вигантол

• 12 159
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
А моето свеки като разбра, че 1-2 пъти съм пропуснала
направо се стресира Shocked .
Можела да получи рахит, защото много наддавала
(по кило на месец), а е само на кърма!!!
и моят син е само на кърма. Първият месец качи 1,800 и ме съветваха да давам по 3 к. Да обаче и до днес няма рахит, вагинтол въобще не съм давала Peace

# 46
Не се шашкай.Опасно е предозирането, а не това че си пропуснала да дадеш една доза Вигантол.

# 47
  • София
Ох, и аз редовно забравям. Мисля, че не е кой знае какъв проблем след като почти всеки ден сме по 2 ч. навън.

# 48
Не,не е опасно.Аз дори не помня колко пъти съм пропускала ooooh!

# 49
  • Razgrad
не е опасно според мен

# 50
  • София
Никога не съм им давала Вигантол. И на двамата. Wink

# 51
На каката и аз забравях да давам Вигантол и не сме имали проблеми, но с малчо педи ме наплаши, вчера ходихме на преглед и ме кара да давам по 6 капки - 3сутрин и 3вечер.

Нямали да му дойде в повече на малчо?

# 52
Аз също съм забравяла да дам, разбира се, че не е нищо страшно!

Нямали да му дойде в повече на малчо?

Не мисля, че ще му дойде много, може би е едро бебе и затова така са ти казали или има някои симптоми на рахит/което не значи, че му  има нещо Peace/, а сега е и зима все пак!Не се тревожи, и аз съм давала по 3 капки, е само сутрин де, но мисля, че няма проблем! Peace

# 53
По-опасно е, ако се предозира, отколкото ако се пропусне Wink
Защо е опасно? Колко капки са водят предозиране?

# 54
Естествено, че няма нищо страшно.
Това не е някакво животоспасяващо лекарство.
Аз почти изобщо не давах на малкото.
Може би само около месец, после реших да спра.

# 55
Няма нищо страшно...

# 56
  • някъде
Моят син дали има половин шише изпито.........не му давах Вигантол, пьк и беше лятно бебе и постоянно го извеждах на разходка Peace

# 57
Аз не съм давала Вигантол ( всъщност май давах в началото 2-3 седмици само ). Ние живеем в Англия и тук, въпреки че не е толкова слънчева страна не се дават никакви витамини на бебетата. Просто тръгнахме по разходки от 10тия ден след раждането  Peace

# 58
  • Шумен
Аз също имах глупостта да споделя на свеки за един пропуснат прием, направи ме на бъзе и коприва дето се казва. От тогава все ми напомня че може да хванем рахит. А като гледам мина повече от месец и са си добре децата.

# 59
  • На брега на морето
То май на пръсти се броят дните с пореден прием а Вигантол, Дани е лятно бебе и през ум не ми е минавало да му давам при наличието че 20 минути на вън са достатъчни да си набави необходимия вит.Д дори и при мрачно време

Общи условия

Активация на акаунт