Отговори
# 255
  • София
Синеоч,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

моля ти се бе мила , как ще ти се сърдя - няма за какво ???  Hug

Аз  просто казвам ,че при  години наред доказани бактериални инфекции, от които имам  постоянен дискомфорт   НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА ,ЧЕ  СИМПТОМИТЕ МИ СА  НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО!

А точно симптомите ми са тези , които ме карат да ходя по доктори .   При това положение , какво друго ми остава ???  Пък то и да ходя ,не че някой е обърнал до сега кой знае какво внимание?

Момичета , относно Дуфастона - изчетох доста информация и май  изобщо няма да го започвам . Ами то големи "страхотии" разказват  за неговия прием ........   А и всички го приемат за обилен цикъл , пък при мен напоследък  е оскъден ???  Реакциите от Дуфастона по отношение на гърдите били страшни ,а на мен това  ми е проблем в последната година - болезнени гърди преди цикъл .  Така ,че с Дуфастона май ще стане още по -лошо?

# 256
Gesika, да. Simple Smile и на мене ми се стори малко странно, но това изследване доказвало наличие на рак в цялото тяло. но само не разбрах дали беше за рака на гърдата или за рака на яйчниците. За шийката ми каза само че струвало около 30 лв доплащане в лаборатория. А другите колко струват? Предполагам че от вената се взема кръв. Нали?

# 257
Джес, Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не го взимай тогава тоя Дуфастон, като ти каже в понеделник резултата от цитото и бегом при Еньо, моля те Praynig Praynig

# 258
  • София
Gesika, да. Simple Smile и на мене ми се стори малко странно, но това изследване доказвало наличие на рак в цялото тяло. но само не разбрах дали беше за рака на гърдата или за рака на яйчниците. За шийката ми каза само че струвало около 30 лв доплащане в лаборатория. А другите колко струват? Предполагам че от вената се взема кръв. Нали?

Не знам  anelche ,  лично аз не съм чувала до сега само с едно взимане на венозна кръв да се изследва целият организъм - дали има или не наличие на тумор. Но може да е някаква новост , попитай лекарят който ти го е назначил , и  ако разбереш сподели с нас - ще е интересно да научим какво е това изследване?

Извини , ме за любопитството ,но от профила ти видях че си само на 22г. Мило момиче ,  според мен си живей живота и се радвай на младостта си и не се задълбавай толкова с изследвания за РАК - по тялото , на тази възраст не мисля  че имаш каквито и да било  съмнения за подобни болести?  Hug Hug Hug    Мисли позитивно и се радвай на хубавите неща в живота , защото повярвай ми  с възрастта всичко се променя!  newsm10 Peace

# 259

Не знам  anelche ,  лично аз не съм чувала до сега само с едно взимане на венозна кръв да се изследва целият организъм - дали има или не наличие на тумор. Но може да е някаква новост , попитай лекарят който ти го е назначил , и  ако разбереш сподели с нас - ще е интересно да научим какво е това изследване?

Да не би да става дума за туморният маркер?  newsm78

# 260
  • София
[
   Да не би да става дума за туморният маркер?

Възможно е да  са  туморни маркери , но дори и те са си отделни номера за  всеки вид рак -( различни са  за гърда, яйчник , панкреас , стомах и т.н. ) .... В смисъл не е с едно изследване само и да даде информация за всички органи.

# 261
Джес Hug, аз съм съгласна със Синеоч Hug!
Защо не отидеш при билкаря Еньо.Той прави иросова диагностика и след това дава билки.
Опитай,защото ми се струва и най-щадящия вариант за лечение.Аз също ползвам негови
билки за лечение на сина ми.Все още сме в началото,но имам наистина големи надежди.
Много хора ползват услугите му.Желая ти успех,но може и Дянкова да е права.Много е
груба и затова много се подразних,но в крайна сметка ти си отишла за съвет и се постарай да
не гледаш така емоционално на отношението .Аз също от месеци имам болка в гърлото.Нямам нито хрема,
нито температура и се чудя как така се получи.Напоследък болките ми в някои органи се появяват от нищото и също така
изчезват.Ужас....
Целувки,прегръдки и много хубав и позитивен ден.Знаеш за проблема,ако изобщо има такъв и ще се справиш!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
честно казано и аз се озадачих, когато ми връчиха тази бележка за изследванията, знам ли може би искат да се презастраховат, затова ги дават. мразя да ми вземат кръв, изпитвам ужас от игли и просто и аз незнам как ще ида на това изследване. абе имам време да помисля Simple Smile то листчето май е безсрочно, защото доколкото гинеколожката ми каза може всеки месец да си правя по едно от тези изследвания. Честно да ви кажа откакто преди година и 8 месеца ми се появиха тези гадни кондиломи, непрекъснато ми се въртят разни щуротии в главата относно здравето ми. Даже честно казано сам превъртяла. Само ходя по прегледи (то няма нищо лошо в това де), купувам си разни витамини и хранителни добавки за подсилване на организма. Даже пих и хомеопатия против ЧПВ, но за кратко (1 седмица). Оттогава много се притесних. Слава богу нищо не се е появявало досега. Една гинеколожка даже имаше смелостта да ми каже, че има вероятност да съм се изчистила от ЧПВ-то. Ама нещо май не мога да й повярвам... Sad Никога не съм си представяла, че ще ми дойде нещо такова на главата.

# 263
  • София
Здравейте и от мен,

преди 20 дни ми бе направена конизация заради карцином ин ситу. Резултатът от хистологията вече излезна и за съжаление не е добър - карциномът ин ситу бил изрязан, но са останали още изменени клетки (докторът каза, че сега съм 3та група). На контролен преглед съм чак след 2 месеца, но ще ми се пръсне сърцето до тогава. Моля кажете ми какво предстои - рязане отново, горене, лекарства.....нищо не ми казаха? Кога ще мога да забременея и ще мога ли въобще?  Crying or Very sad

# 264
Къде ти правиха конизацията? На колко години си?Не разбирам как докторът е казал, че си 3 група, защото това се вижда от цитонамазка, а не теб в момента не ти е правена такава. Важно е какво точно пише в хистологията.Пиши повече. Тук има момичета, които ще те посъветват какво да правиш.Но да чакаш 2 месеца не ми се вижда разумно.ще стискам палци!

# 265
  • София
конизацията ми я прави д-р Гунев от Майчин дом, но в частния му кабинет. Каза, че трябва да отида на втория месец от операцията за да види как е зарастнало, да вземе цитонамазки и да ме види с колпоскоп. това за 3-тата група не знам на каква база го каза- най-вероятно пише нещо в хистологията, само че аз не мога да разчета нищо. Иначе съм на 30 и нямам деца, а точно с приятеля ми мислехме да работим по въпроса и се появи тази диагноза с карцинома и живота ми се обърна на 180 градуса  Sad

# 266
  • София
       Направо се чудя на тези лекари - как  така правят  конизации в частните си кабинети ??? Това  конизация с ел. примка ли е  било???   След като  казва ,че има останали изменени клетки защо тогава  ще те кара да чакаш  два месеца???  Според мен вземи си хистологията и отиди за консултация и при друг лекар , за предпочитане онко- гинеколог. Желая ти успех и пиши после какво става!!!  newsm10 Peace

# 267
  • София
да, с ел. примка беше. А как да ме прегледа сега и да ми вземе цитонамазка при положение, че още не е минал месец от операцията.... затова каза да отида февруари

# 268
Рано е за цитонамазка през февруари. Трябва да минат поне 3 месеца! Дадоха ли ти хистологията? Там пише най-важното!

# 269
  • София
Дадоха ми я...... но нали знаеш колко "красиво" пишат лекарите та нищо не мога да разчета

Общи условия

Активация на акаунт