Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Честито на всички именяци, и на всички ,които са имали и имат повод  bouquet
Най-вече здраве и много усмивки Hug
Ние вече сме с общо 6 зъбчета Mr. Green.
Още имаме сополки.Утре сме на преглед да видим какво ще каже доки.
Свекървата ми каза само със солена вода да и капвам в нослето.Та и така и правя.
За сега Hug от нас.

# 631
  • София
 Ми то всъщност вчeра бeшe рождeния дeн. Нeзнам защо така показва линииката. newsm78

# 632
  • гр.Плевен
Честито на именяците и месечковците!

И аз нямах форум почти цял ден.

Искам да ви питам как режете ноктите на бебоците си. С голямата нямах проблем, но с малката нещо не се справям.

# 633
Честит имен ден на Тони и на Тия и на всички други празнуващи Антоновден!!!
                                smile3525 smile3525smile3525

Мале, близнаците са си изкарали весело- а още повече мама и тати Mr. Green
Честито на Вероники за седящия Тео!
И на глафира честито за новия график Wink Ти успя ли да се настроиш обаче? Аз онзи ден реших да си легна към 22:30, че иначе все до към 1 седя и познай- в 5:30 се събудих и не мога да заспя!
Марго, с ножичка й ги режа- хващам и ръката, по- често докато я храня, и така- тя седи и гледа. Понякога иска да бара и да шава- тогава отлагам за друг път. Но хич не мога хубава форма да направя и незнам все така ли ще е...
От наскоро записалите се мами нямаше ли някоя от София?

Боожке лее, аз не бях гледала на Билянката снимките от Рожденния ден! Чудна е с тази красива рокля- кук- лич-ка!!!
А Дани и Росен са така пораснали и станали велики сладури Laughing

Аз да ви кажа, съм решила на Мария да й правя торта с кисело мляко и бисквити за РД, за да може и тя да си хапне. И отгоре ще й сложа от захарното тесто нещо, да украся. Ама колко ще се получи украсата... Сега за 11-тия месец ще се пробвам и ако не стане- може пък мякоя мацка от тортения форум да питам дали ще се навие да ми направи.
И като казах кисело мляко- от кое да взимам на Мария...Някой има ли скорошни сведения кое е по- малко изкуствено?

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:24 от oki4

# 634
  • София
Леле, колко много са се променили Росен и Дани от последния път, когато ги видях  ooooh! и какви коси са отгледали - невероятни сладурчета. Да са ви живи и здрави miramar

Аз на Билянка снимките отдавна ги видях и все забравям да похваля майка и за коментарите - много е увлекателно, като приказка си го направила.

oki4 мерси зачеститката, ама днес не го е повторил това упражнение, та да видим дали не го е забравил още преди да се научи да го прави качествено  hahaha То ние не си бяхме и вкъщи де, та да има възможност за изява.

Аз нокти режа с нокторезачка, защото ми е по-безопасно дори и да шават. С ножичка ги рязах на Ники само докато беше бебе и го правех докато спи, за да не шава много.

glafira, това си е повод за черпене, не само за хвалба. Аз тъкмо тази нощ се замислих от кога не ми се е случвало да спя непробудно повече от три часа - отдавна ще да е било щом не мога да си спомня.

# 635
Честит имен ден на Тони и Тия и честито на вси чки , които имат повод да празнуват

# 636
Честит Имен Ден на всички именяци!!!
Честит Рожден ден  и на малките калпазини Дани и Росен!!!Да радвата мама и тате и да са най-послушните дечица!!!

# 637
Здравейте!

Честит празник на всички именници празнуващи днес и да честитя първия рожден ден на Росен и Дани!Пожелавам здраве, щастие и много любов!

Днес бяхме на детски рожден ден на едно от наборчетата! Беше супер! Живот и здраве в началото на февруари е следващият!
Баткото ни беше вчера  при нашите на гости с преспиване, но през нощта в 2 ни се обадиха, че повръщал и ние оставихме Петя на свекърва ми, а ние ходихме при него! Сутринта лекарката каза, че е от храна и сега май е по-добре! Ден-два ще си остане в къщи!
Треперех през нощта! Егати да не дава Господ да има болни дечица!

Хайде бъдете здрави и лека нощ ви желая!

# 638
Не знам какво се случи днес, но като се опитах да постна отговор и форума ми заби, а отговорът го няма. Чак сега сколасвам да седна пак!

Честито на именниците и на рожденниците! Да сте живи и здрави и от късмет да не се отървете!
Всички дечица в албумчето са прекрасни!

Зеленко, питаше за екзотични плодове - вече писах,  че Митко авокадо много обича натюр (режа му от по-светло зелената част на сърцевината и може да изяде по една четвърт на хранене). За нас авокадото го пасирам с две лъжици кисело мляко (може и майонеза, но става по-тежко), сол на вкус и малко лимон. Това го мажем на солени бисквитки или сухари. Помело аз обичам, а мъжО го яде, но може и без него. Манго избягвам да взимам, че се омазвам цялата докато го обеля, макар че Митко го хареса, но не яде повече от две лъжички. Ананас съм купувала 2-3 пъти и емного вкусен, но последния мухляса докато го чаках да узрее. Много харесваме и физалис, но на Митко още не съм давала, защото има ситни семчици. По принцип аз обичам да пробвам екзотични вкусове, а останалите чакат първо да видят какъв ще е ефекта и тогава рискуват.

Десис
, за дъвченето и при Митко помогнаха сухарите и бисквитките и сега си яде пюрета с доста едри парчета без проблем. Единственото, което ми направи впечатление е, че при по-едри парчета намалява количеството (100-130 мл вместо 170).

И още имаше, ама...

Да питам кърмещите мами - как се справяте с хапането? Днес моето хищниче ме захапа доста силно на няколко пъти и всеки път много обидено се разреваваше, когато прекратя кърменето.

# 639
Здравейте и от нас...Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания. Hug

Днес тати ни разходи хубаво из празния център на Мол. Само нашата кола беше по пътя и паркинга беше само за нас. #Crazy

Зеленко, да те успокоя и тук магазините имат обедна почивка, но е само 1 час, а в неделя няма работещ магазин, освен 2-3 хранителни и то малки - всички хипермаркети почиват. Shocked На всичко отгоре до обяд валя ситен и напорист дъжд, а откачените местни тичат за здраве и карат велосипеди. Rolling Eyes Обикаляхме 40 мин. за да намерим работещ ресторант, за да обядваме и да пием по нещо сгряващо.

ТаняТ, Рая се опитва да ме хапе само когато ме ползва за биберон, но аз и познавам вички физиономии и не и позволявам. Peace

Зеленко, ние в къщи ядем и помело и ананас и манго. Рая е опитвала помело и манго. Авокадо не обичаме и на нея още не съм давала.

# 640
Хайде и аз набързо да се разпиша докато не съм заспала.
Честит първи рожден ден на близнаците - да са живи и здрави, много послушни и мнооого да радват мама и тати  bouquet

Честит имен ден на Тия на Мечо Пух - да е все такова мило и красиво момиченце Peace

Честити имен ден и на  Тони ст - много щастие и радост да ти носят най-ценните същества до теб - Рая и тати  bouquet

Ей Никита, много е сладка ходещата София, ама каква скорост развива само.... Crazy

Мънки, не се чуди на кой се е метнал Илийката...да се оправяш бързо Hug
Рила. аз също ходих до Бенетон,че там винаги са ми харесвали дънките, но така бяха опоскали всичко, че едва намерих една блузка за Боби, но пък за две бебета / по- малки от него/ накупувах много сладурски и евтини неща Peace Сега следя обувките в Май Тойс, харесла съм няколко чифта, да видим колко ще ги намалят Thinking
Да ви се похваля - много възпитано се возихме в метрото в петък - направо  #Crazy а пък в Мола ме изуми моето дете , след като не гъкна и не помръдна цели 20 минути докато аз и продавачката пробвахме върху крачето му обувки ...но в крайна сметка си тръгна с нови обувки Laughing
И тъй като явно днес ми е ден за хвалене, ще се похваля, че вече  съм и с нова прическа....доста късо, просто ми омръзна да ме скубе малкия в пристъп на нежност Grinning
А пък за думичката "не " и пляскането на ръчичките -----и при нас като при Бухта, това е знак , че започва много забавна игра, в която Боби само с едно движение предизвиква върху себе си цялото внимание, съпроводено не само с повишаване на тона, но и с моментално преместване на най- близкия до него човек ooooh!
Добро настроение, страхотен в Марти HugХич не му се притеснявай, я го виж какъв е мъж!
ТаняТ, ти направо ме убиваш с тези екзотики Partyаз никога не съм си падала по тези плодове, ама трябва да пробвам някой път да купя за Боби, току виж ги харесал Rolling Eyes
И да забия един тъп въпрос кои плодове са цитрусовите, защото нашият педиатър каза да изчакам с цитрусовите плодове още, аз знам портокал, мандарини, лимони..... newsm78

# 641
  • София
Вчера, тъкмо се сетих, че не съм честитила и именния ден на Тия и сайтът взе, че заби, та не можах да се поправя. Зло да я забрави! Simple Smile
Васида, Боби ще се окаже суетен, значи. Grinning И помелото и то е цитрус.
ТаняР, Билянката с чантичка направо избива рибата. Grinning Като гледам момиченцата с тези хубави рокли и се сещам за щерка ми навремето. Имаше предимно панталони и малко рокли, но по-късички. И веднъж и купих от един магазин за втора употреба една дълга рокля- бархетна, всекидневна, но розова на цветлета и дълга. И оттам това дете като каза "роклАта". Където и да тръгнем, тя си търси роклАта в гардероба. От три до пет-шест години я носи, докато вече съвсем не и умаля, ама няма да я забравя. Grinning
Мирамар, много са сладки близнаците с тези къдрици и мъжки облекла. Simple Smile

# 642
  • Стара Загора
Добро утро. Честит имен ден и на днешните ни именници - nasti   bouquet
Днес брат ми и кумът ми също са именници - довечера ще прзнувам с кума, а утре понеже съм в Бургас с брата!
Ние имаме 2 нови постижения - когато и се спи си казва Нани, Нани, и като я питам на колко годинки ще стане - казва на На (понеже не може да каже една). Незнам дали ще успея да я хвана да и направя клип, но ще пробвам тия дни!

# 643
Добро утро и от нас!

Честит имен ден на именниците днес и специално на Натси. Живи и здрави да са.

Леле, ама едногодинчовците са страхотни /и момиченца и момченца/...сладури и половина.

Мами, стиснете по едни палци, че от днес тати е на работа. Praynig Дано му тръгне добре и за 3-те години напред. Praynig
И за още нещо - да подпишем бързо договора за наем на единият нов апартамент, че да се преместим до 2 дни... вече не го издържам този хотел, макар че стаята е огромна за стандартите на белгийските хотели.

# 644
  • София
Здравейте и от нас.

ТаняТ, Тони–ст, мангото мирише ли ви на черен пипер  newsm78

Тони–ст, стискаме палци!!! Ще чакаме да се похвалиш  Hug Hug Hug

Цитат
Да питам кърмещите мами - как се справяте с хапането? Днес моето хищниче ме захапа доста силно на няколко пъти и всеки път много обидено се разреваваше, когато прекратя кърменето.

Още няма инциденти, но първото зъбче се появи преди няколко дни само  Embarassed

Да ви се похваля - много възпитано се возихме в метрото в петък - направо  #Crazy

И Калин много обичаше да се вози в метрото  Peace Има си хас, с толкоз лампи Simple Smile

СВАТЕ, честита (последна) месечинка!!!! Честито и на Калина на Тедсъна (как ли са те?) и на Теди на Дума   bouquet  bouquet  bouquet
Я да видим има ли други: има: Боян на kris77, Александра на melinda

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 09:59 от зелено човече

Общи условия

Активация на акаунт