Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Добър вечер!

Честито на всички именници и рожденници   bouquet Искам специално да поздравя Ванката на ТаняР и рожденника на Тони   bouquet Желая им весело изкарване на празника!  Hug

И...забравих за какво изобщо влезнах да пиша  Crazy...ама може и да се сетя  Mr. Green

Добре дошла на новата мама  Hug Не е чудно, че не си се престрашила до сега да пишеш - тук си е направо страшничко в последно време  Laughing

Нинче, страхотна прическа си докарала  Peace, ама и кичури има, нали? Много е сполучливо, наистина!

Ние днес се събрахме доста мами от Светатроишката компания (в този ред на мисли, Вериники-благодаря от името на всички за комплиментА), хубава разходка си направихме.

А, сетих се какво щях да питам - ще ми препоръчате ли някакъв хубав крем за ръце? Напоследък ръцете ми са в ужасно състояние, а на 2-та показалеца кожата отстрани ми се е нацепила почти до рани, ужасно са сухи, едвам си сгъвам пръстите  Confused Не знам от препарата за чинии ли е, от постоянното миене на ръце ли...ама все са ми във вода.Мажа се с един на Ейвън, ама няма ефект.

Днес купих четка за зъби на Софийката  Mr. Green Ами нищо, че е с 4 зъбета, напоследък забелязах, че има доста налепи по тях, даже ми жълтеят, особено като е яла каша, та реших, че не е зле да ги мием вече. Някой мие ли вече зъбките на бебчовците? Иначе цял ден не я пусна.Показах и как се мият зъбките и тя е много щастлива, все и е в устата, че и в моята я завира  Laughing

Мирамар, много се радвам, че намери време да драснеш някой ред  Hug

# 61
Никита и аз ходих без специален крем за ръце дълго време и са ми в адско състояние пръстите и ръцете- никога няма да се оправят или поне- не -без терапия някаква.. Та вчера си взех на Неурежена- много ми харесва и на Дулгон- единия за в чантата.
Диде, зарязох и ферма, и всичко да хвана евтинията и аз...На приятелки поръчвам, и на Мария рокля търся за РД ама нещо не мога да се реша, че по- хубавките са по- скъпички...
Но темата си я чета. Пък и пиша- днес втори пост!!!

# 62
  • София
Честито на всички именници!  bouquet
Нинчето, на хубав човек всичко му тича, но на мен по ми харесваше преди. Туй пепеляво кат чели те състарява  Thinking Честито де!
Добре дошли на мама chickadee и Михаела  Hug
*Nikita*, аз имам същия проблем с ръцете. Мажа се с този http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/our_products/products_bodycare. … mp;prdcode=P22001  лосион за супер суха кожа, който по принцип е за тяло, но определено действа.

# 63
Малий, от сутринта 4 страници....има да чета.... ooooh!

Благодаря ви мами, че честитихте на нашият тати рождения ден, добре че не е Иван, иначе #Crazy... той много се зарадва на всички пожелания - днес само ми чете новите отговори, за да се ласкае. Joy

Окич, честито и на майка ти...щом има празник...
Изненадата за наш тати беше закуска в леглото  - само дето не можах и Рая да сложа на подноса, че е много тежка. Joy Той много обича едни специални неща за хапване, които му спретнах сутринта и много се зарадва. Simple Smile

vasida, не се огорчавай... и не обръщай внимание. На мен лично ще ми липсват постовете ти. Моля те, заради един човек не прекъсвай общуването с другите мами в темата... голяма прегръдка от мен. Hug Послушай и SZA.

SZA, айде престраши се за момиче...да си бременеем заедно и да ни е гот  в следващата отчетна...да речем...догодина. Grinning

Роска, аз тръгнах да въвеждам глутен по познатата схема, ама като бяхме 10 ден на овес и ме взеха в болницата, та тати и баби и дядовци набързо въвели де що може в това число и глутен с малки трошици ръжен хляб... и до сега Рая много обича само хляб, ама ние в къщи ядем ръжен, или домашен. Та моят опит е никакъв с глутена - добре, че намаше лоши реакции от него. Praynig

Бодливка, за бирата и тортата е сериозно - много обичам, а и мъж ми и той.

Вероники, много хубави снимките - искам и аз, че вадя за Рая и общи снимки с бебоците. Peace

miramar, много се радвам, че писа и че близнаците са добре и такива панти.  Hug Рая до сега не ми се е захласвала, та не знам какво да ти кажа. Rolling Eyes

chickadee, добре дошла...дано не се изплашиш, че понякога става гадно да се чете из темата, ама като пропуснеш някой и друг пост и всичко е наред. Hug Peace

Нинче, страшна прическа...като моята е от миналия месец. Утре само ще отида да я пооформя, че после кой знае кога ще ходя на фризьор. Embarassed

Никита, благодаря - празника мина добре - направих вечеря и украсих масата, а тати беше специалния гост.

За четката за зъби - точно вчера извадих на Рая четката за зъбки /имаме подарък още от погачата на 40-тия ден/ и ги почистихме. Аз пък се чудя паста на бебоци като нашите слага ли се? И ако отговора е да - дайте идея каква?

За крема за ръце - едно време продаваха страшен крем, български, май на Ален мак беше - ВИТАМИНА. Страхотен крем, но за последно го намерих преди 2 години в една затънтена будка за козметика и още от него ползвам, ама като свърши не знам.

Ама и аз бая пописах...но така е, като сте написали 5 страници.., а бяха 4 като почнах да чета и пиша. ooooh!

# 64
Nikita,
моите ръце така стават винаги когато се застуди, единствените мазила които ми помагат са кремовете които са предназначени за крака или по-точно за напукани пети.
Започнах да мия зъбите на Калина още когато и се появи първото зъбче, но все още използвам гумен накрайник, напоследък много не ми разрешава, но до скоро и беше дори приятно.

# 65
  • Варна
Честит празник на всички, имали повод вчера!

mirаmar,  мен Дессис ме научи да й духвам в лицето (устата) на Ния като се захласне и засега действа безотказно. Деска,  Hug
Никита, аз последно ползвам крем на Генера. И сапун ползвам само техен течен от години. По-рано имаше и един на Орифлейм, който добре ми действаше, но като цяло са ми адски сухи ръцете. Понякога вечер слагам малко Лансинох, че така ми и остана - помага. На мен са ми много нацепени и от сухарите за попарата - пръстите, с които ги троша.

Добре дошла на новата мама и Михаела.

Никита, на Ния й се показва едва първият зъб само. Обаче е МЕТАЛИЗЕ!  Mr. Green  Слушах я аз онзи ден, че почукваше със зъбче по рамката на кошарата за игра и се смях. Обаче после видях, че зъбът и блести с метален отблясък. Поглеждам кошарата - тя направо надълбана! Цялата в резки. А момата е като цигански барон - един зъб, но желязо, ей!  Mr. Green Че не се и чисти - ужас!

А аз седя и слушам по бебефона детенцето ми как се дави и души в спалнята. Знаех си, че ще дойде и нашият час да се разболее малката, но то голяма мъка.  Cry Пръсках Стеримар и Виброцил,  помпихме, с клечки чистихме - няма и няма. Цял ден е добре, почти чисто диша, обаче вечер адът оживява. Буди се, плаче, не иска да ляга пак, че се дави ..........   много жална картинка, а аз не мога да й помогна.  Cry

# 66
  • Варна
Да се включа и аз посред нощите по въпроса за пастата за зъби. Мъничкият още няма зъбки, но за големия ползвам Ненедент http://www.ewopharma.bg/index.php?page=itemid&id=21, за след 4 месеца. Мноого си я обича пастата и сам ми напомня да мием зъбките.
Бухта, дано бързичко се оправи малката кукла!

# 67
  • Костинброд
Добро утро-о-о-о.
Честита месечинка на Никол и Ади-бъдете здрави и усмихнати.
И сега да ви разкажа какво правят бабите в квартала за мъж ми-една води баткото на училище,друга предложи да помага вкъщи,а трета цъфна онзи ден с поп вкъщи.Всички се редуват да го видят как е и сякаш наглеждат родилка Blush.Ама като е правил услуги на всички сега ще ги търпи и ще си говорят за всички сериали(добре че и плетка не е взел Mr. Green).Аз отивам пак до "Пирогов" и днес със сигурност ще удуша някой.
Лек и усмихнат ден от мен.

# 68
Крисче, кичурите са матирани и затова изглеждат така. Peace След няколко измивания сивото ще падне и ще остане русо. Hug

# 69
  • София
 А добрутро! Нещо само ви чета напоследък и все не ми идва муза да запиша.
 Честити рождени дни на всички бебета, мами, татковци, каки и батковци, които съм пропуснала!
 Ние в момента сме в цикъл на зъборъст и Илийката не се трае. Само ми ходи по петите, иска да го гушкам и като го дам на друг да го гушка- реве като заклан. Само когато съм навън стои при други.
 Сега малко неприятни работи ще попиша, ама не мога да се сдържа. Бодливке, аз също не писах нищо за Ади и не защото не исках да оздравее мъничето, а защото майка му ме издразни с всичките си безсмислено заядливи включвания. Не мога да повярвам, че нормален и възпитан човек, с когото си се виждал наживо, нямате какво да делите и имате общи интереси, може да се държи по такъв начин. Ако толкова са те изнервили всичките диети, що не вземеш да ги спреш? И в твоя "хумористичен" стил да попитам- този твоя мъж няма ли най-после да вземе да си изпълнява мъжките задължения, че да се кротнеш малко? Сега можеш да ми отговориш подобаващо, пък аз няма да ти остана длъжна и накрая с кеф ще изчакам да ни баннат и двете на ползу роду.
 Що се отнася до кърменето- и преди съм го казвала, ама пак ще го кажа, не приемам крайните позиции. Това, че може да имаш толкова мляко, колкото искаш... Ако беше така в животновъдството нямаше да се отглеждат млекодайни породи, а просто щяха кравите да се доят до откат и те щяха да дават по 50 л. мляко всяка. Жените не са по-различни. Това, разбира се, жените от породата "млечна" никога няма да го повярват. Grinning Че може да се стимулира кърмата, може, но в определени граници и не можеш да надскочиш себе си. В моя случай кърмата ми силно намаля от недоспиването. А нямаше как да спя, защото нощем дребосъкът не ми даваше, а денем по принцип не мога да спя, пък и трябваше да работя. Иначе, сума време кърмех през час, с което пък докарвах колики на Илийката, ама това е друга тема. И въпреки кърменето през час, човекът пак беше все гладен и ревеше. Накрая се захранихме, той се наяде и се успокои.  Та, всякакви случки има в този живот.
 Що се отнася до яслите- и двете ми деца са ходили на ясла. Определено не са умствено и емоционално недоразвити, така че мисля, че и този проблем се преекспонира. Разбира се, ако може да си позволи човек да си стои с детето, е чудесно, не само за детето, а и за мамата, ама рядко се случват идеални условия.

# 70
Добро утро!

Ние снощи нямахме интернет и понеже и телевизията не е ip, та се натръшкахме рано по леглата - сега съм сравнително отспала си!

Добре дошла на chickadee и Михаела. То много готино да си роден на термин Simple Smile

Оки4 и аз щях да препоръчам Неутрожена - много ми допада като крем, но всъщност само за зимата. Лятото си е тежичък, тогава използвам един български с руски надпис: Крем для рук, не е лош.

Марти вчера каза първата си дума - Кака! Дъщеря ми беше във възторг, мъж ми само сумтя Simple Smile! И като му кажеш "кака" - повтаря "кака", а като му кажеш "ака" си казва "ака" - явно чува звуците и ги разпознава. Много съм щастлива, защото той не е гугукал, нито казвал срички до сега,  а само ръмжеше като тигърче, та напоследък се чудех дали може да си плези езика, дали ще има трудности с проговарянето и т.н.

За тези, които нямат овлажнител и сухият въздух е проблем за бебовците. Взимате хавлиени кърпи, перете ги на най-малката програма и после на простора в стаята през нощта (съвсем лека центруфуга - колкото да не капят). И на следващия ден пак така

опааа, събудихме се! чао за сега!

# 71
  • Варна
Хорааа, айде спрете вече със споровете и личните нападки, плийз! Praynig
Снощи спахме ужасно - зъбки ли мъчеха Симоната или се превъзбуди от един детски рожден ден вечерта, не знам. Дано през деня не ми вдига кръвното.
Благодаря за отговорите за флуора. Това означава, че и за малките не бива да го ползваме (защото някои педита го препоръчват).
Вчера си купих едни ботуши - малко са екстравагантни (тип чизми, но стоят набрани и могат да се свалят под коляното) и много мислех преди да ги взема, ама ми бяха легнали на сърце и си направих един след-коледен подарък. Просто на моя крак обикновен ботуш не стои добре - трябва да го прикрива поне до коляното (да не кажа до ханша Mr. Green)
Бухта, спокойно, много са гадни тия хреми, но са най-малкото зло. Пробвай с инхалации. А къде се губи Десис?

# 72
Добро утро!

Бухта, как спа Ния тази нощ? Рая беше така първата нощ при избиването на първото зъбче и беше кошмар...от тогава не сме имали такива проблемиама още го помня.

Ivema, благодаря за отговора за пастата. Аз тъкмо днес мислих да взъня на семейния зъболекар и да питам за паста, но пак ще звънна де. Peace

Аденис, дано днес ти дадат болничния и всичко да е наред. Hug

Мънки, много хубаво си се изказала...Поздравления!  bouquet

Рила, честити ви първи думички. Hug А някой знае ли поверие за първа дума "ака"? Joy Щото нали, ако бебето каже "тати" - второто ще е момиче, а ако каже "мама" - ще е момче...а като каже "ака" - какво ще е? Дрисльо? hahaha Joy

Гери, честито и на теб.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 10:53 от Tony_st

# 73
Добро утро!

Гледам за четки за зъби си говорите - аз след Коледа му купих един комплект на NUBY с 3 вида. 2та са с гумен накрайник, едната е с косми  Mr. Green. За след 7, 11 месеца и като излязат всички зъбки. В момента я ползваме като чесалка общо взето, ама му е кеф. Вчера милото загриза масата и облегалката на столчето си (дървено) от зор да дъвче нещо.  ooooh!

Слънце - пробвай изрязаните потничета/бодита. Те другите са ти казали де.. Аз се сетих и друго, но не знам доколко ще е търпимо - някакво малко шалче. Декоративно де, колкото да покрие деколтето. Може би не е добра идея, но да кажа и друг вариант.  Peace

Мънки, Шу - посмях се с вас тази сутрин!  Hug

Аденис - след упражнението, за което се сетих, може би мъжо ти ще е по-щастлив, но за теб не знам.  Mr. Green Ха, сети се сега какво имам предвид. (иначе ще ме баннат за цензура)  Mr. Green

Добре дошла на новата мама и Михаела  bouquet Нашия Миро за малко да се роди на термин и той (27.03), ама нали секцио, та..

Айде и едно кафе от мен, че няма тая сутрин

Понеже за La Redoute споменавате. Довечера ще пускам поръчка, някой ако иска - да се включва. Изчаквам до към 21ч.  Peace

# 74
Добро утро!
Честити месечинки на днешните бебоци и най-вече на Калина  Grinning

Аз пак имам питане: какви сокоизтисквачки използвате? Аз имам на робота и цитруспреса и сокоизтисквачка, но докато сглобя робота и желанието ми се изпарява  Tired . Довечера мисля да отида да купя, но си нямам на идея, какво да търся  Thinking

Нинчето, честита прическа и безаварийно ползване на столчето - много е хубаво.
chickadeewelcome

Общи условия

Активация на акаунт