Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,Благодаря за топлите думи  Hug  Hug  Hug !

# 451
Кафе с мед  Shocked - как ще сте въздебелички бе! Ние сме със същите мерки и нас педито много ни хвали  Sunglasses.

И ние имахме неприятна нощ!
Пазарувах от Mytoys хубави намаления, но сигурно цяла Европа пазаруваше и нещата почнаха да изчезват и много бавно вървеше - та така до 3 - купих столче за кола 30% намалено и други хубави неща - ама все дрехи.
И после като си легнах - събудих без да искам Марти - спънах се в някаква играчка. И той си игра до 5 - направо се разплаках - хем ме заболя дето се ударих, хем това ведро бебе (ужас).... После пак скочи в 7:30 - мрънннн, мръннн!

Обаче столчето си го бива - много му се радвам! Върти се към вратата, за по-лесно слизане на детето!
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.42.07/1952050

Проучвах няколко часа какъв стол да бъде - този има много добри отзиви от тестовете 2009 г.

По-евтина и добра алтернатива е това столче
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.42.01/1674287

но него го има на пазара от 2002 г. - иначе тогава също е печелило тестове и т.н.

Иначе като най-евтина добра алтернатива е този стол
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.04/1859455
в момента е намален с още 20% и освен това е от класа 9-36 кг. Има умалител, който се маха после. Определено е добра алтернатива, но фирмата е австрийска, затова не е в немските класации (намиг - те доста се мразят австрийци и немци). Иначе си е препоръчано от австрийският авто мото клуб и изпълнява новите изисквания ECE 44/04  Naughty.
Абе за 70 евро е направо върха!

# 452
Копирам си поста от др. тема:

Вили- не се сърдя.   То с тези поводи за скандали всеки гледа да се извини предварително.
Идеята за туристическа агенция не е лоша. Че ще има отстъпка така е, но и те ще си вземат процента за организацията. Според мен не е толкова трудно да се организира, стига ние да сме сериозни Така или иначе даж и през агенция да е пак трябва да има един отговорник да предава какво се случва.

На мен идеята ми е да минем с възможно най-малко разходи за външни неща. А че е ясно ако нещо ни хареса като предложение от тур. агенция, ще се свържем с тях.
Така че, моля давайте още предложение за хотели.

# 453
Elq, доколкото знам, ТА си вземат % от самите хотели, а не от клиентите. Но може и да бъркам..  newsm78

# 454
Рила, страхотни са столчетата, аз съм също на такава вълна и благодаря много, че сподели проучванията си - аз съсъ сигурност ще поръчам някое от посочените от теб, само да им разгледам подробно характеристиките Hug
Бройте ме и мен в поръчката от Май Тойс, но ще бъде следващия месец, че този похарчихме парите Mr. Green
Роси Hug Hug HugДа започва да спинка повече малката сладурка!!!И си обещала да дойдеш в Младост на разходка Party

# 455
Elq, доколкото знам, ТА си вземат % от самите хотели, а не от клиентите. Но може и да бъркам..  newsm78

Точно така Naughty Често излиза по-евтино за клиента, заради отстъпките. Работила съм с много агенции и цената им или е като на рецепция, или по-ниска, никога по-висока. Но вие решете де...

# 456

Точно така Naughty Често излиза по-евтино за клиента, заради отстъпките. Работила съм с много агенции и цената им или е като на рецепция, или по-ниска, никога по-висока. Но вие решете де...

е нали направихме тема там да се коментира. И какво значи ВИЕ или АЗ (визирам себе си) да решаваме? Нали всички ще се съберем и всички трябва да решим.
На мен лично не ми пречи да контактуваме с агенция.

# 457
  • София
 Привет на всички

Страшно много се зарадвах на хубавата новина, която е съобщила Даниелка. Миличка, желая ти най-леката и безпроблемна бременност и да гушкаш здраво бебче на финала  Hug

Четките за зъби и на мен ми харесаха и вчера търсих из интернет магазините, но не открих, а този ми е доста далеч и честно казано, не ми се разкарва чак до там само заради тях. То аз ако се занеса до там със сигурност и нещо друго ще си харесам, ама....

Звъннах в Патета 1 и го запазих за 22.01 от 14.00 часа. Часът е като на предишните две партита и се надявам да няма сърдити. Днес или утре ще отида да занеса и капарото. Всеки, който има желание и възможност, може да заповяда, без да иска разрешение  Mr. Green Ето линк към адреса http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=569cadb00724770bb9eb03a7364b7ad0&tip=1

За месото попитах, понеже досега месо бях давала само в купени пюрета. Педито каза, че мога да почна да давам малко домашно приготвена супа (без хляб и сухар) преди обяда - постна, когато храненето ще е с месо и пилешка (примерно), когато ще хапва постна манджа. Аз преди като готвех на Ники не помня да съм мерила месото и на око слагах, но сега реших да попитам. Не вярвам да се разсърди и повечко месце ако му сложа.
 Днес за първи път ще давам риба (треска) и ще видим дали ще я одобри господина. Той все още не се храни добре, както преди, но понякога има и проблясъци. Жълтък още не съм давала и аз - педи рече, че му е рано.

heli_heli, искрено се надявам да е станало чудо и да се е оправило положението с ухото ти, за да не пиеш АБ.

oki4, страхотна е Мария (аз помислих, че е е къпина, пък то било боровинка). Тъкмо вчера се бях присетила за Мухоморката, че откакто ходих и купих Чорапулята не съм стигала до там. А има ли от онези шапки двулицевите като качулка, че Тео напоследък все си ги сваля, а тази май няма да успява да я маха  newsm78
 Относно пюретата, тези които са за по.големите месеци са доста разнообразни не само картох и морков. На Гербер например има лазаня с телешко, пилешко пак имаше с някакви макарони и доматки, супите също не са лоши, а от пуешкото имаше един вид с двойна порция месо. На Хип му взимам заешко с ориз и броколи. На Бебивита май са главно с картоф и морков - водят се различни зеленчуци, но от останалите има по 4-5 % само. От тях пък скоро вземах пуешко с кашкавал ( не беше оранжево).

Gery, много се хиля на постовете ти напоследък. И Тео напоследък нервничи и се ядосва като му вземеш нещо, с което се занимава. Гледам да го забаламосам с друго и общо взето бързо му минава сръднята.

На Тео съвсем малко му остава да му се покаже цялата главичка на пениса. Педито каза, че ще изчака още малко и ако не се справим сами (вечер като го мия го дръпвам леко) ще го дръпне преди да стане на годинка. И с Ники така процедирахме и не сме имали проблеми. Плака само на същия ден два-три пъти докато се изпишка и това беше. Знам, че напоследък тенденцията е да не се пипа, но си мисля, че ако се наложи после да му го оправя хируг, когато детето е по-голямо и разбира ще е по-кофти.

Rila, като каза, че се обръща към вратата столчето и помислих, че говориш за Axis на Bebe Comfort (на което хич не му бяха хубави показателите в тестовете), но те и Maxi-Cosi са пуснали подобен вариант. Честито да ви е, дъъъълго и безаварийно да си го ползвате.
 Последното столче, което си показала е почти същото, каквото ползва и Ники в момента ей това на Джордани. Също отговаря на изискванията ECE 44/04 , не е скъпо и само му липсва умалителя

rossykv, да свирнеш като решиш да ходиш до Младост, може и аз да отскоча  Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 15:24 от veroniki

# 458
Привет и от нас,доста време не съм се вясвала,но така е с 2 диванета вкъщи!
Гледам хубави новини има-Даниелка лека и безпроблемна бременност ти желая!
Да дам отчет-ядем като за световно и всичко,на млечна кухня сме вече,все още сме с 2 зъба,правим по няколко плахи крачки,но все гледа да се хване някъде!  Е,толкова от мен,че пак ни е пълен памперса-то с тва ядене Mr. Green

# 459
  • Варна
Ха здравейте и за много години че чак сега се включвам от преди празниците  Hug
Ние бяхме при майка и си изкарахме много добре, не съм ви чела, няма и да успея да наваксам защото е твърде много, за което се извинявам  Embarassed

Да кажа за нас - Вики вече има второ зъбче. От 27-ми пълзи, изправя се за къде каквото хване, ходи като се държи за масата или секцията, задържа се сама за около минута без да се държи, решава че може да тръгне и тупва на земята  Mr. Green сяда сама от легнало положение, казва тата, баба, диде (което е обръщение към лелите и) , танцува и си поръчва да пусна музика ако случайно няма такава, сочи с пръст какво иска да и дам, мие ръчички на "Хей ръчички" , прави "лази буба" и като и зададеш въпрос си върти главата все едно казва "да" макар че и като не иска да яде пак така си я върти  Mr. Green .... май няма друго  Mr. Green

Даниелка, много стиснати палци и от мен, този път всичко ще е наред  Praynig

За национална среща видях че се говори - много искам да дойдем, но не съм сигурна...аз ще гласувам и в анкетата де, но да кажа че единствения вариант д дойдем е да ни докара таткото, а след 20-ти май, когато започва сезона на морето, това ще е невъзможно понеже той ще е на работа, та ако е преди това може и да дойдем  Peace

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ - РОЖДЕННИ ДНИ, ИМЕННИ ДНИ, ЗЪБЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УМЕНИЯ НА БЕБОЦИТЕ  Hug
Ако има болнички бързо да оздравяват  Hug
Лек ден на всички  Hug

# 460
Здравейте и от мен
Деси  Hug от доста време не си се включвала, радвам се че така добре се развивате
Зеленко, честито ви зъбче!
Добро настроение, забравих да се включа по твоя въпрос. При Боби не минахме без лекарска намеса, но беше след годинката. Просто сами нещо не успяхме да се справим добре. Знам, че сега тенденцията е да не се пипа пишлето, но там се събира много мръсотия и просто е необходимо да се почиства редовно иначе може да се замърси и тогава проблемите стават по-сериозни. Това е от моя опит, вие както си решите.

Аз да ви се оплача, от два дни моят син е с една температура 37.6 - 38.5 , като дам панадол спада, но след време пак се покачва. Просто не знам на какво може да се дължи  Rolling Eyes  newsm78 Днес го водих на лекар - не кашля, не е хремав, не е със зачервено гърло ... видимо изобщо не е болен, само тази температура. Педито каза да изчакам да, явно има някакво възпаление, да го следим и пак да отидем. Не знам какво да си мисля, вкарвам си разни филми в главата, такова неща до сега не беше ни се случвало. Ще съм ви благодарна за всякакви предположения

# 461
И какво значи ВИЕ или АЗ (визирам себе си) да решаваме?

ВИЕ = тези, които със сигурност потвърждават, че ще ходят. Аз, както казах, съм от несигурните.

Добро настроение, и аз забравих зда ти кажа за пишката - ние я подръпваме леко, но няма много напредък. Аз лично смятам да не го насилвам, защото по принцип до към 2-3 годинки продължава забелването. С Гого му я забелиха на няколко месеца насила, после пак се залепи и в последствие се забели кат опочна да си я дърпа повечко, но стана бавно. Не се е налагала намеса. Аз също се притеснявам а педиатърката ни каза, че може и да се наложи намеса на хирург, но това ще го видим след гонидката, като се види какво е положението. Хем боли, хем сърби - т.е. хем не ми се иска да я забелват насила сега, хем пък се притеснявам да не се наложи намеса на хирург..., но все пак съм решила да оставя нещата на естествения им ход.

# 462
Здравейте и от нас  Grinning

Ей, много сте изписали пак  Laughing

Започвам с най-вълнуващата новина - ДАНИЕЛКА, ЧЕСТТА ТОЧИЦА!!!  baby_neutral Стискам палци този път всичко да е наред  Hug  Praynig
Вчера разбрах и за още едно бъдещо мамче, което чака новината дълго време. Много хубави бебешки новини  Grinning

Възглавница ние не ползваме за сега. Мира се мисти доста докато спи и няма смисъл да слагам. Маги беше същата история и й сложих възглавница, кат стана към 2 год.

И да кажа, че скоро ставаше дума и питах специално в кухнята - храната се приготвя с прясно мляко, не със сухо, а пък за АМ ми се изсмяха като попитах Simple Smile И не само кремчетата, а и някои застройки на супи се правят с мляко. По принцип рецетурника е един и същ и трябва д асе спазва и от частни, и от държавни кухни...

Да и нашата се готви с прясно мляко /Ян Бибиян/ И има и в някои супи. Така, че ние явно вече си въведохме прясното мляко от 10 дни  Simple Smile
Яйце давам от 2 месеца някъде през ден. Сирене слагам и в обедната манджа и в супата вечер  Peace Обезсолено е със сигуросност, защото и за нас си го обезсолявам  Simple Smile
Да ви кажа страшно ми е удобно с тази кухня. Няма да се чудя какво давах вчера, пък какво да дам днес. Пък да бъркам по-гъстите пюрета с вода, за да ги наглася на консистенция. И трите яденета са ми готови - само сипвам и давам  Grinning Но напоследък моето гъсе се е разяло и следобяд също реве за ядене  Laughing Та омита и една паничка с цяла настъргана ябълка, кис.мляко и 1 бисквита Закуска. На мама топчето, да не заслабне  Laughing

Рила, честити ви придобивки  Peace Столчето наистина изглежда много добре  Peace

Вероники, мерси за клубчето  Hug

Ние след малко със щерката се замъкваме до офиса. Че си дойде времето да се мисли за връщане на работа и да видим какво ще се разбираме с шефа  Whistling

# 463
Цяла нощ,Радостина не е спала,само мрънка и сме с запушено носле и се опитва  да кашля.Водих я на доки.Няма зачервено гърло само хрема.Изписани капки за нос,сироп за подсилване на имунната система,сироп за кашлица и ампули с Vit C. Ох,милата  ooooh! ми като я гледм ми се плаче.
Oki4-Мария е много блага с тази шапчица Peace.
За възглавничките- има още от новородена,нисичка,но я има.
dessiss-радвам се за вас.Браво за постиженията на Вики.
Тони- дано скоро намерите нещо,което наистина да ви харесва и да ви бъде уютно. Hug
За сега това от нас.

# 464
Привет и от нас Hug

Даниелка, честита бременност Hug. Лека и безпроблемна Hug

Коко вече е с 2 зъбчетааа Party Party Party

За пишлето - нашата педиатърка го забели до край, Коко доста си порева, а и предполагам като пишкаше го болеше, защото започваше да плаче от време на време същия ден, но мина Peace
За националната среща - аз нямам претенции, от понеделник се връщам на работа, ще следя темата и ако можем, ще се класираме и ние, независимо къде ще е Peace
За срещата на 22 - идва ни се, но ще съм да работа, освен ако не е след 17:00 часа Peace Wink
Тони, дано скоро си намерите уютен дом Hug

Общи условия

Активация на акаунт