезия,щипва се полипа и след това се дава за изследване задължително.Не се притеснявай по принцип полипите са доброкачествени,така съм чувала  и от моята гинеколожка.При мен досега също изследванията и двата пъти са били добри. След процедурата е възможно да имаш  леко кървене,в рамките на деня.Хубаво е че са ти направили и цитонамазка.По принцип полипите са[/color] също проявление на HPV.
Хей 4eri Hug как са нещата при теб
Рея всичко ще е ок  Peace

# 67
  • София
        Добър вечер момичета - само  минавам да  ви навестя за малко ,че имам  много ядове ( големият ми син  пак е болен , вчера  ми изкара акъла педиатърката - каза ,че  от рентгена излиза пневмония и ни изпрати директно в б-ца , но аз отказах ......) . Слава богу , днес бяхме при лакарката , която му следи астмата и тя каза , че не е пневмония а го е повторил тежкия бронхит , които  хвана след Коледа и сега пак сме на силни антибиотици......   Аз другата седмица  мислех да си запиша час за  доц. Дянкова , но от толкова болести напоследък на децата за мен не остава време аз  да отида на лекар .

Чери, Синеоч , Пойзън ,   love001 Hug Hug Hug Hug Hug

Реа, къде си ???  newsm10 Hug Hug Hug

# 68
Благодаря Ви момичета,знам че всичко и много скоро една след друга ще започнем да пишем само хубави неща,Gesika прочетох че споменаваш за астмата на сина ти,моето дете и то е с астма.Пожелавам то всичко да мине по бързо и дай Боже да я израсте

# 69
  • София
nadeto55,   Hug  Hug Hug

Благодаря ти мила , сигурно знаеш колко е тежко положението при дете с астма - от най малкия  вирус все усложнения ....  И аз на това се надявам - да го израстне някога , но кога ли ще стане това , уж в пубертета ми казват ???  А и с тези мои болести напоследък такава депресия ме е обзела ,че се чудя дали ще доживея да си видя децата пораснали и самостоятелни???? Cry

# 70
АНИВО добре съм уж. Ще чакам още някой ден и ако не ми дойде отивам пак на лекар Mr. Green, но преди това трябва да намеря солкожина.
ДЖЕСКА много съжалявам за детенце, добре че не е поне пневмония. Доста се измъчи и то милото с тези бронхити опитай освен с антибиотика и снякакви бабешки илачи. Писахме почти едновременно, но това което пишеш да не съм те чула да го мислиш повече. Знаеш, че всичко ще се оправи, имай кураж и сили и не се отпускай, защото ще трябват и за теб и за детенце. Ако мислиш така нищо няма да си помогнеш, обещай ми че такива черни мисли няма да влизат повече в главицата ти. Това се оправя и минава ама нервите водят до болести които не се оправят, моля те чули?

# 71
  • софия
Хей ДЖЕС горе главата.Нали знаеш,че положителните мисли предизвикват положителни събития,така че вярвай и ще стане Peace
И аз трябва да ходя при Дянкова за контрален преглед и за епикризата,но чакам да ми мине цикъла
Хйде лека нощ от мен и само ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ И ХУБАВИ СЪНИЩА Heart Eyes

# 72
  • София
Чери ,  много ти благодаря за подкрепата и милите думи - знам напълно си права за всичко , ама то идва един момент в който  вече душата не ми издържа  на  всичко ......  все си  мисля напоследък колко са ми малки още децата , а аз колко много болести имам вече и не  виждам изход от положението .....     love001   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лека  нощ милички ,   Аниво   Hug Hug Hug   благодаря и на теб !!!

# 73
dimana27,д-р Савулева и д-р Кирилова са ми я вземали и са ме пращали при него.Кабинета му се намира до Окръжна болница.Иначе резултатът е написан добре,пише всичко,което е открил в нея с подробности.

# 74
Джес не дeи така,колкото повече се отчайваме толкова повече лошото ни застига,за съжаление и аз знам какво ти е,при моето дете астмата се появи горе долу на 2год.но преди това ми направи сериозен гърч и изпадна в коматозно състояние за 56мин.от Пирогов директно ми го върнаха и казаха че нищо не може да се направи и ни изпратиха у дома от там направо в 3 градска там като го видяха ми съобщиха че ще живее но не се знае дали ще е нормално дете,но с Божията помощ детето ми остана невредимо и без никакви последствия от комата.Така че мила не само ние с теб а и всички трябва да си мислим само позитивни неща и как всичко ще остане зад нас,трудно но знам а и вярвам че ще се справим.

Общи условия

Активация на акаунт