Отговори
# 660
       Моля , да ме извиниш - не знаех  кога  и какво си работила ? Виждам ,че ти е неприятно и няма да те "закачам" повече ......   Whistling   Казах го  с най- добри намерения !  Simple Smile

кое ми е неприятно, глупости нещо си се заблудила...аз онаси работа дет бях беше за малко, нещо като грешка  Wink

Джессссссс, ще ти се разсърдя  Crossing Arms какво значи "закачам", докачлива съм да знаеш  Mr. Green

# 661
  • София
       Ами аз от известно време  наблюдавам ,че  за нещо  ми се сърдиш - но не  знам за какво ??? Rolling Eyes newsm78    А това ,че си докачлива  съм го  разбрала , а и ти сама си го казваш .....

# 662
       Ами аз от известно време  наблюдавам ,че  за нещо  ми се сърдиш - но не  знам за какво ??? Rolling Eyes newsm78    А това ,че си докачлива  съм го  разбрала , а и ти сама си го казваш .....

ти пък за кво да ти се сърдя, в ГреСка сиииииииииииии  Hug Heart Eyes цун и мляс  Heart Eyes Heart Eyes

# 663
  • София
О К  ,  РАДВАМ СЕ, ЧЕ Е ТАКА !!!  Hug Hug Hug

# 664
О К  ,  РАДВАМ СЕ, ЧЕ Е ТАКА !!!  Hug Hug Hug

а кога разбра, че съм докачлива  Mr. Green малеееее Оспамихме темата  ooooh!

# 665
  • София
Джеси, АДЕНОМИОЗА не би трябвало да се напипва, освен ако не е много тежък случай,
ти си изчела какво значи тази диагноза.
Ох, вече се отчайвам от тези лекари.
Това листче от Дянкова, не мога да повярвам, че доктор го е писал!
Извинявам се, но почерка е на второкласник! Джеси, вярвам ти мила,
дали не ни лъжат с тия цитонамазки в частните кабинети, кое в случая
доказва, че е гледано от патолог /който и да е той/?
Дали не ни взимат парите и ни заблуждават, че някой гледа цитонамазката?

# 666
Здравейте мацки. РЕА никъде не съм ходила слънце, ама те както са ме подкарали чак през 3 месеца да имат свободни часове може наистина да дойда лятото при теб на лекар. Виждаш тук какъв е хаус с наште докторя. А за Дянкова не съм се разубедила, защото не съм имала намерение да ходя при нея. Вече наистина се чудя какво и къде да хващам. ДЖЕСИ е много да права да пише тук за премеждията си , защото това на мен поне ми е много от полза. А който не иска да не го взима под внимание.
РЕАААА много се радвам за хубавия резултат , браво само така Peace
СИНЕОЧ  love001
А бе а къде ПОИЗОН не съм я срещала скоро тък дано е добре и КАТКА и МИРАНИЯ и БОБИ И всички за коити не сещам  love001  love001  love001

# 667
  • София
4eri, ти защо не идеш пак при Ангелов, нали той те конизира?
Аз се кълна в този доктор, че е безупречен!

Реа, поздравления за резултатите и настроението!

Синеоч, чакаме снимката - обещала си!  Wink

И аз се чудя какво ли става с poisson!

# 668
Ами и аз незнам. След неговата операция  май не е изрязано достатъчно щом има още атипични клетки. Така си мисля че е трябвало може би да резне повечко. Е може и да не съм права но такова усещане имам. А пък и той след операцията ми каза да си ходя на прегледи при моя лекар и сега ми е неудобно да нахалствам отново. На първия преглед при моя доктор тя като ме гледа с колпоскопа само каза символично отрязана шийка . Не знам може и до него да опра пак. Thinking

# 669
  • София
Джеси, АДЕНОМИОЗА не би трябвало да се напипва, освен ако не е много тежък случай,
ти си изчела какво значи тази диагноза.
Ох, вече се отчайвам от тези лекари.
Това листче от Дянкова, не мога да повярвам, че доктор го е писал!
Извинявам се, но почерка е на второкласник! Джеси, вярвам ти мила,
дали не ни лъжат с тия цитонамазки в частните кабинети, кое в случая
доказва, че е гледано от патолог /който и да е той/?
Дали не ни взимат парите и ни заблуждават, че някой гледа цитонамазката?

Абсолютно  същите мисли имам  и аз  и за това  ви изпратих  листчето да го видите .
  А и по  тази  логика , това не  е  никакъв мед. документ  и  например ,ако не дай си боже стане нещо  по тежко - тя винаги може да се отметне и да каже - "Това не е от мен !" . След като никъде не  фигурира никакво име на лекар , няма нейн  подпис изобщо ,нито печат  аз с какво да докажа ,че този резултат  съм го получила от нея???  А за  Аденомиозата  и тук си права  - освен това тя на мен нищо не ми е казала  ,че имам  такава диагноза ( да не се повтарям ,но нали ви казах ,че аз вече бях на улицата ,когато прочетох  че пише  аденомиоза ).  Другият вариант , както казваш да е тежък случай - добре тогава тя защо не предприема нищо  като поведение , ако е така ?  Освен това аз през около два - три мес . непрекъснато съм на гинеколог - как до сега никой не   я откри ?  Всички останали ли са толкова некадърни , та никой да не забележи ? А не вярвам да се  е появила от днес за утре ?  Направо не знам какво да мисля ??? ...... newsm78 Mr. Green

А възниква въпроса , защо след като тя ми поставя диагноза    АДЕНОМИОЗА  - казва ,че  основният ми проблем  - бактериалните инфекции, идвал от сливиците  и  трябвало с тях да се заема ???  И дори съм била закъсняла ???  Лечението почвало от " главата надолу , а не обратното " ( цитирам буквално ).  Нима , ако наистина имам АДЕНОМИОЗА  и  тя също е   причинена от сливиците ??? #Crazy Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 10:12 от Gesika

# 670
  • София
Ох,момичета,направо се отчайвам вече TiredКакво става с тези лекари,какво е това чудо.Май са забравили,че са давали хипократова клетва #2gunfire Аз имам час при д-р Ганчева за края на февруари,но вече си мисля дали не е по-добре да си отида при някой не толкова титулуван гинеколог,макар,че идеята ми беше точно онколог да ме види Rolling Eyes

# 671
тук съм  bowuu

Имате специални поздрави от Кюбит, добре е, не пише а само ни чете. Почива си от форумааааа, Кюбит  Hug Heart Eyes  bouquet

утре ще ви покажа снимка, щот още не съм се направила на красива  Flutter

Джес  Hug

Бетичка  Hug

Чери  Hug

и за всичкииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
  • Пловдив
Здравейте момичета, искам да попитам кои лекари в Пловдив правят колпоскопия?
Има ли от вас ваксинирали се с ваксината  Cervarix ?

# 673
  • София
Нима , ако наистина имам АДЕНОМИОЗА  и  тя също е   причинена от сливиците ??? #Crazy Rolling Eyes

Аз поне разбрах, че аденомиозата е вид ендометриоза и никъде не прочетох да се причинява от инфекциозни огнища в други органи.

# 674
  • София
alpha_beta ,   това   за сливиците  го казах просто така с насмешка Wink - защото  тя   на това акцентираше  по време на  престоя ми ,когато отидох за преглед   а не обърна особено внимание на гинекологичните проблеми ???  И сега хоп тази диагноза  ми дойде като гръм от ясно  небе !    Иначе да, точно така  аденомиозата  е  един вид вътрешна ( вътре в матката ) ендометриоза .  Ето това е най- общо  за  аденомиозата :

" Подобно на ендоматриозата, аденомиозата се проявява когато тъкан от ендометриума се намира в средната, мускулна стена на матката. За разлика от ендометриозата, при аденомиозата тъканта не се прехвърля другаде освен в стената на матката. Ако не се лекува, тъканта продължава да расте.  Тъй като експертите не са сигурни какво я причинява, най-категоричният начин за лечение на аденомиозата е хистеректомията. "

Общи условия

Активация на акаунт