Отговори
По света хората подаряват рози "Просто ТАКА" ! На мен също ми харесва това ! Омръзнало ми е от "изтъркани" празници ! Наистина е хубаво да изненадаш някой близък без повод..... "Просто ТАКА"...... помни се защото е импулсивно и не е по задължение ! Simple Smile

# 1
Да и аз искам мен да ме изненадат просто така и съм го казвала на моя, но няма ефект. Подари ми веднъж преди 4 години - в началото на връзката ни.

Впрочем повече би ме зарадвало лале в саксийка или от мини розите в саксийка, отколкото откъснато Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:32 от Lamma

# 2
Къде е това по света newsm78 newsm78 newsm78, поне тук в Монреал хубавият букет струва май колкото бутилка вино, та аз лично бих предпочела бутилката отколкото цветя. Май не съм много по романтиката. Embarassed Embarassed Embarassed

# 3
По света хората подаряват рози "Просто ТАКА" ! ...

От къде са тези наблюдения?
Според мен в България се подаряват много повече цветя, отколкото в други страни.

ПП - само да не вземеш пак да спамиш с реклами на сайтове за рози.

# 4
  • Бургас/София
По филмите.

По темата имам приятелка, чийто съпруг често и подарява цветя без повод, дори и пращаше в офиса. На мен ми би било много приятно, но пък моят съпруг не е такъв тип - цветя от него само с повод и то никога с картичка. Ей, колко пъти съм му казвала да вземе да драсне две мили думи, но не...

# 5
  • София
Честно казано изобщо не ме впечатляват такива жестове. Имам си свое мнение за това кой тип мъже правят подобни изненади и не си падам особено по тях. Naughty

# 6
  • Под тепетата
По филмите.

По темата имам приятелка, чийто съпруг често и подарява цветя без повод, дори и пращаше в офиса. На мен ми би било много приятно, но пък моят съпруг не е такъв тип - цветя от него само с повод и то никога с картичка. Ей, колко пъти съм му казвала да вземе да драсне две мили думи, но не...

Абсолютно-все и едно аз съм го писала.Даже ще взема да му напомням от предния ден за еди-кой си празник поне розичка да ми купи ooooh!и малко off-миналата година за 8-ми март отивам аз да купя цветя за двете мами и нашия ми вика:"Вземи парички и на тебе си купи едно от мен ooooh! Thinking

# 7
Розата е любимото ми цвете и съпругът ми често ми  подарява рози ! Харесва  ми ..... Peace

# 8
Розите за Осми март и Свети Валентин са класика  Joy Joy Joy Жалко, че само тогава ги получавам  Rolling Eyes
Мъжо  /понеже все сме в икономическа криза / преди години вместо рози на Осми март ми купи домати hahaha и магданоз съм получавала.

# 9
Моят мъж ми подарява понякога цветя без повод. Преди няколко дена ми подари рози. После минавали с негов колега покрай щанд за цветя и колегата казал, ето купи цветя на жената. А моят отговорил: Ааа, аз й подарих преди 2дена. Ако пак се върна с цветя, ще ме заподозре, че не ми е чиста работата Joy

# 10
Розите за Осми март и Свети Валентин са класика  Joy Joy Joy Жалко, че само тогава ги получавам  Rolling Eyes
Мъжо  /понеже все сме в икономическа криза / преди години вместо рози на Осми март ми купи домати hahaha и магданоз съм получавала.

hahaha hahaha hahaha

# 11
  • София
Честно казано изобщо не ме впечатляват такива жестове. Имам си свое мнение за това кой тип мъже правят подобни изненади и не си падам особено по тях. Naughty

Peace

# 12
  • Galaxy 13197853088
роза не се подарява просто така ...

# 13
Моят мъж е същият.

Кои мъже подаряват често букети изненада?

# 14
Бъди по-конкретна.Моят мъж е от тях.Знае, че обожавам в къщата ми да ужае на цветя и редовно ми подарява!

Общи условия

Активация на акаунт