Най-вече здраве и много усмивки

Ние вече сме с общо 6 зъбчета
Още имаме сополки.Утре сме на преглед да видим какво ще каже доки.
Свекървата ми каза само със солена вода да и капвам в нослето.Та и така и правя.
За сега
от нас. 

от нас.

Ти успя ли да се настроиш обаче? Аз онзи ден реших да си легна към 22:30, че иначе все до към 1 седя и познай- в 5:30 се събудих и не мога да заспя!
и какви коси са отгледали - невероятни сладурчета. Да са ви живи и здрави miramar
То ние не си бяхме и вкъщи де, та да има възможност за изява.

Сега следя обувките в Май Тойс, харесла съм няколко чифта, да видим колко ще ги намалят 
а пък в Мола ме изуми моето дете , след като не гъкна и не помръдна цели 20 минути докато аз и продавачката пробвахме върху крачето му обувки ...но в крайна сметка си тръгна с нови обувки 
Хич не му се притеснявай, я го виж какъв е мъж!
аз никога не съм си падала по тези плодове, ама трябва да пробвам някой път да купя за Боби, току виж ги харесал

И помелото и то е цитрус.
Като гледам момиченцата с тези хубави рокли и се сещам за щерка ми навремето. Имаше предимно панталони и малко рокли, но по-късички. И веднъж и купих от един магазин за втора употреба една дълга рокля- бархетна, всекидневна, но розова на цветлета и дълга. И оттам това дете като каза "роклАта". Където и да тръгнем, тя си търси роклАта в гардероба. От три до пет-шест години я носи, докато вече съвсем не и умаля, ама няма да я забравя. 

Дано му тръгне добре и за 3-те години напред.

Има си хас, с толкоз лампи