Здравословно хранене за децата - 3

• 107 687
  • 1 446
  •   1
Отговори
# 1 110
Ааааа, тези ми харесаха. Благодаря Вери  Hug

# 1 111
  • Пловдив
Не знам дали писах, ние взехме на Аквасорс от хомеопатката. За първи път и ми се стори скъпичка.

Успявам да я дам само в кисело мляко 2-3 пъти на седмица заедно с коластра.

А???Хомеопатката ли ви ги препоръча? Rolling EyesПитам,защото повечето ги забраняват...учудващо,ако ги позволява при вас!На нас ни забранява всякякви синтетични витамини-казва да си ги набавим натюр.. Wink

# 1 112
Не знам на Аквасорс какви е, но в спирулината на прах няма нищо синтетично. Напълно естествен продукт е без никакви добавки.

# 1 113
  • Пловдив
Не знам на Аквасорс какви е, но в спирулината на прах няма нищо синтетично. Напълно естествен продукт е без никакви добавки.

При вас/в чужбина/може и така да е,но тук...се съмнявам да има нещо истинско!Пък ако ще и на етикета да го пише!

п.п. Нищо лично! Peace

# 1 114
Ами аз го писах и в другата тема, но после се изтри.
Спирулината си е спирулина. Водорасло, няма как да е синтетика, дори и в България.

# 1 115
Спирулината си е спирулина. Водорасло, няма как да е синтетика, дори и в България.
Точно така е! И в БГ и в чужбина Simple Smile

Таня от Англия я взех. Ще потърся линк, ако искаш. Органик е.

# 1 116

Мерси,прати,ще я поръчам по Пети да я изпрати! Не съм срещала друга на прах в Бг!А нещо имаме нужда от обновление и заздравяна на имунната система преди зимата!

# 1 117

Мерси,прати,ще я поръчам по Пети да я изпрати! Не съм срещала друга на прах в Бг!А нещо имаме нужда от обновление и заздравяна на имунната система преди зимата!

Тук има една: http://www.zoya.bg/Спирулина-на-прах-Био-250-г.730. Има и в други интернет магазини. Не съм пробвала такава обаче, само таблетки и то няколко хапчета.

# 1 118
  • Пловдив

Можи ли и на мен инфо /на лични/ като разберете? Peace

# 1 119
Пуснете линка тук. Аз скоро мислех да поръчвам от айхърб, но знам, че Деси си беше купила от там някаква силно миришеща спирулина.

Тандонова, и аз не се доверявам лесно на марки. Аквасорс не ги знам дали са органик, но в БГ има много чужди органик марки, които са си същите като в чужбина.

# 1 120
Аз пък си мислех, че силно миришещите са по-добри, т.е. може би по-малко обработени. Аз имам едни капсули, които са комбинация от 4 вида водорасли - спирулина 2 вида и 2 вида кафяви. Много силно миришат на планктон. Вашите не миришат ли?

# 1 121
Na drug komp sam i se izviniavam za latinicata.

Eto ia moiata kato sam kupila tazi na prah http://www.allseasonshealth.co.uk/acatalog/SPIRULINA.html. Vijte ia po razlichnite saitove, dali niakade ne e na promocia.

# 1 122
Na drug komp sam i se izviniavam za latinicata.

Eto ia moiata kato sam kupila tazi na prah http://www.allseasonshealth.co.uk/acatalog/SPIRULINA.html. Vijte ia po razlichnite saitove, dali niakade ne e na promocia.
Мерси,ще пробвам да си я поръчам !

# 1 123
Моята спирулинка на рах е от АЙ хърб, органик, миришка си.Но аз си я слагам в сутрешното смути,с плод, сурови ядки, пшен. зародиш,конопен протеин и др. и си закусвам доста добре с него.

# 1 124
  • Пловдив
Това е ОК,но ако мирише не мисля,че моя син ще иска да я яде... Wink И без друго трудно го карам да хапне плод,а си мислех/както сподели някой/ да я давам с банан.

п.п. Вчера купих рибено масло за деца и за сега го пие! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт