Re: Снимки 8

• 55 861
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
  • София
marrymaroon, страхотна, малка госпожица си имате. А тази снимка с катеричката е просто шедьовър. Как сте я щракнали?

# 31
мерси, момичета.

... А тази снимка с катеричката е просто шедьовър. Как сте я щракнали?
Simple Smile случайно, разбира се, снимаш много, и после - каквото излязло. нито малко дете, нито катерицата са търпеливи фото модели Simple Smile

# 32
 marrymaroon........ Hug много е пораснала...е, малко снимки отдалечна старана, време беше. Разкажи как е там...
sunny_tedy ...... Hug, спокоен (май) красавец си имате!

# 33
ами, и аз като един приятел от детството, който писа от лагера на баща си, че няма да дойде с нас на екскурзионно - "мили мамо и тате, тук е много хубаво. има много змии. няма да дойда с вас. подпис".
та, тука има много катерици и сега и сняг и студ. за деца е много хубаво, за възрастни като нас също има хубаво, но си има и дърво, като навсякъде. няма с какво да се похваля, но нямам и за оплакване още, което за мен е добре. но пък за деца наистина се е утрепало! направо е грехота да гледаш само едно ...  дребната се забавлява много, оттам и аз Simple Smile

# 34
  • София
sunny_tedy ...... Hug, спокоен (май) красавец си имате!

Да, за сега. Аз много го хваля, кой знае какво ме чака като затръгват зъбчета. Simple Smile Ама, пък това да ми е проблема, както се казва.

# 35
marrymaroon, много е хубава малката чаровница, а снмката с катеричката е страхотна Hug

# 36
шапокляк,съни-теди,големи сладурковци са.Като ги гледам ми се иска да ги нагушкам едно хубаво.Май ми е домъчняло за бебета.
Маримарон, и малката е сладурана.С тази катеричка снимката е  newsm10

# 37
  • Там където е семейството ми

Shapokliak Страхотни сте,бузанчо от класа и такива хубави изразителни очи има...да ти е живи  здрав.  bouquet
Фоксо Да не си посмяла да кажеш на Дара отново плешо,щото ще се наказваме. Mr. Green
Много е порастнала а баткото,един такъв сериозно отговорен. Hug
sunny_tedy Невероятен малък мъж си имате,да ви е жив и здрав.
marrymaroon Твоята дъщеря ме изумява страшно много и винаги много и се радвам. Hug
Нашият батко до животно не припарва. Sad

# 38
Страхотни дечица имате момичета  Grinning - бебчовци и малчовци - радост за очите!
Аз да си призная (много ме е срам  Embarassed) така и не можах да открия инструкции как да публикувам снимки тук. Надявах се на помощ от големият ни син, но на него изобщо в момента(оправдава се с някакви олимпиади) не му е до занимавки с мен - компютърния лаик...Може ли малко помощ? Благодаря предварително!  bouquet

# 39
  • София
слагаш снимките някъде - например аз ползвам snimka.bg, след което копираш адреса на албума, идваш тук, натискаш втората иконка на втория ред над прозореца за съобщения "вмъкни връзка" и контрол V - вътре трябва да се появи линка на албума.

# 40
Благодаря ти, Фоксче!   bouquet Дано да съм успяла:
http://mamaegd.snimka.bg/baby/izbrani.464282.16983006
Паролата е 44444.

# 41
пу за мене, пу за мене. аз го видях първа Hug

много сладко бебе. боМбонше, както казва щерка ми.

# 42
  • София
Сладка бузанка, да ти е жива и здрава

# 43
  • София
Каква бузанка, страхотна Simple Smile. Да ти е жива и здрава!

# 44
Нова звезда, прекрасно е момиченцето!Радвам се, че дългото чакане се увенча с успех!

Общи условия

Активация на акаунт