Отговори
# 45
Чери благодаря ти за отговора и аз така мисля да постъпя,и още един въпрос дано не ставам нахална,колко време се чака за излизане на ДНК резултата за ЧПВ?Благодаря Ви

# 46
  • софия
   Здравейте момичета! Влезнах съвсем набързо, че днес половинката ми има имен ден, ама и вие ми липсвате, а нали вече съм на работа просто нямам грам време през деня да ви навестя.
Наде моята конизация беше на 02.12 при доц.Дянкова - не ми е искала да плащам за избор на екип.Платих само за 2 дни болничен престой - по 4,80 на ден.Като разбира се тя ми беше написала на едно листче пътеката , по която да искам направление от личния.Та с това направление ми направиха изследванията също безплатно по здравна каса.
Ако искаш ето тук съм писала подробно за моята конизация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=449326.300
liani координатите на доц.Дянкова ги има на първа страница в темата, а това е сл.тел.на д-р Нейкова 97920368 дкц Грийнберг БАН ул.Акад.Г.Бончев
4eri благодаря.Надявам се при теб нещата да се подобрят.Намери ли си солкоджина?
Andonova как си? Болезнен ли е цикъла ?При мен засега е по-оскъден ,в сравнение с преди, а съм 2-ри ден и нямам никакви болки,дори не усетих кога ми дойде
Чери благодаря ти за отговора и аз така мисля да постъпя,и още един въпрос дано не ставам нахална,колко време се чака за излизане на ДНК резултата за ЧПВ?Благодаря Ви
Ако питаш за ДНК анализ моят стана на 3-тия ден готов в ГЕНИКА -беше само за 2 типа ако това има значение

# 47
Момичета много Ви благодаря,аз дадох ДНК теста на цариградско шосе 20,там ме прати доц.Дянкова,благодаря Ви отново просто съм много притеснена и знам че тук ще получа подкрепа а и отговори на мой те въпроси,малко по надолу в някой от постовете прочетох че и на други момичета цитонамазката е показала 2гр а биопсията е показала лека или средна дисплазия което ме озадачи.Благодаря Ви отново

# 48
Благодаря за отговора!
Ако може някой да ми препоръча къде във Варна да направя колпоскопия.Аз знам само за д-р Узунов.

Аз ти препоръчвам кой да ти я гледа - проф. Ангелов / работи в МЦ Кооператор /. Намери свестен лекар, който да ти я вземе , а там я носиш сама. Работи с касата.

# 49
Благодаря за отговора!
Ако може някой да ми препоръча къде във Варна да направя колпоскопия.Аз знам само за д-р Узунов.

Аз ти препоръчвам кой да ти я гледа - проф. Ангелов / работи в МЦ Кооператор /. Намери свестен лекар, който да ти я вземе , а там я носиш сама. Работи с касата.
Какво да ми вземе?За цитонамазка ли имаш предвид?

# 50
ново начало колпоскоп гледат и в Онкологиятя и не е нужно да е при фамилия Узунови.  Peace

Момичета благодаря на всички за подкрепата, днес часа ми е чак в 16:45 ч след това ще ви пиша  Hug
Цунки -мунки от мен  Hug Hug Hug

# 51
Реаааааа, стис на палци  Praynig Praynig Praynig Praynig всичко ще е ок.  Heart Eyes

Наде спокойно всичко ще се оправи.  Praynig Hug

оооооо за всичкииииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
Синеоч   Hug Hug Hug

# 53
Здравейте момичета и Ви благодаря за подкрепата,доста четох в нета и вашите постове в който разказвате какво сте преживели и претърпя ли,малко ми е трудно но ще се оправя,при мен Доц.Дянкова ми каза че всички те ми проблеми идват от шийката,първо бе левият яйчник сега и десният не прави овулация един месец са покрити с кисти другият няма и следа.......Общо взето ми каза да се радвам че си имам детенце защото една предстояща бременност би била трудно постижима,но все пак нищо не се знае. Hugвсички и Ви благодаря

# 54
 Ново начало, намираш лекар, който не е обвързан с някоя лаборатория.Взема ти цитонамазка , дава ти я и ти сама я носиш там, където  искаш.Така работят  Бочева, Кирчева, вероятно и доста други.Въпросът е да я гледа Ангелов, защото е много кадърен.

Реа,  newsm10!

# 55
Наде аз преди да забременея бях с поликистозни яйчници и ми правиха лапароскопия, след това веднага забременях. А сега и конизирана и така. Споко всичко ще е наред.  Hug

# 56
  • София
Реа,  - стискам ти палци за прегледа , всичко ще е ОК ще видиш!!!  Peace newsm10 Hug Hug Hug

Прегръщам Ви всички !!!  Hug Hug Hug

# 57
Синеоч мила,и аз като теб преди да забременея бях с поликистозни яйчници,наложи се на няколко пъти кюртаж защото медикаментозно не успяваха да спрат кръвотечението което беше много обилно и със силни кръвоизливи.След като забременях и родих 1год.и половина нещата бяха много добре но точно след тази година нещата се завърнаха със страшна сила,забременях и в 3 месец се разбра че плода е загинал и се наложи аборт,месец след аборта ми направиха отново кюртаж.Изобщо имам чувството че съм в един затворен кръг, но се надявам и вярвам че много скоро ще излезна Praynig

# 58
  • Пловдив
nadeto55 всичко ще се оправи, ще видиш  Hug
anivo и аз не го усетих цикъла. В понеделник ми дойде и до вчера приключи, без болки. Днес съм чиста  Grinning.
Преди да родя имах болезнен цикъл, но само първите 2 часа, не можех да стоя, да седя, ужас беше  ooooh!.

Понеделник или вторник отивам на преглед и епикризата да си взимам.

И едно въпросче, за цитото разбрах, че не е хубаво да се взима скоро след операцията, а ДНК-то за типизация?

Синеоч, как върви пазаруването  Wink? (Засичам те в темата за Ла Редут) Аз още от първия ден съм пред фалит  Crazy

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:49 от andonovag

# 59
  • София
Писах на модератор да закове тази тема и да заключи старата!

Момичета, мисля че Кюбит е заета, трябва да се организираме сами да си пускаме нови теми!

Коя от Вас се чувства подготвена  и може да се справя добре?!

Синеоч? ? ? Можеш ли да помагаш? Аз бих се справила, трябва ми само една тренировка на спокойствие без бързане!

Хайде ако има някой траещ си спец, да си вдигне клавиатурата!

Общи условия

Активация на акаунт