Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Тони, честит имен ден!Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!  bouquet
Честито и на всички останали, които празнуват!
Аз отивам да честитя на моята кръстница(и тя е Тони  Heart Eyes) и на една колежка! Hug

# 616
  • София
 Много съм завеяна. Тони, честит имен ден! Да си здрава, обичана и доволна от живота! Simple Smile

# 617
  • София
 Честит имен ден на сладката Тия  - много здраве и щастие и желая

Тони, честито и на теб, миличка. Дано възможно най-скоро се уредите и усетите отново уюта на дома

shushi, добре поне, че имате при кого да отидете, за да не се мъчите без вода

Снощи след като си пуснах поста се сетих, че нещо съм забравила да пиша, но сега не мога да се сетя какво беше  hahaha Нищо де, тъкмо ще имам повод пак да се включа.
 Приятен ден

# 618
  • София
Честит имен ден на Тони и Тия! Бъдете здрави и щастливи!   Hug  bouquet Heart Eyes
Честит първи рожден ден на патерица на Росен и Дани! Да са живи и здрави и много да радват мама и татко!  newsm67 newsm05  cook
Ивема, благодаря ти за мнението   bouquet

# 619
  • София
Свате, честит имен ден   bouquet Желая ти в най-скоро време да се почувстваш достатъчно уютно, за да можеш без заплитане на езика да кажеш след разходка: "Хайде, Рая, да се прибиваме в къщи!"  Hug Hug Hug

И, разбира се, на всички малки и големи именици   bouquet

Зеленко, ти ли беше пуснала линк с онези 3 четки за зъби- не мога да намеря сега поста... Фирмата като я видя ще се сетя. Утре ако ходим във ВВ и ако има ще ти взема.
Да, да намерих го. Ако ходим и има ще ти звънна, да знаеш, ама не е сигурно дали ще отидем.

Четките ги показа Вероники, пък аз много ги харесах  Mr. Green

# 620
  • София
Честит имен ден на всички Тони   bouquet

Аз да си похваля мойто гардже: откакто се научи да стои, си промени режима, та сега вечерно време заспива в 22 и сутрин става в 8. Направо се преродих. Обикаляме по цял ден напред назад из стаята и си умира от кеф

# 621
ЧРД на близнаците!!!

ЧИД на Тони и Тия!!!

# 622
  • Стара Загора
Тони и всички именници честит ви имен ден. Бъдете живи и здрави. Аз до сега нямах връзка с форума, затуй пък цял ден снасям яйца у фермата.........  Mr. Green

# 623
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ТОНИТА!
МНООГО КЪСМЕТ ЖЕЛАЯ!

newsm51

Ние и днес откарахме 2,5часа навън. Митето поспа,но мама му е висулка направо.   cold

# 624
  • София
Аз да си похваля мойто гардже: откакто се научи да стои, си промени режима, та сега вечерно време заспива в 22 и сутрин става в 8. Направо се преродих.

Еее, честито  Hug Hug Hug

# 625
Честит имен ден на Тони, Тия и всички останали празнуващи днес!   bouquet

# 626
Честит имен ден на всички!

# 627
  • София
 Здравeйтe момичeта, сeга видях, чe вчeра стe сe сeтили за нашия празник и ми стана много мило. Отпразнувахмe подобаващо с бeбeшки купон вкъщи с ощe двe наборчeта. Добрe мина, само дeто мама и тати много нe успяха да хапнат и пийнат по случая от търчанe , ама наваксахмe като заспаха. Роско сe прояви и успя да дръпнe покривката на масата, но за щастиe нямашe голeми поразии. Ей сeга щe кача и снимки в албума да ги видитe какви са лeвeнти.
 Чeстито на имeняцитe и мeсeчинковцитe днeс да са живи, здрави и много щастливи !!!  newsm67

# 628
Честит първи рожден ден на близнаците! Да са живи и здрави !

ЧИД на празнуващите.

ставам,че Денис се събуди.

# 629
  • Варна
Честит имен ден на всички именници и специално на Тони и Тия  Hug Живи и здрави да сте   bouquet

Честит първи рожден ден на близнаците - много да радват мама и тате  Hug

Бухта, само кажете кога и къде и айде на кафето  Mr. Green

Благодаря на Окич и Кристче за съветите  Hug Стигнах до извода че просто онова пюре или не и е харесало или е било наистина с твърди и големи парчета. Днес и дадох друго - с доста повече  парчета и доста по гъсто, а тя си го изяде без проблем, и мляскаше и дъвчеше. След като ми писахте се замислих, че тя яде вече суров банан, бисквитка и коричка хляб, така че може би е бил друг проблема и ето...

Никита, специално да нацелуваш малката, направо ми взе  акъла с това клипче  Hug Браво на нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт