Отговори
# 165
  • Buffyworld
re: полиженакс, макмирор, нистатина, брауновидон, Joy и има едно много готино комбинирано противогъбично и противомикробно, но като се сетя как беше ще ви го кажа newsm78

# 166
  • София
re: полиженакс, макмирор, нистатина, брауновидон, Joy и има едно много готино комбинирано противогъбично и противомикробно, но като се сетя как беше ще ви го кажа newsm78

да  не е Гиналгин?

# 167
  • София
здравейте момичета искам да ви попитам дали е нормално при вземането на цотонамазка да прокървите  аз попитах доктора дали е нормално а той ти какво искаш нали взимам с четка  резултата е пап2 и преди седмица ми изгори раничката

Нищо не схванах от това изречение без начало и край, и препинателни знаци!
Значи преди седмица си горена и сега те стърже с четка за цитонамазка ли?
Странна практика!

# 168
  • Пловдив
     Да не би  да е  Ломексин това противогъбичното ??? Други  подобни са Микомакс, Фунголон , Орунгал, Гино Певарил , Канестен , Клотримазал - изберете си нещо .... newsm03

Или е Ломексин или Клотримазал, убий ме, не мога да се сетя  Blush.
Както и да е, ако ми се наложи ще звъня да питам.
Как може да съм толкова късопаметна  doh

nadeto55, ще стискам палци и аз всичко при теб да мине леко и детенце да е здраво  Praynig

Синеоч, дано кученцето ви се оправи, аз за съжаление съм преживяла загуба на куче и знам, че е тежко, когато домашния любимец е болен.

Blues, как мина прегледа?

# 169
Наде стискам палци на теб и на всички които чакат резултати. Солкожина все още го няма и не се знае кога изобщо ще го внесат. А аз седя и си чакам и въобще незнам какво чакам, чудя се дали и аз да не отида на един преглед при д-р Ганчева, май така ще е най-добре. Колко струваше прегледа при нея, някой може ли да ми помогне , може и да сте писали, но не се сещам сега. Горе-долу да се подготвя.
ДЖЕСИ как е кутрака
ПОИЗОН къде сиииииииииииии мила?

# 170
  • софия
Момичета стискам палци на всички .Аз съм се сринала тотално - просто много ми се насъбра от всички посоки здраве,работа,финанси,та сега вече втора седмица не мога да спя и през деня съм като упоена,а от днес ме избива и на рев Whistling
Сега ме е страх да ида и на контролен при Дянкова-просто не мога да се позная,а като екстра аз и съпругът ми вече втора седмица сме с упорити кашлици.Ако успея да заспя към 3-4 ,след това се будя или от моята ,или от неговата кашлица  SickНе знам до кога ще съм в този омагьосан кръг
Прегращам всички и ви пожелавам лека нощ
 п.п. Стискайте палци на Пойзън - дано скоро се обади Praynig

# 171
  • петрич
Извинява се за неразбрания текст който написах. Може би е по -добре да започна отначало. Преди месец си направих преглед при доктор Ангелов в онкологията ,взе ми цитонамазка ,но при взимането прокървях .Резултата е ПАП2. Изписа ми глоболи да си поставям и след следващия цикал да отида да изгори раничката .Та тогава го попитах дали е нормално да кървя при вземането на цитонамазка а той ми се сопна .И так изгори раничката с ток ,но болката бе много силна .Каза да отида на преглет след три месеца.

# 172
Здравейте момичета!
Реа, какво стана, кога ще ходиш на преглед?  Hug
Синеоч, дано всичко се размине. Искрено ти съчувствам и стискам палци, две кучета отгледах, живях с тях и изпратих. Знам за какво става въпрос  Hug
Андонова, не е ли рано за първа цитонамазка при теб? Стискам палци за резултатите!
Gesi  Hug цункай децата и повече никакво училище вкъщи!  Naughty Да са здрави и да тичат по дворовете и парковете! Успех на прегледа  Hug
За Солкожина скоро разбрах от една позната на позната....  - поръчала го е от Полша  Peace Дано да имат възможност да поръчат тези, които имат нужда от него. В Гърция доколкото разбрах не са го намерили.
Деси как е Александър Велики  baby_neutral Фотосесия няма ли нова? Hug
Поздрави и прегръдки за всички момичета тук  Hug

# 173
  • София
.....чудя се дали и аз да не отида на един преглед при д-р Ганчева, май така ще е най-добре. Колко струваше прегледа при нея, някой може ли да ми помогне , може и да сте писали, но не се сещам сега. Горе-долу да се подготвя....

Обади й се на GSM и я помоли да те приеме някъде за преглед. Колпоскоп и цитонамазка в частният кабинет са 35 лв.

# 174
  • София
Извинява се за неразбрания текст който написах. Може би е по -добре да започна отначало. Преди месец си направих преглед при доктор Ангелов в онкологията ,взе ми цитонамазка ,но при взимането прокървях .Резултата е ПАП2. Изписа ми глоболи да си поставям и след следващия цикал да отида да изгори раничката .Та тогава го попитах дали е нормално да кървя при вземането на цитонамазка а той ми се сопна .И так изгори раничката с ток ,но болката бе много силна .Каза да отида на преглет след три месеца.

mobi, сега ми стана по-ясно!
Аз съм конизирана от същия доктор и продължавам да се следя при него!
Сигурно натиска малко повече като взема клетки с тази неприятна четчица, защото в 50% от случаите,
когато ми е взимал проба за цитонамазка и аз кървя по няколко дена след това.
А това значи, че пробата е взета качествено. И патолога, който гледа там е добър!
Спокойно, това че Ангелов е дръпнат е само привидно, той така си говори и въобще с близките,
иначе си върши перфектно работата!
И като питаш обяснява, но не му се шашкай че е малко дръпнат!

Тук още някой ходеше при Ангелов, нека сподели ако иска, Чери ти ли беше да не объркам!

# 175
  • София
      Добър ден от и от мен !!!

Тази  сутрин изобщо не  можа да ми се пусне   компютъра - дава ми ,че е заключен и не ми приемаше паролата , даже и в офиса на Интернет доставчика  се обадих  и ми казаха да им го нося компа там - представяте ли си? newsm78   И чак сега включвах , изключвах  и го  оправих накрая сама - как стана и аз не знам ??? smile3511 newsm12

Чери , Hug скъпа сигурно ме бъркаш със Синеоч  :   
Цитат
ДЖЕСИ как е кутрака
   ???

Аз нямам ни куче ,ни  котка - само  две деца .... Joy

# 176
  • петрич
alpha_beta ,благодаря ти! Наистина доста се стрестнах от даържанието му при всеки преглед.  bouquet Благодаря

# 177
  • София, под Карлсон
Привет! Едва сега се добирам до компа, но пък съм с добри новини  Simple Smile Снощи Ралчева ми каза, че раничката ми е заздравяла чудесно и почти не личало къде е била. Ох, дано наистина да е така.  Praynig Не поиска да ми вземе цито- каза, че нямало смисъл толкова често да се чегърта newsm78 Дори ми каза да отида чак след една година, но накрая ми каза, че като настоявам толкова да отида средата на годината.  Confused Изглеждаше убедена, че всичко е наред, но нали знаете- не смеем да се доверим на хубавите новини. Така че сигурно ще отида след някой друг месец на цито, за да съм спокойна. Но все пак вече дишам...Толкова се бях скапала последните месеци, че не е за разказване... #Crazy Стискам палци на всички ви да имате хубави резултати, защото направо не е истина да живеем в това непрекъснато напрежение какво става отдолу, какви резултати ще имаме от преглед до преглед, ще ни дойде ли навреме, ще ни свърши ли навреме и всякакви подобни мисли...
4ери, ще попитам на едно две места за Солкожина и ще ти кажа каква информация са ми дали.
Чао и хубав ден на всички!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 14:57 от Blues

# 178
  • Buffyworld
Blues, радвам се за теб! Моят резултат от биопсията трябваше да стане вчера, но още не е готово. Надявам се тази седмица до петък вече да е готов. Наистина е много кофти да си под такова напрежение. И в момента съм неразположена , а не ми е добре. Мисля, че настивам и искам да пия Упсарин, но ме е страх, защото от аспирин и упсарин ми тече още повече...

# 179
  • София
Blues ,    Hug  радвам се че  при теб новините са добри и всичко е наред !  Peace

Но се чудя защо Ралчева не иска да  взима цито , а се доверява само на това ,което вижда на колпоскопа ?  И при мен лятото реагира по същият начин , аз мислех че  само при мен е така ,а то се оказва че не е ......  И на мен миналато лято  края на юни месец ми каза същото ,което и на теб - контролен преглед чак след  1 година ???  И като видя колко съм неспокойна тогава каза - добре тогава да отида октомври . От октомври пък чак през март тази година - ми  на мен ми се струват прекалено дълги тези  срокове , ами  то нещата могат да се променят дори за месец , два - тук  в тази тема сме имали не един  и два примера такива ?

Общи условия

Активация на акаунт