Re: Снимки 8

• 55 854
  • 806
  •   1
Отговори
# 765
...., а студийните снимки на каката са невероятни просто  Simple Smile
Абе не ме кефят тези изкуствени цветя в студиото, но пък фотографа я предразполага и вади най-хубавите й усмивки.
А за Еми какво да кажа, пу, пу, пу - красавица голяма.

# 766
Meianna, ти що не си гледаш бебока?  Hug Май вече насмогваш с материала, хайде удари една жица, да се не разправяме по форумите Laughing

# 767
Прекрасни деца! Hug

# 768
  • Западен парк
Много са ви готини децата! А най-важното е, че в очите им има щастие.
Мериана, едното детенце Нони ли е или се бъркам. Боян разпозна само вашия татко, явно е оставил ярък спомен!
Аз нямам нови снимки, но другия месец ще попътуваме и ще съберем "матрял".

# 769
  • на път
..........Абе не ме кефят тези изкуствени цветя в студиото, но пък фотографа я предразполага и вади най-хубавите й усмивки.
...........

Въобще не съм видяла цветята - детето гледах  Grinning

# 770
прекрасни деца. браус, евала.

специално за гусжа фусси  http://media.snimka.bg/8316/022887951.jpg?r=0
 Wink

за всички останали-ето целия албум.
http://matakosmata.snimka.bg/children/topli-paryayayayayayayayay … t.581512.22887951

имам и нови, ама ще кача после, че сега мнооого ме мързи.

# 771
  • София
ха, вече сте почнали да се решите, гледам  Mr. Green
красавица, да ти е жива и здрава - много е пораснала и доста се е попроменила   bouquet

# 772
  • Някъде в България
Много сте готини! Да сте живи и здрави!  bouquet

# 773
Мато, що отведохте детето от българско, виж как расте тук като гъбка!
Да ти е жива и здрава, все така омайно весела, изразителна, красива и жизнерадостна!

ПП Хубаво си спретнала къщата, не са напразни усилията!

# 774
пуууу опитах се да се реванширам снимково, не успях ... тази година на това място Нико заби мома австрийка - Мари. Рече че вече като отиде при Димо ще говори само на немски  Mr. Green

# 775
брех, мома австрийка. браво на нико, той е жентълмен с главно Ж. душица е той, разбивач на дамски сърца. покажи му алекс, а Wink
мерси за комплиментите, ще кача още снимки, имам в изоблие от последните днi.
фокси, това с ресането е много относително. днеска например я бях барнала гъзарски, обаче в главата кат метла. кат рече йок..

# 776
леле страхотна е  и колко само е пораснала Hug, аз като една бъдеща "свекървещица" /дано не съм де/, та   да попитам - Матов да не е заредил пушката зад вратата Grinning

# 777
леле страхотна е  и колко само е пораснала Hug, аз като една бъдеща "свекървещица" /дано не съм де/, та   да попитам - Матов да не е заредил пушката зад вратата Grinning

Хи, хи, сигурно... Laughing Мате, красиво е детето Peace

# 778
матов позеленява, когато до нея се приближи момченце. за по-натам не знам и не ми се мисли...чудо ще е.
сладка е, наистина. а и аз обичам да я кипря и да я снимам, когато е лъскава.
за мен е по-важно, че има добро сърце и е слънчево дете. много е обичлива, има доста хард характер, но много добра душица.

# 779

Общи условия

Активация на акаунт