Отговори
# 570
  • София, под Карлсон
Момичета, мерси за отговорите  Hug На мен докторката ми каза за тампоните след горенето, ама пусто не разбрах дали за винаги или само докато зарастне  newsm78 Та затова си питам  Mr. Green Embarassed

За противозачатъчните мненията също са разнопосочни. Ако лекарят ти уцели правилните, става перфектно. Но знам за много негативни реакции след употреба на такива лекарства. Аз лично не мога да ги ползвам защото съм с мигрена, а те са противопоказани. От друга страна не мога да сложа спирала (я някои спирали също водят до тежки последици), защото имам таласемия (вид анемия)... ooooh! И въобще се налага да ползвам други методи  Wink Абе тежка е съдбата на жената... Thinking

# 571
  • Buffyworld
Да, така е! И аз засега ползвам метода "Разчитай на мъжа си да те пази" Embarassed

# 572
Здравейте мацки. Противозачатъчните лекарства наистина са виновни за покачване на килограмите, но самите те а това че ти се отваря вълчи апетит и ти ядеш като невиждал. Ако имаш по-лек хранителен режим няма страшно. Същото е с антидепресанти и цигари и други зависимости Mr. Green
Момичета аз съм с много  силни болки в гърлото ,боли ме само като дишам. Много е кофти. #Cussing out

# 573
  • София
      Чери ,  Hug  напълно те разбирам за гърлото , защото аз съм така  вече  почти 10 дни .... #Cussing out  За да не  се тъпча със силен антибиотик започнах Бисептол , пия го вече  5 дни , но май хич не ми помага?  На всичко отгоре и  си поддържам температура - 37,2 -37,3 гр. - най- гадната . И всичко това съм сигурна ,че ми идва от лявата сливица , защото тя ме боли и болка се усеща  и  в  лявото ухо.   Като свърша Бисептола и  другата седмица ще ходя на УНГ  да видя какво ще ми кажат и на пролет ,живот  и здраве  - страх не страх съм решила да вадя  сливиците .  Praynig

# 574
Благодаря на всички Ви. Защо се бавят резултатите от цитонамазките? Извинявам се ако сте го коментирали вече. От някъде бях чула, че ако изследването стане веднага - резултата излиза за няколко часа...Не са необходими дни..аз чакам, ли чакам и се чудя за белите участъци от изследването с колпоскопа...

# 575
Portukalka това за часовете е за частните лабораторий където си плащаш и веднага излизат резултатите, по здравна каса излиат за около седмица . Успокой се.

# 576
ПОРТУКАЛКА и моите резултати се бавят по 10 дни всеки път , така че споко.
ДЖЕСИ аз си пръскам в гърлото БИОПАРОКС и ми помага малко и чайче с медец но ме боли адски. Аз имам тонзилит и моите сливици не са много читави. Peace

# 577
  • София
Мишолина, от собствен опит ти споделям, че за цистит този ципрофлоксацин се пие 10 дни, на 2-я ден се чувстваш здрава, но не го спирай в никакъв случай, защото ще се възобнови или хронифицира. И освен това много се гъбясва от него, пий и низорал паралелно, но не едновременно, а изместено с няколко часа. От низорала ще ти е малко гадно на стомаха.

# 578
Добро утроооооооооооооооо  Hug

гледам на никой не съм липсвала и ми стана мъчно, фръц  Crossing Arms...ако не ви липсвам няма да има тема  Whistling Mr. Green Laughing

Реаааааааа, душаааа стис на палциииииииииии  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за днес.  Hug Heart Eyes

Няма да ви изброявам всички, гледам има и нови попълнения, на тях ще кажа Добре дошли и бързо се оправяйте.   bouquet Hug

Звездиииииии и на мен Еньо ми беше казал същото за кремчето  Mr. Green Laughing ама ние не сме импровизирали с него Wink. А за билките ги пий имат ефект, аз трябва да ходя да си взема пак, доволна съм.

оооооооооо на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Синеоч, Hug Hug Hugлипсваше ми!Многооооооооооооооо........
Пийвам си чайчетата от Еньо и наистина много му вярвам.Много приказва човека,но има толкова много хора
при него и се чудя как намира на всеки какво да каже точно.За кремчето и аз не бих посмяла...
Но пък си мажа лицето,доста мазничко е но....е добро. На мен като ми гледа ириса ми изписа и чай за
черен дроб,жлъчка и далак.И още едни други капки.Каза ми,че действат общо за целият организъм като го прочистват от токсините.

# 580
Звездииии, ти мойте болежки ли имаш  Laughing аз пък според него съм имала жлъчка болна де  newsm78. Капките са страхотни пием ги с Ния от ноември, ще ги пием докато свършат. А с крема си мажа ръката, ама не виждам ефект в/у нея. А помниш ли колко беше чаят за имунната с-ма?

# 581
  • Пловдив
Момичета, взела съм си направление за профилактичен преглед при АГ доктор точно за профилактика, искам да питам леко страничен въпрос - колко време важи направлението, съм във временна невъзможност да оставя бебето на някой за да отида?

# 582
  • Buffyworld
Звезди и Синеоч, а дали ако си направите изселдване с ехограф на черния дроб и жлъчката ще покаже нещо? Мишолина, наистина е така  за ципрофлоксацина - поне 10 дни. Но не знаех, че се гъбясва от него. Знам , че такъв ефект има при Амоксицилин и Доксициклин. За Ципро - то поне на мен не ми е ставало, но напълно е възможно Mr. Green
Линка, мисля че важи 45 или 40 дни от датат на издаването и с него би трябвало да можеш да отидеш два пъти на преглед

# 583
  • София, под Карлсон
Момичета, взела съм си направление за профилактичен преглед при АГ доктор точно за профилактика, искам да питам леко страничен въпрос - колко време важи направлението, съм във временна невъзможност да оставя бебето на някой за да отида?

Аз пък знам, че важи 30 дни (календарни) от дата на издаването му. След това имаш право на вторичен преглед.

# 584
1 месец важи направлението - 30 дена

Бъфи аз оплакване нямам от жлъчка  Rolling Eyes, но той ме попита ходила ли съм на вътрешни болести на преглеед, аз естествено не съм.

Общи условия

Активация на акаунт