Хол и кухня на едно място

• 116 726
  • 349
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте дами,
Искам да споделя какво видях и много ми хареса. http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/3/
http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/2/
В магазина има страшно интересни неща, но за съжаление не са никак евтини.
Търсения от мен вътрешен ъгъл, който най-накрая намерих е около 200лв.

Гери, тези рамки ги им в амазон UK  и  e-bay. И там не с евтини защото са дизайнерски, но не е лошо да сравниш цените. Марката е Umbra.

# 181
Здравейте дами,
Искам да споделя какво видях и много ми хареса. http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/3/
http://www.ornament.bg/buy/category/catalog/frames/page/2/
В магазина има страшно интересни неща, но за съжаление не са никак евтини.
Търсения от мен вътрешен ъгъл, който най-накрая намерих е около 200лв.

Гери, тези рамки ги им в амазон UK  и  e-bay. И там не с евтини защото са дизайнерски, но не е лошо да сравниш цените. Марката е Umbra.

Благодаря ви за линка,  магазина се оказа доста добър, казвам го съвсем отговорно защото работя в австрийска агенция за пазарни проучвания и когато пазарувам за удоволствие пак съм на работа... Ето впечатленията ми -  1. Магазина е добре аранжиран. 2. Всички стоки имат цени.
3.Продавача беше подготвен да отговори на всичките ми въпроси - относно произход, материал дизайн, умело защити цената на въпросната рамка, като вметна непринудено 7% отстъпка, не се изнерви , че въпреки отстъпката плащам с карта. 4.След като платих, умишлено се разсеях, но касовата бележка беше издадена и поставена в плика. В последствие поисках фактура.
Забележки - площа е малка, по някои от стокити има прах, нямат подаръчни опаковки и достатъчно големи торбички.

# 182
как решавате въпроса с мръсната вода, за която е нужен много голям наклон  newsm78
иначе съседите ни, които са на първия етаж, са изкарали мръсната вода отвън. така е и по-удачно, ама ние сме на високо и не стана[/b]
Може да е удачно, но не е позволено.

# 183
как решавате въпроса с мръсната вода, за която е нужен много голям наклон  newsm78
иначе съседите ни, които са на първия етаж, са изкарали мръсната вода отвън. така е и по-удачно, ама ние сме на високо и не стана[/b]
Кое не е позволено  newsm78 и от кой. Аз ще правя същото днес. Не открих законови пречки да не го направя.

# 184
  • София
 Не знам, кое имате предвид под ''отвън'', но ако това значи мръсната вода да се вкара в улука/ ох, тази тръба на тераса, която минава вертикално/ или там както се казва, според мен също не е редно. А зимата, ако замръзне, ами също и миризма ще има на мазно  newsm78 Така си мисля, но може и да греша. Спорни ремонтни дейности  Peace

# 185
Много ясно, че всякакви такива големи промени вътре и във фасадата на блока не са позволени.  Тука става въпрос една тръба да се ползва за друго предназначение. Също изкарването на отдушника за кухнята не е позволено да става през този в  банята. Ама в България всичко е възможно, така че ...

Ева, майстори казват, че не замръзва. Сигурно изолират по някакъв начин тръбата. Вече с миризмата как стои въпросът, не знам.

Беки, нямам снимки. Ако се наканя да снимам, ще кача.

# 186
Ще следя и вас - защото и аз искам да съчетая кухнята и хола. Все още не сме стигнали до съществената част, но ми се иска да се информирам  Simple Smile

# 187
...
Човече, откъде взе белите столове? Отдавна си търся такава маса и столове. Маса домъкнах чак от Икея, ама бели столове не намирам подходящи...

Извинявай, че чак сега виждам въпроса ти  Embarassed
Това са най-обикновени чамови столчета, които боядисах с бял автоемайл лак.
Преди и след.

Поръчах ги в едно цехче в Якоруда, 13 лв. бройката  Simple Smile
Иначе има навсякъде подобни, но са 30-55 лв.

Това ми се струва имитация на Икеа, виж и другите в каталога, има всякакви  Simple Smile

# 188
  • Mostly in my mind
Кое не е позволено  newsm78 и от кой. Аз ще правя същото днес. Не открих законови пречки да не го направя.
мръсната вода е изкарана отвън и е свързана с шахта, не с улука #Crazy

по-нагоре споменахте за свързването на абсорбатора към удушника на банята. и ние имаме подобни субекти. не ми е приятно като влезна да се къпя да ми  мирише на риба или пържен лук, ама какво мога да кажа Rolling Eyes

# 189
  • София
Лолита, знам какво е улук, както и написах, не знам как се казва вертикалната тръба, която минава по цялата дължина на блока, през нея изтича мръсната вода след като си измия терасата или след дъжд. Просто думата улук ми изплува в главата, да, можеше да кажа тръба. В нашия блок водата от улука влиза в тази тръба чак до шахта в мазето  Peace
Не се сърди човече, пак си припомних хола ви, много ми харесва, стилно, изчистено и много отпускащо, страхотен е  Wink

# 190
  • Mostly in my mind
Не се сърди, човече, масата и столовете са станали страхотни. Браво   bouquet Директно върху тях ли боядисва или преди това мина с шкурка?  newsm78

# 191
Лолита, поръчах ги нелакирани, т.е. не беше нужно нищо да се прави, само минах с грунд и после с автоемайла. Но други мебели съм боядисвала, който имат лаково или др. покритие, като вместо шкурене (мързи ме  Whistling), ползвам Бороконтакт, той осигурява връзката м/у новата и старата основа. Разгледай темите за преправянето на стари мебели, там има всичко  Simple Smile

eva_s  Hug

# 192
  • Mostly in my mind
благодаря ти за отговоря  Hug
ще погледна и темите. явно и аз ще използвам Бороконтакт при едни стари столове и маса, че и на мен не ми се занимава с шкурене. а наистина много красиво се е получило при теб  Heart Eyes

# 193
# 194

Много хубава и идейна тема.И на мен ми предстои това лято усвояване на тераса и събиране на хол и кухня в едно помещение,така че ще се настанявам тук  Simple Smile.
При мен стаята ще е 6.40 на 3.50 метра,като всичко бях планирала и измислила,преди да чуя,че не е добра идея да махна едната колона.Сега явно ще отпадне варианта с права кухня и ще си преосмислям концепцията.

dyrabyra,може ли да ми кажеш коя програма е използвана за този проект?

Общи условия

Активация на акаунт