Здравословно хранене за децата - 3

• 107 098
  • 1 446
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Вижте на каква обява попаднах:

Биоферма "Слънчева градина",към Агроекологичния център на АУ - Пловдив, на Ягодовско шосе, продава  домати - 1лв/кг., пипер капия-1,40 кг, сливи стенли 0.80 ст/кг., зрял фасул - 3 лв/кг., десертно грозде- 3лв.кг.
За справки Йордан Йорданов 0889 135 115

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 15:55 от *Бенджи*

# 1 261
Да, но сигурно трябва да имаш кола, за да отидеш до там Sad Мисля, че Норчи ни взимаше от там био зеленчуци преди да замине за Америка.

# 1 262
  • Пловдив
Норчи взимаше от Гимел, Пазарджик.

Не знам, ще им звънна да видя как стават нещата...

# 1 263
От къде купувате мака?

# 1 264
Бенджи имаш ли инфо по въпроса?

# 1 265

Питах се дали си ми звъняла! Да не звъним всички наред.

# 1 266
Норчи взимаше от Гимел, Пазарджик.

Не, не. Аз говоря за едни ниви до Пловдид. Преди време една жена беше направила сайт за доставка на био зеленчуци и плодове в Пловдив и аз го бях дала и на Норчи. Само, че сайта прекрати дейност поради нисък интерес и Норчи беше помолила жената да и даде телефоните на хората, от които взима продуктите. Те зареждали и био магазините в София. И понеже мъжът на Норчи работеше някъде в края на града, а и ние нямаме кола, та те ни взимаха и на нас каквото си поръчахме Simple Smile Тя ми беше казала, че се обажда 1 ден предварително и отиват после да си вземат нещата направо от нивите.

# 1 267
От къде купувате мака?
От био-магазините Simple Smile

# 1 268
О, това е супер идея.
Жени, ти имаш ли телефоните на тези хора с нивите и какво вземахте от тях като плодове и зеленчуци? Може ли да се вземат и месо и млечни? И кое гарантира, че са био?

Бенджи, като звъннеш, кажи как става работата!

Да ви питам какви закуски купувате на децата си като се наложи да ядат нещо набързо навън? Тези фурнети о.к. ли са?
Аз досега само сухари купувам, като най-читави и ги има нявсякъде. Носенето на храна от вкъщи по подразбиране отпада, защото не винаги е възможно при нас.

# 1 269
  • Пловдив
Фурнети - не! По- добре няква наша тестена закуска.
Не помниш ли скандала по медиите с тях преди няколко месеца? Оказа се, че са от Китай, идват замразени, забранени са в цяла Европа.... #Crazy

# 1 270
Навън купувам плодове (най-често банани, иначе мия с вода от шишето) и сурови ядки, ако има някакъв читав хляб; моят много обича и варена царевеца, а лятото обикновенно има по 3 месеца някъде (сега още продават на пазара до нас)
Фурнетите са от бутер тесто с добавени ароматизатори, оцветители и пр. - категорично не са за деца.

# 1 271
Не помниш ли скандала по медиите с тях преди няколко месеца? Оказа се, че са от Китай, идват замразени, забранени са в цяла Европа.... #Crazy
Не съм била в БГ и не знам за скандала. Добре че ви попитах. Но каква наша тестена закуска да избера? Баниците много зле ми изглеждат.
 В немско детето ядеше брецел/подобно на нашите гевреци/, но ги имаше и в био вариант на много места.
Плодове нося за следобедна закуска, но когато не може да се приберем за обяд, няма как пак да давам плод и пак на хляба и сухарите се връщаме.
Царевица супер, купувах един път и я яде, но питах във веганската тема и ми казаха, че била гмо.  На Бондюел гледам, че продават в кутийка, но не съм вземала.

# 1 272
Аз гледам да седнем някъде където моля само за задушени картофи и салата за детето. Ако сме в Мол-а давам същото от Българска кухня.

# 1 273

Е аз къде съм бляла и не съм разбрала за това  ooooh!
На детето не давам, но пък аз съм си купувала.
И много, много мами дават на децата си, и децата от училището до нас се редят на опашка за тези форнети  Tired

# 1 274

Е аз къде съм бляла и не съм разбрала за това  ooooh!
На детето не давам, но пък аз съм си купувала.
И много, много мами дават на децата си, и децата от училището до нас се редят на опашка за тези форнети  Tired
Мале ,и аз давам,тя много ги обича и все си иска!Не съм гледала новоните за това,някой  слинк,моля!

Общи условия

Активация на акаунт