Препоръчайте хотел с басейн

• 6 032
  • 22
  •   1
Отговори
Привет,
Търси се хотел:
  • топъл басейн по възможност външен, но водата да е топла за да става за дечица
  • цена до 90- двойната стая
  • на максимум 200 км от София

Пчелинските минерални бани са вариант, но съм ходил там вече няколко пъти.
За Огняново чета много противоречиви мнения.

Моля, дайте съвет.

# 1
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здрасти, пробвай този:
http://www.ehotels-bg.com/component/option,com_estateagent/act,o … O/id,33/Itemid,20

Там посрещнахме миналата "Нова година" - навън температурите бяха минусови, а над басейна мъгла от пара (водата е минерална --> +33 градуса). Изкарахме си невероятно Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:51 от la vida loca

# 2
Да,като цяло в Чифлика мисля,че всички хотели са с външни басейни,с гореща вода и са много приятни. Ние сме ходили там веднъж и останах очарована,ама не в този хотел! Горещо препоръчвам цялата местност!

# 3
в Хисаря ходила ли си?Там има  много хубави хотелчета с басейни-оферти можеш да погледнеш в гугъла като напишеш почивки-хотели Peace

# 4
В Огняново за децата е рай,
няма да съжаляваш.Но е само за зимата,лятото има липса на вода/студена и е доста гадничко в жегите/. Joy
Но по това време е приказка,
Ако си без деца,там ще ти е скучно има по добри места.
Хисаря,там водата е също минерална/топла/

# 5
Велинград Peace.Не знам да ли има нещо до 90 лв.,но все пак прегледай офертите.Например хотел Велина е и с външен и вътрешен басейн с топла вода разбира се.Успех в търсенето Peace

# 6
  • Пловдив / София
Тая тема не е за тук.
Авторът може да пусне търсачка освен това. Има хиляди подобни теми в Пътувания. Tired

# 7
Привет,
Благодаря за отговорите.

@arween44 Мисля  да ти се доверя и да пробвам Дива.
Кой хотел от Огняново ти е харесал ? Аз имам препоръки за Елис, но 15 тина пияни програмиста на team building не са добъра препоръка Simple Smile

@jeni80 външния на Велина е подходящ за плуване, но водата ми се струва хладка за малчугани.

@fam по принцип авторът , а и лирическия герой ползва google , но посочените критерии са трудни за удовлетворяване. Забележката за форума е приета.

Успех

# 8
Аз съм ходила тук - http://www.lucky-light.bg/BG/prices.aspx миналата година през Април.
Готвят страхотно и хотела е много хубав. Басейна, джакузито и не помня още какво са 24ч. Има и външен басейн с топла вода - къпах се в него през нощта и беше ок.
Стаите са големи и топли....аз си бях взела пакет за 3 дена с включени 4 СПА процедури. Останах очарована  Peace

P.S. Искам пак  Crazy

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
Търси се хотел:
  • топъл басейн по възможност външен, но водата да е топла за да става за дечица
  • цена до 90- двойната стая
  • на максимум 200 км от София
Моля, дайте съвет.

Моля, давам веднага:

http://www.aspavila.com/

# 10
Много полезна тема  bouquet

# 11
  • София
Да се включа и аз -хотел  Аспа Вила в село Баня до Банско е супер, но винаги съм била там без детето. Външният басейн е супер топъл - къпали сме се в сняг до кръста, а джакузито направо ври. В Огняново в Делта http://www.hoteldelta-bg.com/ миналата есен изкарахме страхотно един дълъг уикенд цялата фирма с половинките (не сме пияни програмисти Mr. Green). Там обече външният басейн го закриват с едни плоскости през зимата, най-вероятно за да е по-топло.
Относно Чифлика Троянско, това е едно от любимите ми места - редовно съм била там в президенският апартамент на хотел Дива и дори там заведох малкият за първата му почивка на година и половина и всичко беше на 6. За съжаление дочух от познати, че са го занемарили напоследък.

# 12
Велинград Peace.Не знам да ли има нещо до 90 лв.,но все пак прегледай офертите.Например хотел Велина е и с външен и вътрешен басейн с топла вода разбира се.Успех в търсенето Peace
Във Велина е 130 лв. двойната стая , сега се върнахме от там .

# 13
Във Велина е 130 лв. двойната стая , сега се върнахме от там .
Днес се върнахме и ние от там.
Горещо препоръчвам това място за почивка.
Има двойни стаи и по 100 лв. Peace

# 14
  • София
велина беше доста стра, в соц стил и с порутени мебели, да не е ремонтиран?

Общи условия

Активация на акаунт