Мнения за Софарма АД

• 21 984
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз пък мога да ти кажа хубави неща за работната среда от първа ръка. За какво точно питаш? Софарма, но къде? Те са на няколко места само в София.
Централата на Софарма е на бул.Рожен мисля,че номер 16.Точно срещу базара Илиенци.

# 16
Ами явно не е мечтаната работа  Rolling Eyes

# 17
Аз пък мога да ти кажа хубави неща за работната среда от първа ръка. За какво точно питаш? Софарма, но къде? Те са на няколко места само в София.
Централата на Софарма е на бул.Рожен мисля,че номер 16.Точно срещу базара Илиенци.

Така ли се води? Идея нямам, извинявам се, ако нещо съм объркала авторката тогава. Мъгла ми е районът там.

# 18
  • Няма такава държава!
Софарма АД е на бул.Рожен, на бул. Илиенско шосе е Софарма Трейдинг АД / или ООД - не помня/ - тоест две различни фирми, макар едната да е дъщерна на другата или поне са свързани лица. Аз ходих на интервю в Софарма Трейдинг, по-късно и на мен ми казаха нещата, за които говори Мадам Стасита, но и аз самата усетих нещо не съвсем наред по време на самото интервю. /както личи от предишния пост/

Nightwish, не си ме засегнала изобщо, няма проблем.

# 19
В Софарма на "Рожен" мой познат работи като picker, заплатата е 500 лв първите 6  месеца, докато трае изпитателния срок, това което ме притесни е, че след като са изтекли тези 6 месеца са му предложили нов временен 6 месечен договор (!), което мисля е незаконно, нали нямат право да те карат да подписваш 2 пъти временен трудов договор за една и съща длъжност...

# 20
E значи става въпрос за Софарма Трейдинг  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт