Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Хорааа, айде спрете вече със споровете и личните нападки, плийз! Praynig

И аз т'ва си казвам,ама на-току се обади още някой па след него 5 поста с поздравления че се е изказал. ooooh!

Не мога да повярвам, че нормален и възпитан човек, с когото си се виждал наживо, нямате какво да делите и имате общи интереси, може да се държи по такъв начин.

Тъй де,същото и аз си го помислих,но за Роси. Пък васида да не се прави на ущипана,след като на всеослушание заяви"държа да подчертая,че на мен таралежи и бодли не ми липсваха..".След това изказване по-добре аз да си ходя,барабар с Адриана щото тя сама без мен няма как да се подвизава тук. Peace

Ако толкова са те изнервили всичките диети, що не вземеш да ги спреш? И в твоя "хумористичен" стил да попитам- този твоя мъж няма ли най-после да вземе да си изпълнява мъжките задължения, че да се кротнеш малко? Сега можеш да ми отговориш подобаващо, пък аз няма да ти остана длъжна и накрая с кеф ще изчакам да ни баннат и двете на ползу роду.

Ама аз не съм на диета от два месеца. Simple Smile Пък моя мъж толкоз зает,да търси по нощите кой-кого застрелял и защо че ни на него му е до креватни изпълнения,ни на мен.А и това всъщност е поредното клише,че секса оправя проблеми и лекува душевни терзания. Laughing Ако беше тъй,нямаше да чакам на мъж ми.. Whistling Mr. Green

Направо незнам какво ще правите,ако спра да пиша-ще умрете от скука сигурно..  Crazy Ама под сурдинка да ви кажа,ще се цаним в Биг Брадър фемили-ако влезем официално ви позволявам да ме плюете на воля.. Joy

Ей тука слагам една голяма ТОЧКА. Sunglasses

Ха сега да кажа добре дошли на chickadee и Михаела! Grinning

Rila честита ви първа думичка.

Incognito моята е Делонги.

Гери ще се наспите днес,за сметка на снощи. Hug И честити ботуши! Flutter

adenis добре че писа,забравих че днес имаме 10-та месечинка. Crazy Да е честита и на ходещата Ники,и на Калина-Мария! Намерих старите броеве на 9м.пиши ако искаш лс какво да търся.. Rolling Eyes

Днес вече мисля да поизлезем, да вземе малко въздух Ади.Много ми е трудно пазаруването с количката,багажника е голям но недостатъчно..  Crazy А и във всички хран.магазини имат стълби на входа  ooooh! (зелено човече,да видиш че не си капО)  Wink
Та си мислех дали някой се възползва от услугите на пазаруване на храни от нета? Rolling Eyes Някъде бях гледала такъв сайт,дали на Рамстор беше но него май го закриха.. newsm78 С тази работа на мъж ми изобщо не мога да разчитам че ще се прибере на време,а тряба да сготвя нещо..

# 76

А, сетих се какво щях да питам - ще ми препоръчате ли някакъв хубав крем за ръце? Напоследък ръцете ми са в ужасно състояние, а на 2-та показалеца кожата отстрани ми се е нацепила почти до рани, ужасно са сухи, едвам си сгъвам пръстите  Confused Не знам от препарата за чинии ли е, от постоянното миене на ръце ли...ама все са ми във вода.Мажа се с един на Ейвън, ама няма ефект.

Същата работа....... Аз съм си купила 3 туби крем за ръце -една в раницата,една в спалнята и хола та мина замина се мажа,но няма и 5 мин и айдее нещо има пак за миене или дупе наакано.Сега от тия зъби сме все насрани или с разтройсво. А и аз по принцип често си мия ръцете та и моята кожа е суха ,нацепена и в рани.(Май всички майки сме така)

Нинка ,честито аз и на скайпа ти казах столчето е супер.Ще видим ние какво ще купим,но определено вече ще се сменя ,че онова малкото хем е тясно хем краката му опират в облегалката на колата и е сгънат като ембрион милия.

Бързо някой да ми каже как се прави закуска с овесени ядки ,че трябва това да правя след малко!!!!!!!

# 77
  • Стара Загора
БОДЛИВКЕ да не се засечем викам аз в ББ Simple Smile
Тони това за поверието за първата думичка на бебето аз го знам точно обратното - ако каже пърчо мама второто ще е женско, и ако каже тати - второто ще е момче. Митко ми каза първо мама - и второто ми е момиче  smile3503. Симона също каза първо мама пък за третото ще видим!

# 78
И от мен добре дошли на Mихаела и майка й  Hug
Рила, честита ви думичка! Питаше за обезбелтъченото масло. Аз знам как се прави , казват му също и пречистено, защото се пречиства от белтъка и от разни примеси. Нарича се Гхи. Та- загряваш на водна баня масло и го оставяш към 5 минути така. При този процес се отделя една по- бяла и по- тежка част- тя е белтъка. После целта ти е да разделиш бялата от по- жълтата течност. Аз го правя с цедка и марля, но може да пробваш и с чорапогащник ли, де да знам , защото накрая като стигне до това бялото то пак минава през цедката... Ако искаш- пробвай, не е голяма занимавка. Ама провери и в нета това ли ти трябва всъщност и дали е безобидно за Марти. Аз така й го правя на Мария маслото, защото съм чела, че тази мазнина Гхи е по- полезна.
Мария може да не посочва къде е лампичката и къде е мама и тати, ама знае къде е компютъра. Как го е разбрала Shocked Вчера нещо казвам "компютъра" и тя се обръща натам и сочи Crazy

# 79

Бързо някой да ми каже как се прави закуска с овесени ядки ,че трябва това да правя след малко!!!!!!!

Бързо казвам моя вариант  Laughing В 100мл вряща вода слагам 2-3 ч.л. финни овесени ядни. Много бързо се сваряват и стават, като каша. От това нещо се получава към 70гр. Ако искаш може повече да направиш. Само внимавай да не се олееш в ядките. Че като пуснат нишестето и става много гъсто, а и не могат да се сварят хубаво  Peace
После слагам 1/2 бурканче плодово пюре и АМ и готово   chef

Добре дошла на новата мама с малката мадама  welcome

Нинка, честита прическа  Flutter Честито ви столче. Аз, ако не бях попаднала на Чикото в Продавалника, щях да взема това Макси Кози  Peace

Бодливка, да те питам защо на едни потребители отговаряш с чисто злобни лични нападки, пък на други...хм, да кажем "нормално", като за тебе  Mr. Green Щото Мънки хубаво те насмете и си ти го каза "право куме в очи". Шу също няколко пъти ти направи забележка. Но не забелязах да обсъждаш техния умствен багаж. А се хвана за едно мижаво изреченийце на васида, която и без това пише 1-2 пъти за цяла тема  newsm78 Проблема е че някои си ги виждала на живо или че васида ми е приятелка. И покрай сухото трябва да гори и мокрото  Rolling Eyes

Четка за зъби аз купих на Маги на 1 год. На Мира мисля да й купя пак тогава някъде  Peace Аз започнах и до сега купувам детските четки на Аквафреш  Peace Много са мекички.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 10:37 от veselina_s_p

# 80
  • София
 Добре дошла на chickadee и малката Михаела

Честито на бебоците, порастващи днес

Само ми ходи по петите, иска да го гушкам и като го дам на друг да го гушка- реве като заклан. Само когато съм навън стои при други.
Същата история е и у нас. Идва до мен, изправя ми се по краката и реве с протегнати ръце, ама реве якооооо. А толкова много работа имам, че ми иде и на мен да ревна  smile3514. Само вечер като заспи успявам да свърша нещо, но той и тогава се буди през един-два часа.
 Вчера хапна малко на обяд и следобяд, но сега и една лъжица не опита от попарата, вече няколко сутрини това закусвам - дояждам му попарата. Днес пак ще ходим до педито, че едното оченце му се е възпалило и постоянно има секрети, сигурно му е много гадно на горкото.
 Оф, стига съм се оплаквала и аз.

Паста за зъби и аз съм ползвала Ненедент, но задължително си искайте да е за бебета, без флуор. На мъж ми веднъж някаква в аптеката му беше дала с флуор, а тя е за по-големи дечица. Аз от началото си го миех с четка, защого с този силиконов накрайник имах чувството, че нищо не правя.
 Чувала съм, че някои почистват зъбите с тампонче напоено с кислородна вода, но аз никога не съм го правила.

Крем за ръце и аз щях да препоръчам Гарние - от серията на лосиона, който kris4e е показала, има крем за ръце за много суха кожа. Преди имаха един за захабени ръце и сега този се води, че го замества. От българските има един на Лавена със смрадлика, който също става.

Бухта, много се смях за металното зъбче на Ния. Да и е здраво като метал, пък ще се изчисти след време. Аз сухара го натрошавам с чукчето на хаванчето, че с ръце е гадничко

Тони, на мен пък обратното ми бяха казвали, че ако каже мама или баба следващото дете ще е момиче, пък ако каже тате - ще е момче.  Може твоя вариант да е верен обаче, защото Ники каза първо баба и сега пак си имам момче. Кофтито е, че и Тео това каза първо, та се замислям да раждам ли трето  Laughing Това с дрисльото е чудно попадение  hahaha

Нинче, честита прическа, на мен ми харесваш  Peace Аз очаквах, че наистина късо си се фъкнала като каза, че не те е познал Радо.
 Честито столче, дано му е удобн на детео и безаварийно да си го ползвате. Много ми хареса, че е чисто черно

Incognito, аз имам сокоизтисквачка на Делонги, от мъничките, че да не заема много място. Рядко я ползвам, но върши работа и се почиства лесно. Само отвора и е малък и трябва да нарежеш плодовете на по-малки парченца, преди да ги пуснеш. Скоро си спомням, че имаше реклама на една, в която едва ли не можеш целия плод да пуснеш.

Аз много се кефя на хубавото време, нищо, че е необичайно за сезона. Тео вчера спа цял час навън, а аз отдавна не съм била толкова дълго с две свободни ръце. Успях да си прочета почти цялото списание NG, голям кеф!

# 81
Ааааа, да кажа за крема за ръце, че забравих  Blush
Преди години имаше един дневен и нощен балсам за ръце на Dove. Е, няма да намеря такова нещо вече за съжаление. Това е най-доброто, което някога съм ползвала. Ама го няма отдавна.

Сега съм сменяла на Avon няколко. С масло от shea или уреа каквото и да намерите, все ще е хубаво. И 2те съставки правят чудеса. Моите ръце след всяко измиване са като изпръхнали и само крем ме оправя. Сега съм с един крем от серията SPA на Avon със същото това масло (shea) и съм доволна. Имат и балсам за лакти и пети от същата серия. И него го ползвам за крем за ръце  Party Много е добро.

Ползвала съм преди и от една немска серия Scheller или нещо такова, крем за ръце с невен. Също много добър.

Айде, отивам да спя, че съм  Tired

# 82
Слънце, Вероники, може и да съм сбъркала поверието, щото подсъзнателно да искам пак момиче?!?! Shocked

# 83
Привет, влизам да се похваля, че от вчера малката прави крачки newsm68, сигурно ви е странно, че толкова се радвам, но тя досега само изпъваше краката като кукла, но вчера ми направи подарък по случай празника. И така, крачи смело и е много смешна как вири краката Joy.

Рила, честита ви думичка, а затвори ли се фонтанелата на Марти, аз знам, че като кажат "К", значи вече, че се е затворила.

Добре дошла на chickadee и Михаела, надавам се да ти е приятно в нашата компания Simple Smile

Крем за ръце ползвам на Eucerin, много съм доволна PeaceДоста съм сменяла, включително и повечето споменати, но този най-добре ми действа

Сокоизтисквачка ползвам Moulinex, доволна съм, само дето бебето не пие изобщо сок, но за по-нататък, сигурно ще влезе в употреба

Бухта, много ми стана мъчно за Ния, да преборвате бързо хремата, че е много лошо да е болно бебчето!

Аденис, нямам от края на 2001 г. сп. 9 месеца, само до април ги имам

Имам един малко странен въпрос не ми се смейте, как почиствате устичката на бебето, като е яло пюре с моркови? Аз трябва постоянно да ходя с олио и памук Joy, с вода не се измива...

# 84
Устата след ядене, ако не става с вода, я почиствам с мокра кърпичка  Peace

Ей, колко много хвалби за нови постижения на бебоците. Браво на децата!  Grinning При нас няма нещо ново. Само дето вече доста добре си крачи и си обикаля, но още ен може да се отпусне и да не се опира някъде. Иначе, ако я пусна аз някой път и замръзва на място  Laughing Ама стои права сама само няколко секунди и тупваме на дупето.

Аз ползвам крем за ръце на Билка с някакво грозде. Много е хубав  Peace Ама аз нямам много проблеми с ръцете и се мажа главно след баня само.

И Мира много обича дами се катери по крачолите и да иска да я гушкам  ooooh! Понякога си ходим така двете и няма пускане.

# 85
И аз имам на Билка този с бялото грозде.
Веси аз сложих 4 супени  Laughing и вода на око и варих много малко май 1-2 мин и ми се видя че е станало  Laughing прибавих 1/2 буркан плодово и пасирах ама като опитах то ме дразнят на гърлото тия ядки и Денис им се мръщи и ги хвърлих  ooooh! ooooh! ooooh!Нещо не станаха както трябва или са си такива незнам. Та днес остана без закуска и му дадох АМ. Tired

Устичката почиствам и аз с мокри кърпи и пак остава оранжево от моркова.
вероники и на мен така ми прави Денис лази ,лази идва до кухнята и ме дърпа за крачолите за да се изправи , реве и ми къса нервите,защото аз не мога да си свърша работата. А докато му направя кашата следобед как ревее понякога не е истина.Не може да чака-много гладен  Grinning

# 86
  • Варна
Момичета, благодаря за подкрепата!  Hug Тони, ами как спа - с хъркане и будене Sad Мъка. А сега тъкмо я приспах и съседът - урод си наду уредбата. Невероятен кретен е тоя!
Светле, ядките можеш и от предната вечер да ги накисваш - съвсем  ще омекнат.

Да му се не види, вече няколко мами споделиха, че в предните отчетни не са имали такива драми. Ние 'що такива се събрахме, не знам. Обаче ето аз какво забелязах - тези дни пускам постове със запитвания, конкретно за здравето на детето. На първото отговориха трима, на второто само един. Мисълта ми е, че май повече внимание се обръща на скандалите и се преекспонират реплики, за да се подхранват интриги, отколкото да се пише по това, което ни е събрало тук. С други думи - пита някой нещо, отива да си гледа работата и  после влиза да прочете отговори. И какво - чете 5 страници надприказване и мерене на ........ Пък трябва всичко да прочетеш, че някой може и да ти е отговорил, да не пропуснеш. Не е това идеята на тая тема. Аз лично на никого няма да пиша - ще застана САМО зад точката на Бодливка, САМО защото искам да се прекрати тая нелепа лудница. Изказах се преди - не си мълча от малодушие.

Тони, то дрисльо бива, да не е пълно л....о само  Joy Joy

Нашите бебета не са ли малки за паста за зъби още?

# 87
Мерси на всички за топлото посрещане  Hug  bouquet

Гледам, че всички са а приблизително една и съща тема - зъбки и ръчички.
Аз зъбките мия откакто се появиха, но само с водичка. Чух обаче, че се изчиствали добре с кислородна вода. Някой от вас знае ли повече?
Хем ме е страх от пастите, че нали ги ядат, хем с тази кислородна вода не знам как да процедирам - какър % разтвор.. newsm78

Ivema: Таиз паста май ще търсим, че гледам няма флуорид  newsm10

Мами аз понеже много съм боса в цялата форумна работа, може ли един съвет да помоля. Не видях къде да кликна да мога да следя темата, а не да се налага всеки път да я търся и отварям по неведоми пътища (ако споделя как ще ми се смеете много) Embarassed

# 88
chickadee, добре дошла и от мен!

След първото зъбче питах стоматолог от кога трябва да започна с миенето и отговорът беше - след годинката поне, най-добре когато му израстнат всичките зъбки, защото от триенето сеизхабява емайла, а при бебчетата той още е слабичък.

За кислородната вода съм твърдо против каквато и да е употреба - много силен окислител е и предизвиква ужасни увреждания на ДНК. Ние в нашите експерименти я ползваме като модел на радиационно облъчване (уврежданиятаса сходни, аможе по-лесно да се дозира) в разреждане 1:10 милиона! Говорила съм с лекари по въпроса и те с половин уста признават, че в САЩ е забранена употребата за медицински цели, ама тук така са си свикнали...

И да си повторя въпроса - някой знае ли как стои въпросът с наемане на детегледачка по програмата за трудова заетост?
Много ще съм благодарна за каквито и да е отговори

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 12:03 от ТаняТ

# 89
Там където като влезеш във форума те посреша Здравей chichadee под него писше следното "Нови отговори на моите публикации" -като кликнеш на него ти показва има ли след твоя пост нов!

Как ги миете тия зъби с паста -не се ли плакне тя? Аз също купих силиконов накрайник за миене ,но не го ползвам .

Денис и той хърка понякога и напоследък косъм да падне се буди и плаче и почнахме да го взимаме да спи м/у нас,та се притеснявам да не привикне така ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт