Отговори
# 270
  • София
      Естествено, че сега не може нито да се прави преглед ,нито да се взима  цитонамазка - все пак това е  вътре една  рана, а  най - вероятно и още  кървиш. Аз имам впредвид с документите , които имаш - най-вече хистологията от конизацията да отидеш на консултация с онколог- гинеколог . Нали сама казваш ,че резултата от хистологията не бил добър и  имало останали още изменени клетки??? Ако резултата наистина не е добър ,не мисля че е удачно да се чака 2 месеца - тогава се предприемат други интервенции. ....

# 271
  • София
права си Gesika, трябва да се консултирам и с друг лекар, но аз исках да разбера дали пак ще ми правят конизация или се процедира по друг начин. Много ми е притеснено затова търся някой със същите проблеми да сподели

# 272
  • София
     bimbim, напълно те разбирам и знам какво ти е . Hug Hug Hug
 Затова ти казвам да направиш още една  консултация с добър специалист - на базата на хистологията от конизацията той ще ти каже дали може да се чака няколко месеца или се налага някаква друга интервенция. Ако второто мнение съвпада  с това на лекаря ,който те е конизирал - значи  спокойно можеш да изчакаш 2 или 3 мес. докато зарастне добре всичко и се вземе контролна цитонамазка. Успех!!! Peace newsm10

# 273
  • София
Благодаря за подкрепата...... И още един въпрос - след операцията имах леко зацапване, което се иизчисти, после ми дойде МЦ имах няколко чисти дни и днес пак кафеникаво зацапване. Нормално ли е това - днес ми е 27 ден от операцията

# 274
bimbim трябва задължително да послушаш момичетата който те съветват от форума. Действай с резултата и посети още поне 2ма специалисти. Доколкото разбирам си от Сф, така имаш шанс да посетиш всички добри специалисти в тази бласт и задължително да са онколози гинеколози.... ИМАШ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА. Не отлагаи нито ден. За течовете не мога да дам 100% сведение, но знам че момичетата тук се оплакваха , че на някой и 1 и 2 месеца са имали кафеникавото течение с лоша миризма.

# 275
  • София
bimbim, как се прави конизация в частен кабинет? Кой ти слага упойка и каква е тя?
Веднага ли си тръгна, не те ли наблюдаваха малко време поне?
И на мен ми е много чудно!  newsm78

Ако са останали изменени клетки, има опция реконизация, но това е пак зависи от случая.
Непеременно поискай и второ мнение и даже ако може пробата - конуса да ти го види
някой добър патолог! Не знам.... но аз нямам много вяра на частните практики все още - голямо
печалбарство ги гони и ......

# 276
  • София
при метода Leep не е необходимо да си в болнични условия - изчетох доста чужди сайтове по въпроса. Мина много леко и бързо - за около 45 минути. Имаше анестезиолог, който постави упойката - пълна или спинална, както искаш. Като приключихме с процедурата поседях малко и си тръгнах. Хубавото на този метод, за разлика от скалпела, е че няма шев, защото при изгарянето с ток раната се запечатва - почваш да кървиш чак на 3-4 ден, освен това е и доста по-щадяща и се препоръчва за нераждали. А относно печелбарството моя лекар ми даде опции - или в частния му кабинет или в Майчин дом, изборът за частния кабинет беше мой

# 277
  • София
А, значи всичко е по правилата, щом си води и анестезиолог, работата е сериозна, не те е драл на живо.

# 278
  • София
     Добър ден дами!!!

Искам да Ви попитам някоя от вас дали е ползувала тези продукти с Алое Вера и какво Ви е впечатлението - има ли някакъв ефект върху имунната система ???

http://www.flp.bg/bg/Products_Drinks_bg.htm

Май забравих да ви спомена ,че доц. Дянкова ми каза ,че съм със слаб имунитет и трябва да пия Алое. Попитах я какво ( в смисъл под каква форма да бъде - гел , нектар или друго?!) Тя отговори - каквото искаш?.........   Rolling Eyes  Та затова поразгледах тези продукти , но ми се иска да чуя мнение на някой ,който  наистина ги е пробвал , защото  излизат доста скъпичко!

За всички    Hug Hug Hug

# 279
Gesika незнам защо гледаш разни такива препарати. Аз хич не съм им фен, минали са през доста обработки за да стигнат до това им положение.  Освен всичко тази цена е  Shocked Ако ще засилваш имунитета си  по добре да е с истинското си алое. Предполагам ,че ще намериш алоето в билкова аптека в мн по натурален вид. Не съм копувала алое , но предполагам, че като всяка др. билка ще го има и ще е мн по хубаво от онова в сайта.

bimbim   моята конизация беше 2 нощи и 3 дни. Самата процедура мина мн бързо, но лежах 24ч , бях с катетър, постоянно под лекарско наблюдение. Направо се изумявам как е възможно да правят конизацията, все едно са направили абразио само  Rolling Eyes Чак се възмущавам  Crossing Arms А като чета доста са минали по твоят начин. Да спомена , че и моята е Leep.

# 280
Джес, Реа е права.  Hug По добре си направи от домашно алое с виното и меда, или за по евтино си купувай червено цвекло и моркови и така си прави сок всеки ден, а може и арония, но за аронията ще ти каже повече Реа.  Hug Heart Eyes

# 281
  • Buffyworld
А самата конизация боли ли?
Джеси, от опит знам, че алоето много помага при косопад. На една приятелка й слагаха обаче инжекции с алое и имаше страхотен ефект. Peace

# 282

Мен не ме боля .

# 283
Реаnewsm53 !

Не, нищо не усетих, но бях с пълна упойка. Предупредихх всички, че ако упойката нещо не хване, ставам и си тръгвам.Сериозно го казвам, толкова ме беше страх.Има болка после.

# 284
Здарвейте момичета. И аз бях с пълна упойка по време на конизацията и нищо не усетих, после ме боля като се събудих но ми сложиха една инжекция и ми мина буквално за минутки. От упойката излязох много леко без гадене или повръщане и всичко мина лесно, но като слушам как някои ги изписват за два дни се чудя, аз стоях 6 дни. Оперираха ме в четвъртък в петък трябваше да си стоя по график там и той искаше за всеки случай да остана и в събота и неделя та оттам чак във вторник ме изписаха защото прокървях. и сега пак новите ядове с този ПАП3. Солкожина ще го има февруари според фирмата вносител пратих им мейл и това беше отговора ама колко е вярно ще видим. Стискам палци на всички които чакат резултати в понеделник. Peace

Общи условия

Активация на акаунт