Отговори
# 645
  • София
     Това , явно е към мен  ,но нещо пак не е  прочела  съвсем - след диагнозата която  ми  е написала Дянкова на цитонамазката , а това го научавам вчера  никой не ми е казал дали имам или не  АДЕНОМИОЗА .

Преди  2 г. когато правих лапароскопията - ендометриоза не ми  откриха , но  сега   Дянкова с "опипване " ми сложи диагноза   Аденомиоза на матката !!!  Mr. Green   Така ,че  и аз не знам  имам ли  или НЕ ????? newsm78   И  се чудя пак къдя да ходя и кой да ми каже ....... #Crazy Rolling Eyes

# 646
Здравей ReaNora, радвам се за добрите ти резултати newsm10 . Мога ли да те попитам от кои лекари си доволна във Варна, които да имат колпоскоп и къде преглеждат, тъй като съм от Бургас и ще ми е по-близо.

# 647
Реа, много се радвам за теб!!!Мен нещо почва да ме тресе и ми е гадно....

# 648
shannell  аз си ходя в онкологичният диспансер. Там прегледите, цитото и колпоскопа са безплатни. Водят се профилактични прегледи. Моят лекар е д-р Филев гинеколог - онколог. Питай какво те интересува друго. Peace

Димана,
не се давай ейййййй  Hug

# 649
Gesika, явно не ме бива да се изразявам точно, то от бързане да си кажа всичко.За ендото само споделям, а за аденомиозата ми е много чудно как само от цитонамазка ще ти я поставят.Стискам палци да няма нищо такова
Rea, благодаря за отговора, искам само да те попитам знаеш ли дали има лазер във Варна .А във онкото как става записването и има ли много хора?

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 20:11 от shannell

# 650
Rea, благодаря за отговора, искам само да те попитам знаеш ли дали има лазер във Варна .

Разбира се , че има  Peace

# 651
А къде има лазер?Питам, защото в Бургас няма.

# 652
shannell   в понеделник ще ти кажа, но съм сигурна , че има.

Димана
ти знаеш ли със сигурност къде има? Защото аз предполагам на няколко места, но неискам да заблудя shannell .

# 653
# 654
Синеоч, А добър вечер драга, къде беше няколко дни? Нещо интересно ли ти се случи и ни заряза?

# 655
 Hug Hug Hug Hug

Ами бях малко на работа тази седмица и интересното е че се подстригах, утре ще се боядисам и ще пусна фото  Whistling
А скоро и тема трябва да пускам  ooooh!

# 656
Охо и какъв цвят?   Много съм любопитна как си сега? Айде утре да не забравиш за фотото  Peace

# 657
  • София
Синеоч ,  Hug  - ами  честита нова работа и нова  прическа !!!  newsm51 4470

# 658
ама нямам нова работа хподя на старата, ама по старата, тази дето гледах една госпожица малка, ама тя порасна и тръгна на детска, но сега е болничка и няма кой да я гледа

Реааа, цвета ще е тъмничък, нямаше това което исках и взех тъмно, но то ще се отмие....понеже утре ще се купонясва със спамската от Клюто и ще трябва да съм убава  Flutter Crazy Whistling

ето и очаквания поздрав, но сега за вечерта http://www.youtube.com/watch?v=5JxyFuqBLfk

# 659
  • София
       Моля , да ме извиниш - не знаех  кога  и какво си работила ? Виждам ,че ти е неприятно и няма да те "закачам" повече ......   Whistling   Казах го  с най- добри намерения !  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт