даниелкка - лека и спокойна бременност и здраво бебе на финала. Много ти се зарадвах.
Тони - ха дано си намерите това което търсите.
За националната среща аз имам огромно желание да дойда, но аз не шофирам и съм зависима от мъж ми и не мога да кажа нищо конкретно. Ще следя темата и ще видим какво може да се направи. В този ред на мисли втората половина на май са баловете ... доста от нас може би ще са ангажирани
По въпроса за мъжкият атрибут - на Ники през вечер-два отварям но не насилвам. Докторката каза, че добре се справям. Гледам че доста се показва, ама да си призная нямам и на идея колко трябва да е

Да се похваля - получихме жирафчето на ФП от Памперс. Аз съм много доволна, но на Ники не му идва на ум да пуска кубчетата в дупката. Нашите деца, които го имат справят ли се?
За финала - честито на всички имали поводи тези дни, честити месечинки на порастващите бебковци и бързо оздравяване на болните. До утре
Сега пие Еспумизан, едно сиропче против повръщането, капеме капки в ушите и точи лиги на килограм. Но пък иначе е весел и си играе 
!
)!
Баба ми ми правеше олио, в което е сложена 1-2 скилидки чесън, накълцани на дребно. Прецежда се и се капе в ухото затоплено. Може и зехтин, предполагам да се ползва. Помня, че като бях малка по едно време така ме болеше едното ухо, че ми идеше да се гръмна. Съчувствам ти за болката. Много е неприятно, наистина! 

Ние не можем половината сигурно.
. А опцията да се върти към вратата е супер, аз редовно й дрънкам главата, докато я вкарам