Отговори
# 180
  • София, под Карлсон
Днес съм много активна  Laughing
Попаднах на долната статия и се сетих да питам нещо, което ме гложде от отдавна. Бяха ми казвали, че след конизация или горене трябва да забравим за тампоните. Аз лично от горенето насам не съм ползвала, но се чудех дали лекарите са ви предупреждавали нещо такова?  newsm78

http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p12223.html

Gesika, и на мен ми стана странно, но знам ли- изглеждаше толкова убедена. Абе за сега ще си дам малко почивка, но след някой месец ще отида на цито, може би при друг специалист, ей така за второ мнение  Wink

# 181
  • София
   Аз точно за   това утре  съм на преглед при доц. Дянкова .

Много ми е  чудно как така например в Пловдив ( пресен случай е  Андонова , а мисля ,че и при Мария Илиева май беше така - поне и двете са от Пловдив ) ги викат  един месец след конизация за  цито и даже за  НРV тест , пък тук дори  и месеци  след горене даже и цито не искат да вземат ???  newsm78   Когато ме гориха мен преди 3 г. - два месеца след горенето бях на преглед при Тюфекчиева и тя така - само колпоскоп , от цито нямало нужда ???   После ходих на още няколко доктора и те така - само  с "гледане " - без цито , та едва  6 м. след горенето ИЗМОЛИХ цито и  слава богу  беше  І гр.  Чудя се  критериите колко време след горене или конизация да се направи цито не  са ли еднакви и за  София и за Пловдив и за Варна  примерно ???  Rolling Eyes   Или  просто на който лекар му се занимава той прави изследвания?  Mr. Green

# 182
MоМИ4ЕТА ЗДРАВЕЙТЕ
Толкова време не писах нито влизах във форума просто се 4увствах смазана правиха ми в понеделник пак конизация и от резултата зависи, доктора ми каза ако има нещо и сега ще ми маха матката 4е явно друг на4ин няма детето ми бабите го гледат и много ми липсва разбита съм от всякъде ве4е не съм същия 4овек просто нямам сили ве4е да пиша прегръщам ви силно и ви пожелавам само здраве Hug Hug Hug

# 183
Пойзън,миличка  Hug Hug Hugтолкова много всички се разтревожихме за теб.
Ти направо си героиня и нямаш право да се сриваш по този начин.Всичко се случва
в този живот,но точно трудните моменти ни карат да вдигаме гордо глава и да продължаваме напред.
Не искам да те успокоявам,защото познанията ми не са много голями,но искам да ти кажа само-взела си проблема в ръце
и всичко ще бъде наред.Лошото е когато стоиш пасивно и знаеш,че нещата не са добри ,но си чакаш и се страхуваш.
Затова ти казвам още веднъж-ти си направо ти си ГЕРОИ.УСПОКОЙ СЕ! Hug Hug
кОГАТО МОЖЕШ РАЗКАЖИ КАК СИ,ние тук всички сме с теб и те подкрепяме поне духом.

# 184
2. при кой лекар работещ със ЗК във Варна и евентуално координати?

От Варна ли си?

# 185
  • София, под Карлсон
Poisson, здравей миличка! Радвам се най- после да те "видя". Много съжалявам, че се е наложило да преживееш всичко за пореден път. Дано това да е за последно!  Praynig Не се сривай точно сега- нямаш право след всичко, през което вече си преминала. Звездичка е права, че си направо герой и се моля скоро да гледаш с усмивка на преживяното досега, като на изпитание, през което успешно си преминала и то си е останало назад в миналото. За детенцето напълно те разбирам, но погледнато от друга страна може би е по- добре, че в момента не вижда слабостта ти. Ще си го нагушкаш скоро, сега помисли за себе си и просто почивай, най- вече от всякакви мисли. Много ни липсваше и съм сигурна, че тук няма човек, който да не си е мислел за теб през цялото време!  Hug   Hug  Hug

4ери, по информация от първа ръка на Солкожин освен, че му е спрян вноса не се и планира да бъде подновен. Така че най- добре се консултирай за заместител или го търси чрез приятели от чужбина.   

# 186
Привет момичета,аз за съжаление ви пиша от 3 градска Cryднес ни приеха с малкият направо ще гръмна не стига че направи пристъп а и черният му дроб е уголемен,лимфите също постоянно подържа Т,сигурно ще отложа конизацията за следващият месец.

# 187
Здравейте и от мен.   bouquet

Mirania благодаря, че попита, но след оня случай реших да си изчакам часа в онкологията понеже оплакваният ми отшумяха или поне аз така си мисля . Така, че ще отида на 26.01 на редовният си преглед.  Hug Прави ми снимки на пощата да гледам занеш от кой  Wink Heart Eyes reanora@abv.bg или предложи др. вариант.

Gesika сега разбирам, че и моят лакар на една позната с конизация ще я вика на първият месец за цито и ми стана мн интересно.......... newsm78
Чери ти обаче още търсищ това чудо Солкожин, обещавам утре ще имаш пълна информация за него, ще го има ли в БГ , кога и къде  Heart Eyes Ти как си?
Димана внесе ли ред там където трябваше?  Wink
alpha_beta  Hug
nadeto55 стискам палци да се оправи мъничето  Hug

# 188
  • София
.....чудя се дали и аз да не отида на един преглед при д-р Ганчева, май така ще е най-добре. Колко струваше прегледа при нея, някой може ли да ми помогне , може и да сте писали, но не се сещам сега. Горе-долу да се подготвя....

Обади й се на GSM и я помоли да те приеме някъде за преглед. Колпоскоп и цитонамазка в частният кабинет са 35 лв.

На мен ми даде час чак за 26ти февруари и ми каза,че преглед,колпоскопия и цитонамазка е 40лв

# 189
ДЖЕСИ много се извинявам че те обърках, да вярно на Синеоч беше с кутрака, ама станахме много пък и аз не съм много паметлива и взех да бъркам.
РЕА, БЛУЕС  благодаря за инфото за солкожина явно пак ще опитвам в чужбина да го търся.
ПОИЗОНЧЕ браво нашият герой си ти. Е сега се успокой вече, защото каквото трябва си го направила и всичко е навреме. Дано всички изследвания да са ти добри.
АЛФА аз бях при д-р Ангелов не бъркаш. Да наистина е много сопнат, но това не е важно по важното е че е много добър като лекар.
Аз днес се обадих на д-р Ганчева и тя ми даде час за март месец. Доста далече но ще отида непременно.

# 190
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Днес ми излезнаха резултатите от цитото - II гр. съм.
Преди операцията също бях II гр., но сигурно не са ми я взимали както трябва в поликлиниката.
Този път доктора предварително ми каза, че може да прокървя при взимането, защото четките били твърди. Сигурна съм, че добре е взел материала.
Остава да чакам другата седмица резултатите от типизацията. Много ми е притеснено  Sad.
Пък и мъжа ми е носител, защото е имал с мен контакти, когато съм била с папилома.

Питах за противогъбичното - Лактажин е.
nadeto55, много лошо са се стекли събитията при теб, кураж мила, всичко ще се оправи  Hug

poisson, силни прегръдки  Hug, дано всичко вече е ок при теб, няма да се предаваш  Hug Hug Hug

# 191
  • София
Чери ,   Hug  - няма никакъв проблем ,че си ме  сбъркала - аз само казвам, че аз нямам куче.    Мила,  много далече  прегледа ти при Ганчева - март месец . Аз утре съм  на преглед при доц. Дянкова -  и учудващото е ,че тя приема дори от днес за утре???  Вчера следобед се обадих и тя  дори  ме пита аз кога искам да отида ?  И аз реших за утре - като на тръни съм ........

andonovag
,  браво за цитото  Hug Peace , стискам ти палци и за типизацията !!!  Peace

nadeto55,,  - спокойно ще се оправи детенцето - нали сте при специалисти, а и знаеш че децата  колкото и да са зле  - бързо се повлияват от лечение !!!   Hug Hug Hug

# 192
Gesika успех утре и стискам всички вида палци   bouquet

# 193
  • София
Реа,    Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001   

благодаря ти  много за подкрепата!!!   newsm51

# 194
  • София
Момичета, Синеоч не е писала от 11.01. в тази тема! Това не е обичайно за нея!

Дано всичко е наред при нея!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт