Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 29 985
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Давид и Анна Hug

Специални честитки за Симонка и мама Цвети. Много здраве и желая на малката кукла, да расте все така чаровно и усмихнато дете пък един ден мама да и подари братче, че да има с кой да се кара като порасне Mr. Green

Мими, ай честит ти ученик. Да не боледува и да слуша в детската

# 121
  • София/Варна
Често на всички днешни рожденици!
Много здраве и дебели нерви на родителите им Simple Smile!

# 122
Честит рожден ден на Давид и Симонесата. Нека да бъдат безкрайно здрави, будни и любознателни дечица.

Наздраве Джиндж и Ним

Честит рожден ден и на Емили, Ивета и Анна

# 123
Мимка, на добър час да му е на Тоти  Hug Hug Hug

Мангич, в училището на Мачирски ли го записа Алекс? Биш ходи там миналата година и бях страшно доволна. Тази година пак мисля да я запиша, но не подозирах че вече има сняг Thinking

# 124
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид!  Hug Наздраве на мамите им! (Ним...   Mr. Green  newsm43)

# 125
  • София
bdbaloni baloniЧестит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна, Давид!  baloni bdbalonibaloni
Желая много здраве, късмет и щастие на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Ним, Доби, Кофи, Тани, Джинджър
- Наздраве!  newsm24

# 126
Eх, мили момичета толкова се радвам да прочета поздравите към моят голям 3 годишен мъж!  Hug Благодаря ви от сърце  Heart Eyes

Ето една почерпка от нас:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА, ЕМИЛИ, ИВЕТА И АНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ГОСПОЖИЦИ! РАДОСТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ ВИ И МНОГО КЪСМЕТ ЗА ВАС!

НИМСКИ НАЗДРАВЕ СКЪПА!  Hug

# 127
  • Willebroek, Belgium
Благодаря ви момичета за поздравите отправени към Емито.  Hug Hug Hug
Почерпете се за нейно здраве  Simple Smile

Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала.   bouquet

Честит рожден ден на Симонка, Ивета, Анна и Давид newsm59   bigdance2

# 128
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мимка, на добър час да му е на Тоти  Hug Hug Hug

Мангич, в училището на Мачирски ли го записа Алекс? Биш ходи там миналата година и бях страшно доволна. Тази година пак мисля да я запиша, но не подозирах че вече има сняг Thinking

Сту, в Детски ски колеж Дино е Peace От детската градина, всяка година имат, но ние за първи път сме си в БГ по това време, и Алекс е много хепи,че най-после успяхме Grinning Всички,които са ходили до сега от групата са много доволни, на Алеко ходят и имало сняг/ аз го гледам на камера, и си има доста/ Peace Аз пък съм хепи, че е на въздух, че му е забавно/въпреки че вчера беше готов да се откаже, щото не му дали щеки Crazy,ама нали е новобранец Mr. Green/, и така - ако му хареса , другият месец - пак Peace

# 129
Сту, в Детски ски колеж Дино е Peace От детската градина, всяка година имат, но ние за първи път сме си в БГ по това време, и Алекс е много хепи,че най-после успяхме Grinning Всички,които са ходили до сега от групата са много доволни, на Алеко ходят и имало сняг/ аз го гледам на камера, и си има доста/ Peace Аз пък съм хепи, че е на въздух, че му е забавно/въпреки че вчера беше готов да се откаже, щото не му дали щеки Crazy,ама нали е новобранец Mr. Green/, и така - ако му хареса , другият месец - пак Peace

Ааа супер, браво за организацията на вашата градина. Аз всичко сама си организирах Crossing Arms Иначе и Биш я научиха без щеки да кара, явно е практика Peace

# 130
Честит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид! Живи и здрави!   bouquet Hug

Ева е с бронхит  Sad Tired Не ни са размина АБ. Направихме снимка и цъфна. Снощи ми повръща три пъти храчки и сополи, та днес я заведох пак при докторката. Ще пием Клацид + Флавамед. Дано вече се оправи...  Tired Айде измрънках и аз  Rolling Eyes

# 131
vvenkova, бързо да се оправи Ева ...  fingerscrossed

Ох, аз отивам да си прибера малката градинарка - сутринта влезна без проблем ( за разлика от брат си  Tired ), обаждах се след това, и всичко уж било наред.  Дано да и хареса, и адаптацията да е по лека, че направо две мрънкала сутрин, едва ли ще мога да издържа ...  Crazy

# 132
Честит рожден ден на Симона , Емили, Ивета, Анна, Давид! Да растат здрави и усмихнати!   bouquet

Честито и на всички януарчета, пораснали през последните няколко дни!   bouquet

# 133
  • Пловдив
Честита трета годинка на Симона, Емили, Ивета, и Давид!
 Наздраве и на всички мами! Да са ни живи здрави децата и много да ни радват.
Аз имам и още един повод-днес съм и с имен ден,така че още веднъж наздраве!
Анна утре тръгва на градина-много се надявам да свикне бързо!

# 134
Честито мили момичета!
Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид, бъдете здрави, много усмихнати и с много късмет!

На всички тръгващи на градина-много игри, веселба и нови приятелчета!

Общи условия

Активация на акаунт