Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 29 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Честито на всички празнуващи днес малчугани и на техните майки   bouquet
Да са ви здрави и мноооого послушни!
Мими, много се радвам, че Тоти приема така градината  Hug
ВВенкова, симптомите при Дени бяха същите. Този АБ е ОК за този вирус. Ще се оправите  Hug

# 136
Честит рожден ден на Симона , Емили, Ивета, Анна, Давид!Да са здрави и много щастливи!
Дамиии, един страничен въпрос. Някой ще поръчва ли от Ла Редута да се присламча към него, че си харесах едни работи.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:38 от lyllyta

# 137
  • София; Дружбето
Миша истеряса, щот я накарахме да се види как се е омазала с шоколад и да се изтрие. То беше крещене и тупкане, скрила си очите да не се гледа. Направо ей така бях Shocked После ме изби на смях, а тя заспа и сега се чудя по кое време ще е наспана Crazy Малей. И крещи - Махни ми се от стаята Joy Баси, не си представям си като стане тиин кво ще е Crazy

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:08 от tsveta

# 138
  Момичета,ако сте любопитни,надникнете тук.История за едно отслабване в снимки.

# 139
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит имен ден на всички Танчета и Татянчета днес  bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави, и да се напият подобаващо ,послучай случката Mr. Green Mr. Green

# 140
  • Русе
Селмааааа, линкъта към снимките ми подейства доста мотивиращо..Ама защо ми трябваще да кликам и върху снимките към постингите ти  Grinning

# 141
Селмааааа, линкъта към снимките ми подейства доста мотивиращо.
  Да уточня,момичето е отслабнало с Дюкан.Лично аз съм абсолюте противник на тази диета,но въпреки това осъзнавам факта,че доста жени отслабват чрез нея най-успешно. Simple Smile

# 142
  • Русе
Селмааааа, линкъта към снимките ми подейства доста мотивиращо.
  Да уточня,момичето е отслабнало с Дюкан.Лично аз съм абсолюте противник на тази диета,но въпреки това осъзнавам факта,че доста жени отслабват чрез нея най-успешно. Simple Smile
Да, аз нали я направих диетата веднъж. Свалих 15-тина кг., ама по нова година качих малко, че ми се ще пак малко да се повталя, но още набирам кураж  Mr. Green

# 143
Честит рожден ден на снахата Семонка и зетя Давид! Да растат здрави, весели и щастливи за радост на сватовете!

Ним, Диндж  Wine Glass време е за номер 2

# 144
Честит рожден ден на днес порасналите януарчета - Симонка, Ана, Емили, Давид и Ивета.
Да растат здрави, весели и щастливи деца, много да радват мама и тате и мама и тате тях да ги радват всеки ден  Wink

След първият работен ден се чувствам като премазана от валяк  Tired Бухнаха ме в най-дълбоките води, сякаш никога не съм била по майчинство  Crazy, а обстановката е под всякаква критика  ooooh! - без шеги, разговори и т.н. Всеки забил поглед в компютъра и си трайка. Направо не знам как ще издържа на това положение ...

# 145
честит рожден ден на всички пораснали сладурковци които без да искам съм пропуснала да поздравя!От сърце им пожелавам да са здрави и безгрижни!И на щастливите им родители пожелавам здраве и дълъг живот!
Честито и на именичките днес!Да са благословени!

Ноеми,стиснати палци!Да стане това което е най-добре за теб!
Имам повод да почерпя:За много здраве....Наздраве!!!

# 146
  • София
Момичета, сърдечно много благодаря за топлите поздрави и пожелания! Обичам ви! Simple Smile Hug  bouquet

# 147
  • София, Лагера
Селма, аз имам колежка, която свали 30ина кг. Познавам я от 2000г, тогава още нямаше деца. Беше си бая дебелшка (доста повече от тази на снимката), а тя и висока, което още по-зле. След децата стана и по-зле. Ама се амбицира миналата година и в момента е направо неузнаваема! Кокали стърчат!
Дано задържи така.

Ман... стискай зъби, ще влезеш в релси, нямаш избор на този етап. Пък след някой и друг месец може да се преориентираш. Както казват ЧР консултантите - за добри специалисти криза няма.

# 148
  • София
Симона е с конюктивит и 2 дни ще се гледаме у дома, после баба.  Crazy Това е екстра към сега върлуващия вирус. Сестра ми го изкара доста тежко и тя завърши с конюктивит, даже на спешен кабинет беше ходила. Куууупоооон!  Whistling

# 149
Селма, аз имам колежка, която свали 30ина кг. Познавам я от 2000г, тогава още нямаше деца. Беше си бая дебелшка (доста повече от тази на снимката), а тя и висока, което още по-зле. След децата стана и по-зле. Ама се амбицира миналата година и в момента е направо неузнаваема! Кокали стърчат!
Дано задържи така.
  За съжаление,един организъм ,ако е свикнал да е с големи килограми,много трудно се задържа на малките.....
  Затова,аз съм противник на временните диети.
  Дано пък твоята приятелка има късмет! Peace

Общи условия

Активация на акаунт