И аз т'ва си казвам,ама на-току се обади още някой па след него 5 поста с поздравления че се е изказал.

Тъй де,същото и аз си го помислих,но за Роси. Пък васида да не се прави на ущипана,след като на всеослушание заяви"държа да подчертая,че на мен таралежи и бодли не ми липсваха..".След това изказване по-добре аз да си ходя,барабар с Адриана щото тя сама без мен няма как да се подвизава тук.

Ама аз не съм на диета от два месеца.
Пък моя мъж толкоз зает,да търси по нощите кой-кого застрелял и защо че ни на него му е до креватни изпълнения,ни на мен.А и това всъщност е поредното клише,че секса оправя проблеми и лекува душевни терзания.
Направо незнам какво ще правите,ако спра да пиша-ще умрете от скука сигурно..
Ама под сурдинка да ви кажа,ще се цаним в Биг Брадър фемили-ако влезем официално ви позволявам да ме плюете на воля.. 
Ей тука слагам една голяма ТОЧКА.

Ха сега да кажа добре дошли на chickadee и Михаела!

Rila честита ви първа думичка.
Incognito моята е Делонги.
Гери ще се наспите днес,за сметка на снощи.
И честити ботуши! 
adenis добре че писа,забравих че днес имаме 10-та месечинка.
Да е честита и на ходещата Ники,и на Калина-Мария! Намерих старите броеве на 9м.пиши ако искаш лс какво да търся.. Днес вече мисля да поизлезем, да вземе малко въздух Ади.Много ми е трудно пазаруването с количката,багажника е голям но недостатъчно..
А и във всички хран.магазини имат стълби на входа
(зелено човече,да видиш че не си капО)
Та си мислех дали някой се възползва от услугите на пазаруване на храни от нета?
С тази работа на мъж ми изобщо не мога да разчитам че ще се прибере на време,а тряба да сготвя нещо..
. Симона също каза първо мама пък за третото ще видим!

. Само вечер като заспи успявам да свърша нещо, но той и тогава се буди през един-два часа.

Много е добро.
, сигурно ви е странно, че толкова се радвам, но тя досега само изпъваше краката като кукла, но вчера ми направи подарък по случай празника. И така, крачи смело и е много смешна как вири краката
Мъка. А сега тъкмо я приспах и съседът - урод си наду уредбата. Невероятен кретен е тоя!