вигантол

• 12 150
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
То май на пръсти се броят дните с пореден прием а Вигантол, Дани е лятно бебе и през ум не ми е минавало да му давам при наличието че 20 минути на вън са достатъчни да си набави необходимия вит.Д дори и при мрачно време

Бях се замислила дали трябва да е слънчево времето или просто детето трябва да се извежда навън...
Една приятелка ми каза да слагам бебето близо до прозореца, за да го напича слънцето? newsm78

# 61
А винаги ли го давате сутрин преди храненето? Аз понякога забравям  Embarassed

# 62
А винаги ли го давате сутрин преди храненето? Аз понякога забравям  Embarassed
Аз не, като забравя сутринта, давам преди следващото хранене, понякога става обяд! Embarassed

# 63
И аз често ги забравях.Давах когато се сетя.

# 64
Все още давам Вигантол, по 1-2 капки сутрин по възможност на гладно. Ще продължа до пролетта, след това приключваме с Вигантола. Понякога и аз забравям, но мисля, че не е фатално.

# 65
  • Варна
Чак пък да е опасно ... Има мами които изобщо не дават. Аз давах много за кратко, но най често и забравях да дам.

# 66
Няма проблем при пропускане на Вигантола.

# 67
В началото давах по 1 капка. После дойде лятото, започнаха големите разходки и сама спрях Вигантол-а.

# 68

Ами, не винаги,забравям доста честичко Whistling

# 69
Не, няма никакъв проблем, че си пропуснала да дадеш. Има майки, които никога не са давали, а аз пък и забравях понякога да дам сутрин. За опасност пък изобщо не може да става дума.

# 70
Не ми стана навик да давам вигантол.Обаче се чудя, бебето ми е 90% на кърма, ако не давам вигантол има ли опасност да развие рахит?

# 71
  • София
Здравейте мами  Simple Smile Имам едно питане във връзка с вигантола който давам на нашето бебе.Значи чух че трябва да се съхранява в хладилник но аз не съм го слагала там и така съм си и го давала от 11 месеца дали има някакъв проблем много съм се притеснила  #Crazy

# 72
Никога не сьм го сьхранявала в хладилник.
Защо даваш и през лятото?

# 73
  • София
така ми каза педиатърката по една капка .

# 74
И аз не съм го държала в хладилник. Wink

Общи условия

Активация на акаунт