Re: Снимки 8

• 55 853
  • 806
  •   1
Отговори
# 60
  • на път
Kуку,

Много готини братята, а малкия какво пънкарско перчемче е наперил  Grinning

# 61
Д_Ива , ама много е грижовна тази сладка Мая - как само прегръща плачещата си приятелка...мила картинка Grinning. А малкия господинчо до тях, май се възползва от положението и гледа да се вреди с прегръдка с две госпожици...типично по мъжки  Laughing
Кудку, имаш прекрасни момченца!  HugИмаме подобна снимка и ние в албума на нашите момчета. Те сега не могат да повярват, че са били толкова малки, а на мен ми се струва че беше вчера....

# 62
  • София
Ива, знаеш мнението ми за Мая  Hug

Кудку, върна ме 2 години назад  Mr. Green. Сладури

# 63
иве, мая е страхотна прекрасница Heart Eyesнищо, че има черна точка при мен Joy право си е детето кат тежа 1000 кила.

кудку, пръци цицовисов е пич, брато му също.

# 64
  • на път
....................нищо, че има черна точка при мен ............................

Лелеееее, мато как се сети ... аз бая се замислих  newsm78 докато се сетя за какво говориш (случка отпреди половин година).

# 65
Д Ива, аз отдавна съм фен на щерка ти, ама наистина е станала мноооооого готина. Истинска мадама.

# 66
Д Ива, страхотна е малката Hug
Кудку, аз не успях да видя двамата сладурковци, ама така е като влизам със закъснение Blush

# 67
Кудку,и двамата са много слладки.Аз не искам да раждам пак,но ако имам второ детенце някой ден искам да е пак момче.Много се радвам на твоите две момчета

# 68
http://picasaweb.google.bg/mail2monda/January2919#5430915088450506466
http://picasaweb.google.bg/mail2monda/January2919#5430915124254569266

Забравих си батериите и зарядното на апарата в Априлци и много ме е яд,че в този сняг нямаме много снимки.

# 69
  • на път

monda, това варненски сняг ли е  newsm78
прилича на планина ...

# 70
Големи сладурчета са всички.  Напоследък  нямам време, ама все хвърлям по едно око на тая тема.
Ето малко снимки и от нас, че да не се забравяме
паролата е  nikola

http://orange72.snimka.bg/family/dekemvri-09-yanuari-24.465789

# 71
Е, монда, точно ти с твоите майсторски снимки да ги забравиш, направо си е за ядосване  Hug.

Ориндж, като гледам и вие сте фенове на Мързел град. Такъв костюм мисля да купя другия месец и на моя калпазанин, че става и ляга със Спортакус.

# 72

monda, това варненски сняг ли е  newsm78
прилича на планина ...
Варненски,варненски.... в Морската градина!

# 73
Монда прекрасна е Еми, а за снимките - те винаги са страхотни Hug
orange72, Никола е много порастнал Hug, а тои Спортакус беше на мода лятото, сега сме във фаза Бен 10 Whistling

# 74
Ех,че хубави дечица!Пък бебета на Кудку и Нова _звезда са цели бонбончета!Който видял,видял Simple Smile редактирах вече.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:57 от cvete,cvete

Общи условия

Активация на акаунт