Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
 Вие не сте добре с тези силикони! Това иска поддръжка, бе! Трябва да не сваляш сутиена, да го подновяваш на н`ам колко години... Не стига, че боли, ами поне да беше веднъж, а то... Само като си представя как ще ми отидат и танците, и ездата, ако си сложа силикон и не си го и помислям. Виж, едно скъсяване на цици добре би ми дошло, но още не съм се навила. Laughing

# 436
Добро утро!

Вчера беше доста натоварен за нас ден! Бяхме и на консултация - Петя тежи вече 8,4кг и е висока 74см! Лекарактаа ни похвали, че е качила доста! Цели 600гр! Вчера е спала мацката от 10,30 до 11,30 и заспа вечерта в 22,00ч!Как издържа не знам! Баща ми беше рожденник и от емоции ли какво ли не мигна! Очаквах в 7 да окапе, но не! Дори и в колата не затвори очи по път за в къщи!

Даниелка, и в другата темичка ти честитих, но и тук да кажа! Честити ти две чертички и ти пожелавам лека и безпролемна бременност и да гушнеш живо и здраво бебче на финала! Прегръщам те горещо!

Лек и приятен ден на всички!

# 437
  • Костинброд
Здравейте,здравейте.
Даниелка-изпращам ти цялата си положителна енергия за щастлив финал. preggo  ylinfant fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Зеленко-специални поздрави за зъбчо Калинчо tooth
Бодливка-целувки на Ади-измъчили са душичката.Дано всичко се оправя вече.
И сега за Алекс-вчера бяхме на консултация-9900кг. и 78см.Ние също не сме въвели жълтък,но храненето напоследък ни е малък ужас.И да се похваля,че вчера Алекс получи първото си писмо-покана от кмета на общината,в което го канят на тържество послучай деня на родилната помощ.Ще бъде в заведение и кмета ще връчи подаръци и медальони на всички родени през 2009г. деца.
Лек и усмихнат ден от мен. 

# 438

Дописвам- Стаси също ще заминават, та може и две срещи на клубче да се спретнат.

Ели, мерси за предложението. Наистина ще се радвам да се съберем преди заминаването ни, обаче то ще е чак края на юли, та има време до тогава. Иначе мъжът ми заминава края на март, след рождения ден на Калия - да си оправи нещата, да вземе апартамент и да почне работа и чак тогава ние.
За националната среща - гласувах за първата половина на юни, но когато решите.
Браво на Даниелка за хубавата новина! Дано този път всичко мине безпроблемно!
За количките - аз ще сменям с лятна, защото е по-лека и не ми се мъкне нашата тежката по летищата.
Вие не сте добре с тези силикони! Това иска поддръжка, бе! Трябва да не сваляш сутиена, да го подновяваш на н`ам колко години... Не стига, че боли, ами поне да беше веднъж, а то... Само като си представя как ще ми отидат и танците, и ездата, ако си сложа силикон и не си го и помислям. Виж, едно скъсяване на цици добре би ми дошло, но още не съм се навила. Laughing
Боли, боли, ама след второто ще се слага задължително! Wink На големина си ги харесвам, но гравитацията след кърменето започва да си казва думата.

# 439
Даниелка, честито! Дано всичко мине леко и на есен да гушкаш малко, пухкаво бебче!  Hug Много хубава новина, наистина!   bouquet

Добро_настроение: нашия пишо го "белим" откак е станал на 2м. Като направи 3м доки го дозабели. Малко го заболя, беше се зачервил, но на другия ден всичко беше наред. Сега си излиза цялата главичка без проблем. На наши познати, на които им бяха казали да не пипат нищо, ходиха да го цепят на годинка и нещо.  Confused

крис4е: аз сменям моята количка, защото ползваме една от сестрата на мъжо, а тя е модел не-знам-коя-си-година на Чиполино с 4 голеееми колела, които не завиват, ужасно тежи и сега, когато вече Миро е около 9кг, кръста ми почва да се обажда почти всеки път, като я карам.  Sad Вили знае за какво става дума, че и тя е на подобен "хал". И колкото и да не ми се дават 150тина лева, по-добре да ги дам, отколкото да си съсипя кръста. Все пак ще ми трябва за в бъдеще.  Peace Освен това съм доста ограничена откъм излизания в центъра по парковете примерно, защото с 25 кила сещаш се как е в градския транспорт. На всичкото отгоре заради колелата е по-широка и не влиза във всички автобуси  #Cussing out Не че се оправдавам де, но да не ме мислите за глезла  Mr. Green

Абе, ние със Слънцето съседки в Бургас излязохме..  Mr. Green Колко е малък светът!
Зора, браво на Петя! Цели 600г! Чудесно! И ние май този месец ще сме качили доста..  newsm78

За тез ми ти силикони,
и аз съм се замислила. Но може би след 2ро детенце. Че както бях с едва чашка Б, сега съм А. Поне не са виснали много, че няма накъде. Нямаше толкоз материал.  Mr. Green

Еля, аз не казвам нищо за националната, че не знам графика, а завися от шофьора  Mr. Green Та ще се нагодим според това, което се реши, ако можем. Претенции нямаме  Peace
Отивам да се къпя по никое време...

Днес ще гласуват таксит за ДГ в София.

# 440
Ха здравейте Hug
Изкарахме още една хубава нощ - Алек се събуди в 8,30 и до 9 ни остави да се излежаваме Rolling Eyes
Крисче не мисля, че тези които искаме да сменяма колички го правим от глезотия - моята много я харесвам - адски удобна му е на Алек (даже като беше по-малък не мъкнехме кошара като ходехме някъде - спеше в нея нощно време), има голям кош за багаж, големи гуми, които минават от всякъде. Но е адски тежка, въпреки че е що годе маневрена с нейните 15, на Алек 10те и като сложа и багаж ooooh! - истински танк си става. Ужасно ме е яд, че не взех по-лека количка, ама пусто като не разбирах. Пък и 22 е по-дребна от мен - при нея положението е още по-тежко. Аз за сега удържам фронта, ама определено този път ще последвам съвета на Веси и ако нещо по-нататък ми хване окото в Продавалника няма много да се замислям Peace
За силикон - ох да ви кажа моите гърди никога не са били малки, но сега са чашка Д или Е. Преди имаха хубава форма, но сега е страшно. Дано малко да се приберат (че все още все едно кърмя). За силикон незнам дали ще се престраша, но и аз като Мънки може да помисля за някаква корекция. Иначе се опитвам - правя упражнения и при всяко взимане на душ прилагам студени и топли душове. Дано да има някакъв ефект, че иначе съм като баба Цоцолана ooooh!
Болничките да се оправят Hug
Окич страшна е шапката, ама и манекенката е един бонбон Heart Eyes - да й нацелуваш бузките.
За срещата на 22 да си кажа - ние ще сме в Сф, ще се пробваме да дойдем, дано да успеем
Хайде, хубав ден  bouquet

# 441
  • София - Рим и обратно
Честито на Даниелка!!! Наистина прекрасна новина, стискам палци този път да е наред всичко.

Да се отчета след вчерашната консултация, на която ни казаха, че сме въздебелички и възнисички (за ужас на таткото който е 195 см Joy) - 9400 г и 72 см. Имаме вече почти 4 зъба. Докторът каза, че още отпреди 2 месеца е трябвало госпожицата да седи вече с нас на масата и да яде всичко, каквото ние ядем, естествено без да има подправки, много сол или захар. Това, по повод на моето оплакване, че ми отказва категорично всякакви пюрета и яде с апетит само нещо сготвено или попарата си сутрин. Дори каши не понася. Тъй като знам колко предпазливи са станали докторите в БГ и как се процедира от "новата школа" в захранването, тукашният метод на хранене и захранване на бебетата ме учуди. Но важното е, че Софи не показва никакви признаци на непоносимости и алергии.

Честито на всички с поводи, като прохождане, проговаряне и други умения!
Нашето бебе се усъсвършенства най-вече в скубане, дращене и щипане. Прави го със страшно настървение, както уж те гали и вика "О-о-о-о-о-о..." така изведнъж стисва зъби и си забива ноктенцата или ти сваля кичур коса  ooooh! .

Хубав ден на всички   bouquet

# 442
Даниелка много се радвам мила !!! Hug  Hug  Hug Стискам силно палци всичко да е безпроблемно и на есен да си най щастливата мама  Hug
За националната среща само да ви питам в кой град мислите да е или все още не е решено  newsm78 -извинявам се ако е писано някъде но не съм изчела всичко наистина  Embarassed

# 443
За националната среща само да ви питам в кой град мислите да е или все още не е решено  newsm78 -извинявам се ако е писано някъде но не съм изчела всичко наистина  Embarassed
Ето тук е темичката, сега сме етап кога да е срещата, до мястото още не сме стигнали Peace

# 444
Даниелка много се радвам мила !!! Hug  Hug  Hug Стискам силно палци всичко да е безпроблемно и на есен да си най щастливата мама  Hug
В момента уточняваме датите. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462329.15
Аз имам идея да е в Карлово. Та моля всеки с предложение за хотелче да пуска линка в темата.

# 445
Еля, само да вметна като предложение - можеш да ползваш услугите на агенция, защото хората са много и може да се договори добра отстъпка. Вили има позната в агенция. Аз също имам отзиви за една, в която шаферката ми работеше миналата година. Ако искаш, ще ти кажа на лични, да не правя реклама тук. Там проверяват хотелите на място, преди да ги "продават", така, че сте застраховани.  Peace

# 446
Бухта, мерси много. Днес ще търся такова масло. Ники спа ужасно, а аз - никак. Познато ти е (за жалост)! Повдигнала съм го на възглавница. Мисля, че може и да е от зъба, дето пробива долу (11-ти поред, кътник), защото секретите са бистри. Засега давам само вит. С и Стеримар, ще видим утре как ще е.

Крисче, пунктът на кухнята, който е при нас, е към белмекен. Не знам този в Стрелбище къде е и към коя кухня се води, но за най-близкият ни пунк документи се подават на Белмекен 13.

И да кажа, че скоро ставаше дума и питах специално в кухнята - храната се приготвя с прясно мляко, не със сухо, а пък за АМ ми се изсмяха като попитах Simple Smile И не само кремчетата, а и някои застройки на супи се правят с мляко. По принцип рецетурника е един и същ и трябва д асе спазва и от частни, и от държавни кухни...

Гърдите ми след кърменето на Гого, което знаете че беше доста дълго време, станаха дори по-хубави (имам предвид като размер Simple Smile), а и нямам никакво увисване, абе аз съм много доволна от резултата след кърменето. Така че зависи от организма, еластичността на кожата, от доста фактори - не е задъжително да увиснат. А и естественото отбиване (т.е. от страна на детето, а не от майката) не предполага стрес з агърдите, така че няма увисване.

Количката аз нямам намерение да я сменям, нашата си е лятна, Carrera Aniversario на Jane и тежи 10 кг и нещо. Не е най-леката, но ми е много удобна и мисля направо да мина към колелетата дето се бутат отзад от майката (ама как обясних). Имаме и един харизан ни Макларън, който евентуално ще ползвам ако ми се ще нещо по-леко (или по-скоро на майка ми, че аз най-вероятно все ще заработя нещо Simple Smile).

Окич, аз давам само купени пюрета, кажи какво те интересува и ще ти кажа. Аз съм доволна много от супите на Гербер, много са вкусни според мен, както и едно пилешко (или пуешко беше) с домати пак на Гербер. Хубави са и на Сънвал тези с пащърнак (ако не й правиш домашни, това е вариант).

Ако националната среща е в Карлово, задължително трябва да с епосети ресторант Едно време Simple Smile. Страхотно местенце, с една от най-вкусните кухни, които съм яла.

Еля, зълва ми работи в Алма Тур, ако решиш да ползваш агенция и се спреш на тази, кажи.

# 447
  • София
heli_heli, аз съм ви наблизо, но нещо ми е понамаляла кърмата и незнам дали бих се справила и с нуждуте на Александър. Не се цедя, даже помпата я върнах на дружката, която ми я беше дала временно. Стискам палци днес да си добре.

Като го написа, и аз се сетих, че у майка ми има малко запаси от кърма от миналия месец - замразена. Цедих я докато Тони беше в болница (за Рая).
Ако се стигне до онова лекарство, хели–хели, можеш да разчиташ и на тази кърма. Не е много, но поне за няколко хранения ще има!!!

# 448
Danielkka, поздравления, мила!  bouquet
Много се радвам и ще се моля всичко да е наред! Убедена съм, че ще гушкаш ухайно бебенце скоро! Hug

Моето хлапе пак не яде. Попара, абсурд, банан пак не. Ябълка си гризва от тук-там, хляб и бисквитки (бебешки) признава.
Обядва варено броколи, него си яде с апетит. Писна ми да изхвърлям храна!

Аз не се притеснявам за гърдите си толкова, колкото за кожата на корема. Много е сбръчкана около пъпа и нямам талия! no
Дано се оправя с упражнения. Praynig

Окич, страхотна шапка! Мария е сладурче и половина!

# 449
  • София
Даниелче, едни стиснати палци и от мен! Ужасно се зарадвах на новината!!! Лека бременност и здраво, розово бебче на финала. Чакаме те да ни навестяваш от време на време!  Hug Hug Hug
Хели, стискам палци да си по-добре. Аз съм пила Зинат, който е съвместим с кърменето, тъй че - споко - сигурно ще се намери решение, ако се наложи... Бързо да ти минава!
Бухта, СЗА - аз само не разбрах това масло за какво се препоръчва - за бистър секрет ли? От два дни Стела ми е със сополки - съвсем бистър и кихане - много киха милото. Нищо друго няма - ни кашлица, ни Т. Последните две нощи (и дни) са истински ад, но особено нощите - много плаче и се буди на всеки 10 минути... Какво е това чудо, не знам.... Зъб ли е, що е..... ама да минава, че давам яко на заето.... Според вас да пробвал ли и аз с маслото и е за нещо друго - сори, ама не ми се връща назад да ровя за какво точно е...  Embarassed
'Кафе с мед', радвам се, че се включи, липсваш ни!
Вили, браво за хубавите нощи - все така да е!
Ох, исках още работи да пиша, ама нещо не сам много на кеф. Sad
Айде, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт