FarmVille - 9 тема

• 31 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аййй, кога изписахте старата тема бе  #Crazy  А как стана така, че някой получиха по доларче отгоре   newsm78

Ами май само тези, които вчера не можаха да влязат, получиха банкнотка.

Днес и моя добитък хукна  Crazy как само подскачат тези ми ти кокошки.... лудница.

Ааа, компенсациии  Laughing Е, не са лоши хората от Зинга  Joy

# 76
Аййй, кога изписахте старата тема бе  #Crazy  А как стана така, че някой получиха по доларче отгоре   newsm78

Ами май само тези, които вчера не можаха да влязат, получиха банкнотка.

Днес и моя добитък хукна  Crazy как само подскачат тези ми ти кокошки.... лудница.

Ееее не е честно, и аз вчера не можех цял ден да влизам, а нищо не получих  Crossing Arms
И аз вчера не можех да влизам,и вместо компесация ми взеха 3 банкноти  Crossing Arms #Cussing out

# 77
Никакви номера не мога да въртя, каквото успея-това, никакви трикове не владея.

На мен пък не ми се занимава - ще цъкам като луда на кокошките, кЪ да не!  Crazy
Трейс, хилих се като луда на твоите разщъкали се животни. Laughing Laughing
Голям кодош.
Моите поне са набъкани в една оградено пространство.

Абе Жоз аз те нямам ни за съсед, ни във фейсбука - сега проверих, да не се бъркам - ама не би...май мислиш някой друг за Трейси Mr. Green

пп - иначе оня ден ми се бяха попилели животните, но сега съм ги вързала всички  Crossing Arms

# 78
А защо не броят оградите,които имаме,ми сегА и нови,АМАН,сега купувай и продавай като луд  ooooh! Tired
А аз ни едина кокошка не съм нахранила,не ме пуска и това е,постоянно забива,давало ли е яйце на някой до сега от торенето  newsm78,да знам има ли смисъл да се хабя ,а те ще се броят ли за рибоните  newsm78

# 79
Няма да се броят

# 80
da popitam tazi elha da znaete koga 6te q nahat  Thinking newsm78

# 81
da popitam tazi elha da znaete koga 6te q nahat  Thinking newsm78
                              Сам си я махаш май. Може да я изтриеш с лопатката, ако не я искаш.

# 82
  • София
Аз извадих последните подаръци и си затрих елхата с лопатата.
И без това днес я развалих и тази в къщи. Wink

# 83
мда, това с елхата е тъпо...

# 84
Не че се оплаквам ама днес съм "хванала" от златни яйца 5 люлки,4 флот-а,3 зен гардън....а исках само кокошки...както и да е,мисълта ми е,че хората нямат и едно от тези неща а аз вече имам по 5-6 от всяко.Няма ли начин да ги дам на някой който си ги няма тези неща?

# 85
Да се запиша и аз.

# 86
а аз искам магаренце но не мога да си хвана само кокошки ми се падат

# 87
Аз пък днес видях поне 10 златни яйца публикувани около 1-2 мин преди да ги видя и всичките все hatch Sad
И нахраних поне 20 курника - само 1 яйце и то бяло Sad

A да попитам....Как да си взема такава табелка като тази до вилата ?

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 19:33 от nikstein

# 88
Табелката не се взима, а се получава като подарък след като засадиш известно количество от различна култура - с други думи, трябва да се запълнят и трите звездички Simple Smile

# 89
Сееш определени бройки боб и взимаш табела  Peace
За всяка култура можеш да вземеш като запълниш звездичките под културата

Общи условия

Активация на акаунт