Спермограма

• 75 272
  • 193
  •   1
Отговори
# 90
mecani Shocked Grinning поздравления мила, спермограмата е наистина мечта!!!!! И в кръга на шегата - ти може и да не му казваш точно това, че да спре цигарите  Laughing

# 91
  • В къщурката на хълма на феите
Apr Hug изтървах момента, мила! докато четях тук, ми видя щастливата усмивка и му стана ясно, че нещо хубаво съм прочела, после ме нагъделичка, като висша форма на терор и аз си признах що съм била доволна Mr. Green Mr. Green

# 92
Ама няма проблем, веднага ще напишем нещо друго!  Mr. Green Пък и винаги можеш да се консултираш и с по-големи разбирачи от нас и да се окаже, че нещо сме се объркали! hahaha

Успех! Peace

# 93
оооо да ви кажа, смело заявявам (на висок глас Mr. Green), че по форумите жените разбират повече от масата лекари .. в един момент направо бях се отказала в един момент, но сега с нова доза положителни мисли и енергия пак с главата напред скачам в дълбокото, да се опита някой и нещо да ме спре Sly Mr. Green

п.с. Карри пази боже!, не сте се объркалииии, неееее Heart Eyes

# 94
Здравейте, момичета. Днес запазих час при д-р Даскалова за спермограма на съпруга ми. Преди спермограмата въздаржанието трябва да бъде от 3 до 5 дни и през тези дни да не е употребявал алкохол. Има ли нещо друго, което трябва да спазим и знаете ли каква е цената на спермограмата? Благодаря ви предварително.

# 95
ние в АГ Селена получихме листче с информация какво точно да се прави и там имаше посочено - намален брой цигари и да не са приемани антибиотици и от сорта поне 10 дни преди датата на спермогамата, иначе май друго нямаше ..

# 96
  • гр.Раковски
angelche  цената на разширена  спермограмата при д-р Даскалова е 65 лв.а ако искаш консултация + спермограма - 90 лв.

# 97
Момичета, благодаря ви за бързите отговори.

# 98
ние в АГ Селена получихме листче с информация какво точно да се прави и там имаше посочено - намален брой цигари и да не са приемани антибиотици и от сорта поне 10 дни преди датата на спермогамата, иначе май друго нямаше ..

Миличка, а вие при кой лекар бяхте в Селена и каква беше цената на спермограмата?

# 99
ами цената е 70лв. - ако искаш консултация андролог и микробиология на еякулата цената става 95лв., андролога нашия се казва Спас Джоглов, а гинеколога към Здравко Минев - като цяло още не мога да дам компетентно мнение, но ми направи впечатление, че на всеки въпрос, който зададох ме изслуша търпеливо и отговори до колкото му е възможно по понятен за мен начин .. казвам го защото ми се е случвало и да ме хокат лекари, че се меся на тяхната работа без изобщо да съобразят, че все пак става дума за моето здраве и искам да съм максимално информирана Simple Smile дано да съм била от помощ! успех! Simple Smile

# 100
  • Варна
Ние записахме час за спермограма в клиниката на Малинов.На сайта цената на спермограма по Крюгер е 60 лв,а като записвах часа ми казаха цитирам "разширената спермограма струва 90 лв".Разширена и по Крюгер не е ли едно и също?Моля някой ако знае да ми отговори,че съвсем се обърках. Confused
Въпреки цената той ще отиде,за 1-ви път правим спермограма,той работи и нощни смени.Може ли безсънието да се отрази на резултата ?Другото го спазваме.../въздържание,алкохол,цигари/

# 101
Ako спирането на цигарите е мисия невъзможна за мъжа не може ли просто да се намалят newsm78
Останалите условия се спазват Peace

# 102
  • София
Ние записахме час за спермограма в клиниката на Малинов.На сайта цената на спермограма по Крюгер е 60 лв,а като записвах часа ми казаха цитирам "разширената спермограма струва 90 лв".Разширена и по Крюгер не е ли едно и също?Моля някой ако знае да ми отговори,че съвсем се обърках. Confused
Въпреки цената той ще отиде,за 1-ви път правим спермограма,той работи и нощни смени.Може ли безсънието да се отрази на резултата ?Другото го спазваме.../въздържание,алкохол,цигари/
Толкова е,90лв разширена по Крюгер а ако искате най-добре направете разширена по Крюгер с ДНК ФРАГМЕНТАЦИЯ 100лв струва.Преди месеци и моя прави само тази за 90лв,после казаха че било добре да е с и с ДНК фрагментация та правихме нова, а само 10лв е по-скъпа

# 103
  • Варна
А при получаване на резултата някой хвърля ли светлина какъв е той или си го вземаш и се спасяваш?
Питам,защото моята гинеколожка е в съвсем друга клиника.Тя даде съвет да направим,но дори не знам дали при нея трябва да отида с резултата.По принцип смятам да се откажа от нея,защото на всяко ходене взема по 50-60лв и не можем да и издържим. Confused Та чудя се дали ще можем сами да разберем какъв  е резултата и ако не е добър /да чукам на дърво/ тогава да търсим лекар за него,предполагам андролог.
Как мислите? newsm78

# 104
  • София
br , биолозите хвърлят светлина, но си вземете резултата от тях, а не от регистратурата.
Малко на крак са нещата, но питайте без да се притеснявате.
Ако има проблем обикновенно те ви пращат при Кацаров.
За цената в Малинов с днк фрагментация цената е 140лв, 100лв е ако имате преди това правена спермограма там. Не знам защо е така обаче.

Общи условия

Активация на акаунт