Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 058
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
За пиене и плакане взимам награда Crazy Crazy Crazy Пфууу, ама аз си идвам от ревлив род, та не ми се чудете  Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed

# 211
За пиене и плакане взимам награда Crazy Crazy Crazy Пфууу, ама аз си идвам от ревлив род, та не ми се чудете  Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed

И аз съм така... снощи имахме русенска срещичка. След две чашки вино си разказах на висок глас най-пикантните истории(да чуе целия ресторант)  Embarassed и на три пъти щях да ревна докато си говорихме с момичетата други работи...  Crazy

# 212
Пууу, даже и аз дето съм такъв емоционален инвалид, се просълзих. Много ми хареса!

Ха сега наздраве за сладките рожденници!  Веско, Любо, Борис, Ния, Дария и Ая, от здраве, късмет, любов и веселба да не се отървете!

# 213
Абе като гледам колко сме чувствителни, се замислих дали няма някой "Санаториум" в централна България, който да ни приюти за един уикенд...  newsm78 Ще пием, ще плачем, пак ще пием и ще пеем  Mr. Green Ама без мъже и деца (може само някое жиголо, ако някой го избие натам)   Drunk Wine Glass smile3546

Посади зрънцето  Grinning
Крайно време е да реализираме една януарска'07 среща. Да пием, пеем, плачем и се смеем.

# 214
    Ивонска,на 9-тата година спрях да чета,че....Искам да не се програмирам,искам да не рева,искам да .....не се отказвам още от много неща. Simple Smile Peace

# 215
  monny_77,честит ти племенник! Hug Виж в какъв ден се е родил!Днес имаше слънчево затъмнение. Crazy

# 216
Честит рожден ден на цялата днешна дружина! Да бъдат здрави, щастливи и много палави!

На здраве и на нерви на майките им

# 217
Иво не те ли беше срам така да ни разплачеш ... Но към това за благодарността на 3-ия РД мога да добавя "Ти разби устата на брат си"  ooooh! Днес е невероятно мрънкало и ужасен беляджия. Предполагам в резултат на хремата и поредния вирус, който го тръшна  Crazy Надявам се само превенара да помогне и бързо да се справи с проблема.
Благодаря ви мили приятелки за страхотните пожелания, които получихме. Да е честит празникът и на астралните ни близнаци Любо и Ая   bouquet Да растат здрави, весели и палави, а на Сту и Анджи мога да кажа само наздраве и довечера нарезил от наздраве  Mr. Green
Светле, мож` ме оплюйте, но аз без мойто мъж за толкоз дълго, нигде не отивам  Naughty  Mr. Green
ЕТо и малко снимки от детската градина, където занесохме тортата. То по техните стандарти си е здрав  Wink
http://www.facebook.com/photo.php?pid=620979&id=1668488498

# 218
  • София/Варна
Честит трети рожден ден на всички малчугани!!!

Да са живи и здрави и да докарват по-малко бели коси на майките си  Hug!

# 219
Да са живи и здрави и да докарват по-малко бели коси на майките си  Hug!

Немой тъй, ма, Деске, иначе Убава и млада ще си ходя  Crazy

# 220

И аз съм така... снощи имахме русенска срещичка. След две чашки вино си разказах на висок глас най-пикантните истории(да чуе целия ресторант)  Embarassed и на три пъти щях да ревна докато си говорихме с момичетата други работи...  Crazy
Ейййй, Светле, недей така че ме е яд, че я изпуснах снощната срещааааааа  ooooh!

# 221
  Манана,нещо не мога да видя снимките ви..... newsm78
  Сънувах те онази нощ.С някакви шоколади сме се черпили. Laughing Crazy

# 222

Светлеее, пийни едно и ела да ни разкажеш и на нас  Flutter

# 223
Честит трети рожден ден на Ая, Веско, Любо, Борис, Ния и Дария! Нека растат здрави и весели деца и да радват прекрасните си майки!

чак сега се въстанових от голямото реване....Ив  Heart Eyes

# 224
  • София
Eй, тея русенки не спряха да провокират завист със задушевните си сбирки, 'начи!....  Crossing Arms

Стига рИвахте, бре - време за пиене дойде!  Laughing  Hug (ама, пък я какъв вълнуващ виртуален празник им спретнахме на днешните, а?!  Laughing  Hug)

Общи условия

Активация на акаунт