Отговори
# 195
  • Попово
2. при кой лекар работещ със ЗК във Варна и евентуално координати?

От Варна ли си?
живея в Попово, ако това има значение...

# 196
тук съм Сладуркиииииииии и щателно ви чета, нищо, ама нищо не пропускам...побъркала съм се с този Ларедут  Crazy откачена работа, аи знаете кво е да си в къщи, слугинажа крайййййййй нямаааааааа - пране, гладене, простиране, чистене, а сега и грижите с кучето, абе драмииииии  ooooh! Crazy

аз съм добре, идеално съм даже, ама малката много ме нерви, нещо настроенията и се менят постоянно и ми вдига кръвното, що така незнам  ooooh! иначе сме добре и сме здрави, това е най важното - пу, пу (чакай да плюна по силно  Laughing)

Наде лоша работа това с вас, ама не е ли проблем да се отложи конизацията за 1 месец?  Confused

Джеси чакаме резултати от следобяд  Praynig

Реааааааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Звездиииии  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Бетичкааааа, мерси за загрижеността  Hug Heart Eyes

Андоноваааа, как върви пазаруванетооо, изхарчи ли паричкитеее  Mr. Green Hug Heart Eyes

Пойзънчееееее, ти са най, ама най смелата, да знаеш. Звезди го е написала пак както винаги точно в десятката. Нека това наистина е за последно  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Heart Eyes Heart Eyes

Блусчееее Hug Heart Eyes

Диманааааа Hug Heart Eyes

Миранияяяяяяяя  Hug Heart Eyes

ииииии оооооооооооооооооооооооо на всичкииииии останалиииииии, не мога да ви изброя всички  Crazy Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

П.П. дойде ми в понеделник и се чудя кога да ходя за цито, сега януари или февруари newsm78 Thinking, д-р Станков каза ако искам сега, а може и февруари нямало проблем, та аз седя и се възчудвам  Whistling
Кучо е добре за сега, утре сме на контролен преглед  Praynig Praynig Praynig Praynig

малеееееееееееееее, колко дълго станаааааааа  ooooh!

# 197
       Момичета, преди 6 месеца си направих цитонамазка( взе 3 проби едновременно), може би и друго изследване и ми откриха нещо, но листът остана при майка ми и няма как да си го взема. Пишеше, че няма ракови клетки, но ми изписа " Фложил"- хапчета и свещички за мен и годеника ми. Обаче забравих за дозировката и ако ида да я питам, ще ме одере стабилно за едното ми въпросче. Каза ми след като свърша терапията, ще правим биопсия и копоскопия да видим какво е и дали ще горим или ще режем. Моля ви, ако някоя е използвала хачета и свещички " Фложил" успоредно, да ми сподели как точно се пие, защото не знам какво ще става, като се има пред вид, че закъснях с всичко това. Thinking
       Колпоскопията и биопсията какво представляват точно и колко болят, защото докторката ми каза, че се правят без упойка...

Пропуснах да кажа. че докато ми вземаше втората и третата проба, имаше кръв... Лекарката каза, че раничката ми е колкото 5-стотинкова моета... Страшно ли е това?

Благодаря ви!!!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:47 от bezimennata

# 198
  • София
      Момичета, преди 6 месеца си направих цитонамазка( взе 3 проби едновременно), може би и друго изследване и ми откриха нещо, но листът остана при майка ми и няма как да си го взема. Пишеше, че няма ракови клетки, но ми изписа " Фложил"- хапчета и свещички за мен и годеника ми. Обаче забравих за дозировката и ако ида да я питам, ще ме одере стабилно за едното ми въпросче. Каза ми след като свърша терапията, ще правим биопсия и копоскопия да видим какво е и дали ще горим или ще режем. Моля ви, ако някоя е използвала хачета и свещички " Фложил" успоредно, да ми сподели как точно се пие, защото не знам какво ще става, като се има пред вид, че закъснях с всичко това. Thinking
       Колпоскопията и биопсията какво представляват точно и колко болят, защото докторката ми каза, че се правят без упойка...

Пропуснах да кажа. че докато ми вземаше втората и третата проба, имаше кръв... Лекарката каза, че раничката ми е колкото 5-стотинкова моета... Страшно ли е това?

Благодаря ви!!!

bezimennata, и ти след горенаписаното 6 месеца не направи нищо!  #Crazy  Shocked

Или си безкрайно спокойна и немарлива към здравето си, или си имала доста уважителни причини за да не се лекуваш!

Иначе на въпроса ти - не знам дозировките на тези лекарства наизуст, за това си има листовки към лекарствата!

Аз след думите или ще горим или ще режем и биопсия, не бих чакала и минута спокойно!

Колпоскопията не боли, биопсията - малко!

Скъпа, моля те изчети образователните материали на 1-ва страница!

Синеоч, и аз теб Hug

# 199
      Благодаря за бързия отговор. Наистина имах много уважителна причина, за да не се лекувам. И притесненията, които ме сполетяха през този период, чудно ми е как нервите ми са живи още... сигурно вече да е като 2 лева Sad

Мисля, че направо ще минем към колпоскопията и биопсията, така или иначе ми предстояха, но ме е страх. Лекарката искаше да го направим бързо, за да съм здрава и да ми сложи ваксината за ЧПВ преди да навърша 26 години.

# 200
Синеоч,хайде бе.....най-сетне се появи!Започнахме да си мислим какво ли не за теб!
А сега за теб много,много целувки, Hug Hug HugЗарадва ни и за кученцето и за позитивизма
с който те усещам,че си заредена!
Къщната работа наистина край няма,ама когато човек си е вкъщи може да обърне внимание на един куп
неща,за които друг път забързан в работата си не се сеща.
незнайна,не бих чакала и минута за това твое състояние!Бягай на лекар и ако трябва се консултирай дори с
двама специалисти!Работата е сериозна,но трябва да се действа.Това разбира се не е заплаха,а обръщане на внимание да
не отлагаш,защото ако не се обръща внимание става  Sick Sick
Успех ти пожелавам и не се страхувай.Ние всички тук сме минали по този път и както виждаш сме живи,пишем и се съветваме .
И най-вече се чувстваме здрави!Нали така МОМИЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquetЗА ВСИЧКИ

# 201
Съжалявам за объркването...не незнайнаbezimennata,
към теб беше моето обръщение.Добронамерена съм и извинявай още веднъж,че те прекръстих,ама ще ми купуваш блузка...
за новотоименцеееееее Hug Hug

# 202
Звездиииии, ако не мисля позитивно, няма и да се чувствам добре, а аз наистина се чувствам добре, даже идеално бих казала. Единственото ми е гадно, че съм за сега без работа, ама и на моята улица ще изгрее. Сигурно моята работа сега ме търси и като ме намери ще се харесаме и ще си допаднем взаимно.

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 203
Здравейте,
2 месеца по-късно от датата на направлението вече имам резултати !  bowuu
Моля някой да ми преведе какво означава всичко това:
Pap II гр.
Повърхностни и единични и на групички интермедиерни и ендоцервикални епители, слуз, левкоцити +++, лактобактерии.
Предварително благодаря   bouquet

# 204
  • София
     Благодаря за бързия отговор. Наистина имах много уважителна причина, за да не се лекувам. И притесненията, които ме сполетяха през този период, чудно ми е как нервите ми са живи още... сигурно вече да е като 2 лева Sad

Мисля, че направо ще минем към колпоскопията и биопсията, така или иначе ми предстояха, но ме е страх. Лекарката искаше да го направим бързо, за да съм здрава и да ми сложи ваксината за ЧПВ преди да навърша 26 години.

Скъпа, тази точка в дневния ти ред можеш и да не я броиш. Има много материали за тази ваксина, аз специално съм против.
А пък и ти с раничка значи си пипнала вируса, вече е късно за ваксина!
Много доктори за пари са готови на всичко! Внимавай и не се доверявай сляпо!

# 205
  • Костинброд

Toва малко не го разбрах, значи ли, че раничката се причинява единствено от ЧПВ newsm78
Ще ме извините за глупавите въпроси, но добре, че е нета, че тия лекари все им теглиш думите с ченгел.

# 206
     Толкова ли е страшна тази ваксина? newsm78 Тази лекарка ми каза, че трябва да излекувам раничката и тогава да я бием. За Бг каква е цената на ваксината, тук обикновено доста от лекарствата са по- евтини. Но и аз не съм толкова сигурна за тази ваксина... доста е ново това чудо и може би има много неконстатирани странични ефекти. Да кажем, ако я поставя, рано или късно ще умра от нещо друго, дори и да не е рак на маточната шийка... Луда работа е това здраве и яка машина за изкарване на пари, мдаммм, много си права!  Crossing Arms

# 207
  • София

Toва малко не го разбрах, значи ли, че раничката се причинява единствено от ЧПВ newsm78
Ще ме извините за глупавите въпроси, но добре, че е нета, че тия лекари все им теглиш думите с ченгел.
Да, и като не се лекува, прераства в по-тежка дисплазия и върви към карцином, в началото ин ситу /в превод - на място/, а после се разсейва.

Процеса може да е години, а може и месеци. Зависи от имунната система.

# 208
Синеоч,само така!Бравооооооооооо на теб!
Нека сега пък всички ние да се поучим от теб! Hug Hug Hug Hug

# 209
Съжалявам за объркването...не незнайнаbezimennata,
към теб беше моето обръщение.Добронамерена съм и извинявай още веднъж,че те прекръстих,ама ще ми купуваш блузка...
за новотоименцеееееее Hug Hug

Хахахахахахх, няма защо Simple Smile  Ще ти купя и двенки блузки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт