Отговори
# 150
  • Попово
здравейте дами   bouquet
имам няколко питанки, ако е удобно  Simple Smile
1. колко след приключване на МЦ е добре да отида на цитонамазка?
2. при кой лекар работещ със ЗК във Варна и евентуално координати?
благодаря Ви предварително и хубав ден  Hug

# 151
Привет и от нас,на мен ДНК теста ще ми бъде готов утре,и след това трябва да звънна на Дянкова да ми кажа кога да отида на конизация,само не знам как ще стане от вчера дребният е с много висока Т.цяла нощ подържа 38.5,39 от днес е с ужасна кашлица(Джесика ти най добре знаеш за какво говора)за капак докторката която го следи не е на работа и чак утре може да ни прегледа изобщо...........

# 152
  • София
Buni, а теб защо те оперираха от фиброкистозна мастопатия? На мен ми казаха, че това е състояние на гърдите , а не заболяване и е много често срещано при жените, даже  могат да го имат и жени, които не са раждали. Може да е просто на хормонална основа
Лекарите смятаха, че е рак  Confused, този фактор наложи операцията.

# 153
  • Костинброд
Така и така захванахме темата за гърдите исках да ви питам нещо, защото тук и в други форуми чета противоположни мнения- дали е фатално, че ще отида на мамолог точно преди цикъл?
Нали се ходело няколко дни след цикъл, пък мен ми записаха час без да се уточним с лела ми за кога и така се получи просто.

# 154
  • София
здравейте дами   bouquet
имам няколко питанки, ако е удобно  Simple Smile
1. колко след приключване на МЦ е добре да отида на цитонамазка?
2. при кой лекар работещ със ЗК във Варна и евентуално координати?
благодаря Ви предварително и хубав ден  Hug
По т.1 - до 12-я ден от цикъла (всъщност се има пред вид до преди овулация, ако твоят цикъл е по-дълъг - ти си пресметни)!
По т.2 - нямам данни.

Така и така захванахме темата за гърдите исках да ви питам нещо, защото тук и в други форуми чета противоположни мнения- дали е фатално, че ще отида на мамолог точно преди цикъл?
Нали се ходело няколко дни след цикъл, пък мен ми записаха час без да се уточним с лела ми за кога и така се получи просто.
Може и преди цикъл, но ако си от жените, на които много се напрягат гърдите преди идване на менстр, при прегледа ще ти е болезнено /нали знаеш как натискат/, а може и на ехографа да му пречи по-уплътнената структура, така си мисля аз.......

nadeto55 стискам палци за конизацията, разказвай после и питай! При добра докторка си!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:11 от alpha_beta

# 155
Alha_beta,благодаря ти за Дянкова знаех че е много добра свекърва ми е фармацевт и се намират точно зад онкологията от нея имах тази информация видях че и на няколко момичета от тук е на правила конизацията и се спрях на нея,като цяло не тя откри проблема а друг неин колега който каза че ще ме гори(нямам раничка биопсията показа лека до средна дисплазия)Тя не се съгласи с неговото мнение и каза че е изключено само с горене.Само се моля малчо да е добре защото сега отново е с Т,като го слушам как свири ми се струва че утре като отидем на лекар ще ни предложат да останем малко в болницата Cry

# 156
  • София
nadeto55 ,  мила стискам ти палци за  всичко и за  конизацията и за  детенцето да се оправи  по скоро , моя големият  е  във ІІ клас  и като  го чуя да кашля и да  свири  - цяла  треперя , душа не ми остана вече от тази астма все  се  влошава тежко , сега още сме на  Зинат  , но от днес го  заведох на у-ще , защото вече не кашля и няма температура , че много изпуска от материала - аз се правя на учител вкъщи ,но той от мен няма респект като в у-ще.

Момичета аз днес си записах  час за преглед при доц. Дянкова - за  четвъртък следобед . Много  ми е притеснено , искам да  чуя и нейното мнение ....

# 157
Здравейте момичета.  bouquet
До този момент знам за цитонамазката основни неща,но сега се случи така,че имам малко проблеми около 2 седмици-болки,които са в областта на матката,десния яйчник и десния бъбрек и вчера ходих на лекар.Оказа се че имам възпалена шиика на матката,раничка,с големина колкото 5 ст.,която кърви   Взеха ми цитонамазка и резултата е III Б група,направо ми настръхна косата,въпреки че доторката,която прави изследването,каза да не се плаша ,че заради кървящата раничка,резултата не е категоричен и да я повторим след месец и половина.
Моля ви момичета,тези които имат познания в тази област,кажете ми какво да правя и какво мислите.
Аз ще ходя др.месец и на преглед и  при моя лекар,дотогава съм на лечение за възпалението .Утре пак съм на лекар,и въпреки че днес съм малко по-добре ми е притеснено.

Много ви благодаря предварително Hug

# 158
  • София, под Карлсон
Ох, като чуя за болни дечица и забравям за всичките си болежки  Cry Стискам ви палци дечицата ви да се оправят по- бързо.  Praynig
Аз довечера съм на преглед при Ралчева. Gesika, да, предпочетох да отида в частния й кабинет, за да ми обърне повече внимание. Стискайте ми палци, че пак съм се разтреперала  Whistling ooooh!

Спред мен не е удачно да се ходи на мамолог преди цикъл и особено, когато жената има напрежение в гърдите. На мен навремето така една супер "кадърна" докторка ми каза, че имам бучки и ме запрати директно към онкологията, а там лекарите ми се смяха...  #Crazy

# 159
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Влизам на бързо, даже не съм ви изчела, но по-късно ще го направя.
Днес бях на първи преглед след конизацията, взеха ми цитонамазка и материал за типизация, но само за Тип 16/18. Не знам защо така реши доктора, но ще видим какво ще стане.
Резултатите от цитото ще са готови утре, а от ДНК-то другата седмица след сряда-четвъртък. Стискайте ми палци всичко да е ок  Praynig.
Между другото една от целите на ходенето ми беше да взема епикризата, но се заприказвахме с доктора и той забрави и аз забравих  Crazy, ужас! Пак ще трябва да ходя  ooooh!

Нали пих и 2 антибиотика, доктора каза, че за сега нямам гъбички, но ако се появят да си взема нещо, но му забравих името  Blush, нещо с Л започваше. Ако нещо ви говори, противогъбично  newsm78

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 18:12 от andonovag

# 160
  • София
Blues ,  стискам палци за прегледа довечера !!!   Hug Hug Hug

Успех и пиши утре какво е казала Ралчева!  newsm10 Peace Peace

andonovag  , Hug успех и на теб за резултатите от цитото и типизацията !   Peace newsm10

# 161
  • Buffyworld
andondovaq, за гъбичките лекарството какво е - за пиене на хапчета или вагинални глобули?

# 162
  • Пловдив
andondovaq, за гъбичките лекарството какво е - за пиене на хапчета или вагинални глобули?

Не знам  Blush. Ако се наложи ще му звънна и ще си го запиша. Стори ми се известно и за това мислех, че някой тук може да го знае.

# 163
  • София
     Да не би  да е  Ломексин това противогъбичното ??? Други  подобни са Микомакс, Фунголон , Орунгал, Гино Певарил , Канестен , Клотримазал - изберете си нещо .... newsm03

# 164
  • петрич
здравейте момичета искам да ви попитам дали е нормално при вземането на цотонамазка да прокървите  аз попитах доктора дали е нормално а той ти какво искаш нали взимам с четка  резултата е пап2 и преди седмица ми изгори раничката

Общи условия

Активация на акаунт