Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 29 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Ноеми  Peace

# 106
Честит рожден ден на Ванеса

# 107
Отново тенкс, за поздравите ...  Hug
Аз, направо съм гроги ... цял ден се мотах, готвих, чистих - от рождения ден нищо не разбрах , такава врътка в петата ме удари, че още ми се върти главата.  Crazy Сега отивам да си сипа едно по твърдо, и ще си го пия на спокойствие - сама!  ... tooth
Наздраве!!!  Drunk

# 108
  • София
 baloni bdbaloni baloni Честит Рожден Ден на Ванеса! Наздраве, Шмет! Drunk

# 109
  • София/Варна
Честит рожден ден на Ванеса!!!

# 110
Честит Рожден Ден на Ванеса!!!

# 111
  • София
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Анна, Давид и всички други астрални близнаци на Симона! Растете здрави, безгрижни и много щастливи. Взимайте с пълни шепи всичко хубаво, което животът има да ви даде.

Доби, Кофи, Тани, Джинджър - честит празник, момичета!  Simple Smile

Днес е мой ред да почерпя:

Simple Smile

# 112
На всички рожденници - Емили, Ивета, Анна, Давид, Симона - да бъдат прекрасни деца, да имат щастливо детство и да са много, много, много здрави!!!
На всички, които пропуснах тия дни - да са щастливи, добри и послушни!

# 113
Честит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид! Бъдете здрави, усмихнати и се радвайте на много сбъднати мечти! А на всички мами - весел празник!

# 114
Честит Рожден ден на всички пораснали днес деца - Симона , Емили, Ивета, Анна, Давид- да растат живи и здрави ,палави и щастливи.

Нимски,сетих се как ни изкара акъла преди три години,а днес колко щастлива майка си на една невероятна кукла.Да ти е жива и здрава и мноооого да ви радва с тати.

Аз да доложа-днес моя синковец тръгна на градина.В 7ч. като чу алармата и скочи"Айде мамо ,да отиваме,чедецата ме чакат". Приготвихме се и тръгнахме с огромно желание.В градина строи в две редицити госпожата и леличката ,дори "чао" не искаше да ми каже.Сега ще звънна към 10ч. и към 12ч. на госпожата и дано и занапред всичко да върви така гладко.

# 115
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид!  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много здрави,щастливи , палави и спокойни деца  bouquet Ядосвайте милите си родители с мярка, и взаимно се учете на  най-прекрасното нещо на света - как да обичаме и да бъдем обичани по най-хубавият  начин . Наздраве на празнуващите семейства - Джиндж и Ним - Вдигайте пълни чаши и до дънооооооооооооооооооооо Mr. Green Mr. Green bouquet  bouquet

Мимито - хубав ден на малкият " ученик" - всичко ще е наред, щом с такава готовност е тръгнал Hug

Моят батко Алекс пък втори ден е на ски училище / за първи път в живота си Crazy/, и след като вчера бях една много притеснена от неизвестното майка/не съм скиорка, и не разбирам от ски,ама детето си иска Crazy/, днес съм една по-скоро горда майка, която вече си представя,как ражда трети номер,той пораства достатъчно,номер 2 и той се учи на ски, и следващата зима - децата на ски -мама на Спа - ей така разбирам аз планината/нали съм си морско чедо Mr. Green Mr. Green/

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 12:32 от magnoliamm

# 116
     Честит рожден ден на милите Симонка , Емили, Ивета, Анна, Давид!Нека растат много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Хехе,Магнолия,дано всеки да е така на планината - масажче,джакузи,процедурки-екстра.

# 118
Честит Рожден ден на Симона, Емили Ивета, Анна и Давид newsm59.Желая им безгрижно и щастливо детство. Hug

# 119
Добро утро!  Simple Smile

Честит Рожден ден на цялата дружинка -  Симона, Емили, Ивета, Давид и Анна!  baloni
Весели игри, здраве и послушни родители им пожелавам ....  Whistling  Hug

Общи условия

Активация на акаунт