!

Даниелка, Господ ми е свидетел как се зарадвах! Моля се за теб и за твоето малко Чудо! Всичко ще бъде наред!
!

Далеч съм от мисълта, че дете на година и половина се храни ефективно само, нито пък, че лелката го храни.... 
) Имате ли и вие подобни гаранции
Утре ще гледаме още 3 апартамента и 2 къщи, ама вече не съм такъв оптимист. 

Аз със сигурност щях да се изкуша да купя нещо 
Е, те на 1,5 години могат да хапват и сами горе-долу. Но лелките им помагат. В нашата ясла сутрин на закуска /предполагам, че и за другите хранения/ идваха и медицинския персонал на ОДЗ-то да помагат в храненето 
Много е готина с тази дръжка отгоре
Видях се с някои от колегите. Говорихме и с шефа какво ще правим с връщането ми. Общо взето човека си ми каза, че има реформи в отдела и те са за намаляване на броя на хората. Но моето място е гарантирано. Нали съм защитена и от закона. Въпросът е че един човек от отдела трябав да си отиде
Говорихме и за вариант да ме преместят мен в друг отдел. Аз така и така нямам против да сменя малко бранша. Но за момента няма никъде отворена позиция. Пък и аз не мога да започна на момента все пак.

е аз направих каквото можах, но татито даде пас и ето накъде отиват нещата, а доколкото съм разговаряла с други мами обикновенно татковците се заемат с тази задача а нашия го остави на мен, е ...не успях и нашето педи щеше и тя да помага ама и тя един помощник излезе, ами не е женска работа това май! 
Но по принцип не отказва, може да плаче докато яде, може после да го изплюе, повърне ноооо ще го изяде, така и лекарства пи лакомника, мисли си че са храна.
и сам се прежалил да се изправи, документирано е от баба ми. 
дава боц, дава пет... Е докладвах вече.

Ходих, подадох молба, сега ще чакам (ти колко чака?). Радвам се, че Ади е по-добре, дано всичко мине бързо.
А пък изобщо не е е схванала,че вратичкта може да си я отваря.Различни са децата,та не се притеснявай.Важен е изследователския дух! 
Аз отдавна им се каня на гъбения магазин,но все не стигам до центъра.. 
Уж харесваше елдата,ама днес яко я плю та я пробвах със сирене,после с пюре от круши. 

А в Хит видях розов Памперс,защо пък да е само за момичета?А и струваше 33лв.джъмбо пакета! 
Ей сега ми се обади,че ще работят цяла нощ!
Добре поне,че успяхме да изкъпем Адриана.
Моята педиатърка ме посъветва да го забели сега, т.е. до първата годинка да е забелено и в интерес на истината като го забели вътре се беше образувало бяло топченце, мръсотия преполагам (както се наслагва между срамните устни при момиченцата, които между другото също редовно трябва да се отварят и почистват, за да не се слепят), преполагам от памперса. Сега вече го няма
. А и моя приятелка сподели, че тя не е забелвала изобщо и на 2 годинки детенцето е получило слепване и са го водили да го цепнат, е разказа че не е имало такъв плач
, но няма начин.
, повече съм склонна да се съглася, че не го е забелвала както трябва, да се е замърсило и да се възпали, отколкото това. Нали ако се слепи и се наложи лекар, той не само ще го сцепи, но и той ще го забели до долу, та колкото мами, толкова мнения. Колкото лекари, толкова и мнения, а и всеки си решава сам за детето
Аз за сега се доверявам на педи, все пак не едно момченце е забелила 
. Има разнообразие само на пюрета с чисто месо за захранване и 1-2 вида зеленчукови, пак от 80 г. Сокове няма никакви, освен един нектар от праскови, който май само аз купувам чат пат
В началото много се дразнех на това, но сега взех да се замислям защо ли е така, може би е по-добре.