Отговори
# 555
Забравих , че исках да ви гушна всичките ей тъй  Hug Hug Hug

# 556
  • София
РеаHug  - Браво!!!   smile3501

Много ти стискам палци и за четвъртък - сигурна съм ,че и  там всичко ще бъде наред !!!  newsm10 Peace

Лека нощ на всички ,че аз ще   smile3524 !!!

# 557
Лека Джес и да се оправяте бързо всички болни у дома  Heart Eyes

# 558
 и Чери, адреса на Еньо Миланов е кв.Симеоново
ул.Света Магдалина №61,телефон 961 20 74

Билкарят  приема само в четвъртък,петък и събота с предварително
записани часове.
Успех Hug Hug и сподели мнението си

# 559
Здравейте и от мен,
имам следния въпрос - ЧПВ при едни се проявява като дисплазия на шийката, а при други с поява на папиломи ... та се чудя може ли да има ги имаш и двете - нещо като комбинирано заболяване  newsm78

Не мога да разбера въпроса. Дисплазията е едно а папиломите са др. . Дисплазия може да имаш при някакво възпаление, а папиломите са вид брадавици. Май и аз нищо не ти обясних и ще помоля някой поопитен в обясненията да се включи.

Ти беше скоро конизирана, нали не бъркам? Излязаха ли резултатите? Успех от мен  Heart Eyes Пиши.
'

# 560
Здравейте и от мен,чак сега успях да се до реда до компютъра мъжо е почивка и е  някаква война Grinning Благодаря на всички ви и ви Hugдобре че сте вие,Джес аз ги  имам тези проблеми с яйчниците поне от 10г.Дянкова е почти сигурна че става въпрос за ендометриоза но и тя като всички останали иска първо да пробва с противозачатъчни,от моя скромен опит с поне от 10,12 хормонални препарати знам че оправяне няма,а даже напротив но нали не ме познава от дълго трябва и тя да пробва Mr. GreenСега ще пия уж най новите,изчистени,пречистени................ще видим най накрая резултата какъв ще е,лошото е че вече почва да ми писва.

# 561
  • София
Аз мисля, че и дисплазията и папиломите се дължат на ЧПВ.
Папиломът е ефект от едни щамове на вируса върху кожата,
а дисплазията е ефект от други вирусни щамове върху лигавиците по гениталиите.
Така че бимбим, нищо не пречи да имаш и коктейл от щамове на ЧПВ, както ти
му викаш комбинирано заболяване.
И не е необичайно. Човек през живота си има досег до десетки вируси.

# 562
и Чери, адреса на Еньо Миланов е кв.Симеоново
ул.Света Магдалина №61,телефон 961 20 74

Билкарят  приема само в четвъртък,петък и събота с предварително
записани часове.
Успех Hug Hug и сподели мнението си
Мерси мила дано намеря време да отида ама да се стопли малко че такъв студ май не помня

# 563
  • София, под Карлсон
Добро утро и от мен!

Браво Реа, поздравления за хубавите новини! Ей, много се радвам, когато някоя от нас споделя хубавите резултати- това ме зарежда много и ме кара да си мисля, че всичко се оправя и няма място за отчаяние  Naughty

Преди време питах, ама никой не ми отговори  newsm78- на вас казвали ли са ви, че не е желателно да ползвате тампони след горене или конизация?

хайде лек ден на всички и е крайно време този студ да хваща гората  Simple Smile

# 564
  • София
        Добро утро на всички!!!  Hug

Blues , относно тампоните - аз лично съм ползувала  не повече от три пъти през живота си и то беше  преди много години на морето ,за да не си  " губя"  плажа . Иначе по принцип изобщо не използувам тампони , а като се има  впредвид дискомфорта ми  в последните няколко години - дори не мога  и да помисля за тампони ...... Naughty     На теб някой лекар ли ти е казвал , че не  желателно след горене и конизация да се използуват тампони или ти се опасяваш да не причинят нещо???  Мисля,че най- добре е да попиташ лекар дали е удачно , ако държиш да ги  ползуваш!  Hug

# 565
  • Buffyworld
Blues, на мен моята докторка след горенето изрично ми каза никакви тампони, промивки и полови контакти в продължение на 1 месец след горенето, защото можела коричката да се отлюпи и да прокървя. А контролният ми преглед е два месеца след горенето- тоест през март. Стискайте палци.  Simple Smile
Искам да попитам - от хормоналните, от противозачатъчните тоест пълнее ли се ? newsm78

# 566
  • София
       _Buffy_ ,  по принцип повечето  жени казват ,че качват килограми , но има и такива които не качват и грам - явно всичко си е до организъм . Аз лично никога не съм пила противозачатъчни  - на  два пъти  преди  няколко години ми изписваха за лечение на болезнен цикъл , но  никак не ми понасят , чувствувам се много зле от тях  ( едва съм изпивала  5-6 табл. и ги спирам)  и за това вече не експериментирам ......

# 567
  • Buffyworld
И аз не съм. Една моя позната ги пиеше за регулиране на цикъла и някакси й пораснаха гърдите и изглеждаше много добре.  Mr. GreenНо все трябва да си избера някакъв начин за предпазване , пък много ме страх от спиралите и затова проучвам въпроса с хапчетата

# 568
Ахой. Simple Smile Аз нещо съм в минорната гама тия дни ... вчера ходих на гинеколог, пак цистит. Sad Мамка му и прасе ... Ципрофлоксаксин-а пак е на първа линия ... Sad  Sick Таман оня ден си говорехме за него ... ама то какво ли и да очаквам друго - три дни на студа, по 7-8 часа на ските  ... мамка му, няма пълно удоволствие в тоя живот! Sad

Blues, не съм видяла питането ти ...  Embarassed иначе Бъфи е много права - никакви тампони, промивки и полови контакти ... кофтарейшън, но се преживява ... Simple Smile

За противозачатъчните ... при мен в това отношение беше цяла Одисея ... но никога не съм качвала, не съм се окосмявала или пък някакви други хормонални нарушения да съм имала. Пила съм Ясмин. Обаче ... много е важно да си направиш изследвания, по препоръка на лекар, за да се види дали и от какви точно имаш нужда ... При мен се оказа, че на някакви си хормони са им ниски нивата (то вече и не помня - отдавна си беше... Sad ). Единственото негативно при мен беше, че губех всякакво желание за секс. ВСЯКАКВО! Ей така, два месеца си карах без нищичко, че и се сърдех мъжа ми кат' ма натискаше ...  Embarassed Освен това, не трябва да пушиш (нз дали пушиш по принцип) ... Simple Smile Не мога да кажа, че горещо ги препоръчвам, но ако наистина няма друг вариант ...

Лека и спорна от мен!

Прегръдки на всички!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъдете здрави! И само хубави резултати желая! Simple Smile

# 569
  • Buffyworld
Мишолина, благодаря за инфото. Не знаех, че преди това трябват изследвания, но Ясмина са едни от най -добрите, доколкото съм чувала от други. А и на мен ципрофлоксацина ми е помагал при цистит, бързо действа, за окло три дни. Знам също така , че е "полезен" и при възпаление на яйчници и лекува хламидии. Желая ти бързо оздравяване Peace

Общи условия

Активация на акаунт