Честито на всички именници и рожденници
Искам специално да поздравя Ванката на ТаняР и рожденника на Тони
Желая им весело изкарване на празника! 
И...забравих за какво изобщо влезнах да пиша
...ама може и да се сетя Добре дошла на новата мама
Не е чудно, че не си се престрашила до сега да пишеш - тук си е направо страшничко в последно време Нинче, страхотна прическа си докарала
, ама и кичури има, нали? Много е сполучливо, наистина!Ние днес се събрахме доста мами от Светатроишката компания (в този ред на мисли, Вериники-благодаря от името на всички за комплиментА), хубава разходка си направихме.
А, сетих се какво щях да питам - ще ми препоръчате ли някакъв хубав крем за ръце? Напоследък ръцете ми са в ужасно състояние, а на 2-та показалеца кожата отстрани ми се е нацепила почти до рани, ужасно са сухи, едвам си сгъвам пръстите
Днес купих четка за зъби на Софийката
Мирамар, много се радвам, че намери време да драснеш някой ред
Честито де! 
... той много се зарадва на всички пожелания - днес само ми чете новите отговори, за да се ласкае. 

Пръсках Стеримар и Виброцил, помпихме, с клечки чистихме - няма и няма. Цял ден е добре, почти чисто диша, обаче вечер адът оживява. Буди се, плаче, не иска да ляга пак, че се дави .......... много жална картинка, а аз не мога да й помогна.
.Ама като е правил услуги на всички сега ще ги търпи и ще си говорят за всички сериали(добре че и плетка не е взел

. Довечера мисля да отида да купя, но си нямам на идея, какво да търся