Хол и кухня на едно място

• 116 729
  • 349
  •   1
Отговори
# 165
Ако е само за идеята, мога да обощя как събрах всичко , но нямам снимки все още.Та идеята ми бе следната , харесах кухни които са под прозорец.Под нивото на целия прозорец минава самия плот на кухнята, като се комбинира с къси перденца и саксийки с цветя на плота под самия прозорец става много уютно и приятно.Моята кухня я поръчах на буквата П като от двата края има само по едно шкафче, колкото да сложа от двете странични стени по едно, две горни шкафчета(от едната страна са само етажерки де , защото над нея е климатика и му пречи цяло шкафче).По този начин ми остана цялото пространство нататък свободно в стаята.Комин нямам точно там , но пък извиках майстор да ми пробие една дупка на стената до прозореца и от там излиза тръбата за аспиратора.Има вариант след време като ми омръзне да отделя тази част където е кухнята със стени от гипскартон - долу горе по 1м. от двете страни като арка да го направя и гипсови орнаменти(колони например) и пак ще бъде страхотно.Дано да ви е харесала идеята ми. Имам една снимка в компютъра , но пък не зная как да я кача Embarassed

# 166
  • Varna
И на мен ми харесва кухнята да е под прозорец,но пък там ще сложим печка и аспиратор.
И мивката не мога да си представя къде ще стой,ако следвам връзките би трябвало да е по средата на стаята,което ще е грозно.
Е точно това ме притеснява с холо-кухнята,че не е голяма равна стая,а ще е приобщена тераса и ще има едни колони,сещате се,които няма как да се съборят напълно.

# 167
  • София
Тази снимка я запазих преди време, защото ми хареса как са прикрити колоните. Това е усвоен балкон на панелен апартамент.

http://media.snimka.bg/5525/017304557.jpg?r=0

# 168
  • София
Тази снимка я запазих преди време, защото ми хареса как са прикрити колоните. Това е усвоен балкон на панелен апартамент.

http://media.snimka.bg/5525/017304557.jpg?r=0

Много идейно.

# 169
Много идейно наистина! Мен обаче повече ми допада холът да е в светлата част на стаята, а кухнята в тъмната. Поне ние повече в холната част прекарваме, отколкото в кухненската и предпочитам прозорците да са до дивана.
Ето какво сътворих. http://media.snimka.bg/8827/023908605.jpg?r=0

Вторият вариант е диванът да се слож под прозорците, а телевизорът на една от стените. Водата да се вземе от банята, не от кухнята.

Човече, откъде взе белите столове? Отдавна си търся такава маса и столове. Маса домъкнах чак от Икея, ама бели столове не намирам подходящи.

По темата и ние сме хол с кухня. Бившата кухня е наша спалня, а спалнята е детска. Аз не готвя миризливи неща и да ви кажа го намирам за супер удобно, защото не съм изолирана в кухнята, когато всички сме вкъщи. Може би, когато човек има гости е по-кофти. Още не знам Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 20:40 от Soleil*

# 170
    Ето още няколко усвоени тераси -  наистина решението с барплот е най - удачно и практично. В някои случаи барплота може да се направи и с по - малка дълбочина и срешу него пак да си има шкафове.       

# 171
dyrabyra,
страхотни са!

# 172
  • София
Здравейте дами,
Искам да споделя какво видях и много ми хареса. http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/3/
http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/2/
В магазина има страшно интересни неща, но за съжаление не са никак евтини.
Търсения от мен вътрешен ъгъл, който най-накрая намерих е около 200лв.

# 173
  • Varna
Благодаря ви много!!! bouquet
Това са много хубави идеи особено първата снимка,само дето терасата е тясна и с тези шкафчета ще се заеме много място.
Но хората имат въображение,мен признавам си хич ме няма.
Горе долу почвам да се ориентирам и ще се радвам на още нови идеи.

# 174
  • Varna
Много идейно наистина! Мен обаче повече ми допада холът да е в светлата част на стаята, а кухнята в тъмната. Поне ние повече в холната част прекарваме, отколкото в кухненската и предпочитам прозорците да са до дивана.
Ето какво сътворих. http://media.snimka.bg/8827/023908605.jpg?r=0

Вторият вариант е диванът да се слож под прозорците, а телевизорът на една от стените. Водата да се вземе от банята, не от кухнята.

Човече, откъде взе белите столове? Отдавна си търся такава маса и столове. Маса домъкнах чак от Икея, ама бели столове не намирам подходящи.

По темата и ние сме хол с кухня. Бившата кухня е наша спалня, а спалнята е детска. Аз не готвя миризливи неща и да ви кажа го намирам за супер удобно, защото не съм изолирана в кухнята, когато всички сме вкъщи. Може би, когато човек има гости е по-кофти. Още не знам Mr. Green
А можеш ли да качиш снимки? Praynig

# 175
  • София
dyrabyra е показала много добри идеи за усвоена тераса, най-вече оригинални! Момичета, ако имате още такива снимки не се притеснявайте да ги показвате   bouquet

# 176
  • Mostly in my mind
нашата е със същото разположение на мивка и печка. само че вместо пералня , имаме шкафове Simple Smile

# 177
  • София
 Здравейте, момичета, много хубава тема   bouquet
За преустройството на холокухните  Grinning наистина е много красиво да е кухнята да е под прозореца, но как решавате въпроса с мръсната вода, за която е нужен много голям наклон  newsm78

# 178
  • Mostly in my mind
как решавате въпроса с мръсната вода, за която е нужен много голям наклон  newsm78
нашият апартамент е изцяло южен и тръбата за мръсна вода минава по цялата стена та чак до банята. наклонът не е МНОГО голям. вече три години, да чукна на дърво, не ми е давал проблем. иначе съседите ни, които са на първия етаж, са изкарали мръсната вода отвън. така е и по-удачно, ама ние сме на високо и не стана

# 179
  • София
Относно наклона - баща ми ми е казвал, че ако е над или под 3% се запушва тръбата, защото го нямало "ефекта на завихряне". Така че наклона не е чак толкова голям.

Общи условия

Активация на акаунт