FarmVille - 9 тема

• 31 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Леле изобщо не мога да ви следя, много бързо пишете. За сега изкарах само 1 яйце от чуждите курници. Sad

# 91
Блгадоря за отговора Simple Smile

# 92
Дайте някои идеи за разположението на оградите
Засега имам 180  Laughing

# 93
Дайте някои идеи за разположението на оградите
Засега имам 180  Laughing

Аз изтрих доста посеви, въпреки че току-що ги бях засяла - по-трудоемко ми се стори да пренареждам...

# 94
И аз може би това ще направя, но утре
Сега ако разбера и въртенето на яйцата, ще е просто супер  Laughing

# 95
  • София
  tiptoe
и не мога да повярвам, че го пиша, но запис
Това просто ме попиля  rotfImbo ! Овчарче, евала  Hug Hug Hug !

п.с. аз днес бера ядове с една друга фейсбукска - кънтри стори, че и там разни иновации..  Mr. Green

Ей, не ми припомняй  ooooh! ! Снощи направо полудях покрай тия две игри!

Сега ако разбера и въртенето на яйцата, ще е просто супер  Laughing[/b]

Овчарчето ти отговори много точно на въпроса, не си прочел назад!

Slavaa, БЛАГОДАРЯ ТИ  Hug  bouquet !

# 96
  • Бургас
Писна ми от идиоти дето публикуват празни яйца. Не е възможно на 3 секунда да няма никой ....

# 97
Цитат
author=ov4ar4eto kalitko link=topic=459848.msg13692037#msg13692037
Така аз мога без видео да обясня, изпразвате кокошарника и започвате да слагате една узряла и поне още 8-9 не узрели кокошки, обирате дали има яйце или няма, пак повтаряте същото, изпразвате и слагате първата да е узряла другите може и не.

Мерси за обяснението  Hug
Утре може и да се пробвам

П.П. Нафрашках 250 огради - сега какво продаване ще пада  ooooh!

# 98
Zdraveite nujdaq se ot susediii koito iska da me dobavi darito@gbg.bg

# 99
# 100
Писна ми от идиоти дето публикуват празни яйца. Не е възможно на 3 секунда да няма никой ....

Абе възможно е, имам 2-ма - 3-ма съседи, при които е абсолютно чудо да уцелиш яйце, обикновено на 7-8 секунда го взимаш, но ми се е случвало и на 2 да няма. Rolling Eyes

# 101
как да си сложа още един кокошарник момичета  newsm78

# 102
Няма как да сложиш друг  Wink

# 103
  • София

Абе възможно е, имам 2-ма - 3-ма съседи, при които е абсолютно чудо да уцелиш яйце, обикновено на 7-8 секунда го взимаш, но ми се е случвало и на 2 да няма. Rolling Eyes

Как няма да е възможно, като някои хора използват програми за тази цел, чрез които яйцето е вече взето още преди публикуването му на стената  Crossing Arms !

Марто, а моята видя ли я? Снощи посред нощите вампирясах докато ги нацъкам, а днес 20 мин. само с продаването им се занимавам!
Повече ограда да не видя  ooooh! !

# 104
  • Бургас
Аз ако мога да разбера кои са тези съседи, с такава скорост ще ги изтрия, че няма да разберат от къде им е дошло. Баси и ....

Общи условия

Активация на акаунт