Re: Снимки 8

• 55 837
  • 806
  •   1
Отговори
# 15
Писах, писах сутринта и все ме изхвърляше, та дано успея сега
Shapokliaк, страхотни очи има малкия Hug
Фокси, наистина Дара е много пораснала Hug

# 16
  • Вън от пространство и време
Шапокляк, вие направо сте приказка на тази възраст... Да нацелуваш хубаво този сладур от нашта банда.

Исак и Дара също са много сладки, но не смея да се предлагам за свекърва щото мойто ергенче се оказа истинско овне (и по традиционния зодиакален и по китайския календар е такова). Ако на някоя й стиска да го вземе, харизвам го.

# 17
  • София
ааааа, извинявай, ти трябва да взимаш - давам ти козирога, дето има 6 чифта рога на главата, да се чудиш, какво да го правиш  Mr. Green. Ако щерка ти е кротка, взимам я за исак - и той е кротък, та ще си живеят супер  Wink

# 18
еххх, децаааа... Hug
Не мога да се сватосвам с никого, че категориите ни се разминават Wink, ама -  както ми рече щерката, че бебето си (внучето) един ден на мен ще го даде да го гледам Laughing....ще й искам писмено пълномощно за сватосване Peace

# 19
  • София
Shapokliak, невероятен е Simple Smile и тези очи, страхотни.
Фоксче, като ги гледам твоите дечица и си мисля, дано и ние си имаме второ детенце един ден, да са си приятелчета и да си играят.

Ето малко снимки и от нас, все пак такава е темата. Вече след повече от месец у дома Simple Smile.

http://todorpd.snimka.bg/baby/nikola.453511.16892888

# 20
  • София
Аууу какъв голям 5-месечен мъж си имате. Жив и здрав да ви е, а очичките му напарво греят, страхотен е

# 21
Наистина е голям сладурко и  тези бузки да ги нащипе човек Hug да ви е жив и здрав

# 22
Шапокляк - чуден, много сияещ мъник си имаш!

Фоксче - много е пораснала и наистина става много женствена Дара. Това, което ме поразява във снимките ви (както и на Д_Ива) е хармонията между децата. Искренно завиждам на тези, които са с повече от едно, независимо как са дошли.

Sunny_tedy - обичам бузести бебета! Разкош!

# 23
Шапокляк, Съни_тедди, ма много големи юнаците! Дундювци сладки!

Фокси, дребната е много сладка, а баткото е много "кикив" (преведено от езика на дъщеря ми значи красив).

Да ви носят само радост!

# 24
Ей, страхотен тоз Тодор, красавец!

# 25
  • София
Фоксче - много е пораснала и наистина става много женствена Дара. Това, което ме поразява във снимките ви (както и на Д_Ива) е хармонията между децата. Искренно завиждам на тези, които са с повече от едно, независимо как са дошли.

Не знам при Ива, как е, но при нас ситното обожава брат си, направо го боготвори и в същото време е взела властта в къщи и не я пуска. А той само я пази и гали... и й се кара, когато тя го бие - хармония  Mr. Green, но се обичат и се търсят Wink

# 26
мале, какви сладурести нови попълнения!
пък старите познайници колко са порасли Simple Smile

специално към новите мами, да са ви честити рожбите! Hug

и аз да се отчета. отрочето порастна доста също, а положителното отношение към животните е съхранено. още не може да ме стигне обаче, аз имам снимка от около нейната възраст, на която целувам козичка в зоопарка Simple Smile http://marrymaroon.snimka.bg/children/stich.462617.all

# 27
  • София
Колко е пораснала малката и направо е разцъфнала  Hug

# 28
  • София
още не може да ме стигне обаче, аз имам снимка от около нейната възраст, на която целувам козичка в зоопарка Simple Smile http://marrymaroon.snimka.bg/children/stich.462617.all

Ааа стигнала те е. Твоето дете говори с катерички  Grinning

Прекрасни са ви децата   bouquet

# 29
Ох много хубава малката госпожица, как растат, аз като гледам бебето и баткото ми изглежда огромен, а до преди два месеца го възприемах него като бебе.

Общи условия

Активация на акаунт