Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 065
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЯ, ВЕСКО, ЛЮБО, БОРИС, НИЯ И ДАРИЯ. МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, СМЯХ И УСМИВКИ ИМ ЖЕЛАЯ. НАЗДРАВЕ НА МАЙКИТЕ ИМ.  cheers

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ТЕЗИ ДНИ.

# 226
Леле, нямам време да чета назад, но се върнах да видя Ив защо разрева аудиторията. Много покъртително наистина. Любовта и отдадеността на родителите ни ги приемаме, като даденост и рядко се отблагодаряваме за малките неща.

# 227
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден на вчерашните рожденници от мен - Митко и Деси   bouquet  bouquet

Честити рожденни дни и на днешните АЯ, ВЕСКО, ЛЮБО, БОРИС, НИЯ И ДАРИЯ   bouquet  bouquet  bouquet Всички деца бъдете най-вече живи и здрави, много щастливи, палави и страхотно детство ви желая, а на гордите родители - много спокойствие,много поводи за гордост, и много споделени мигове с децата си  bouquet  bouquet

Ив, страхотно е това за Майката  CryHug

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 17:45 от magnoliamm

# 228
Любовта и отдадеността на родителите ни ги приемаме, като даденост и рядко се отблагодаряваме за малките неща.
    A дали ние родителите винаги достатъчно поощряваме успехите,послушанието и всякакви други добродетели на децата си?Не ги ли приемаме и ние,като някаква даденост? Wink  Thinking

# 229
Хайде, Наздраве!  Grinning
Аз днес съм на плодов ден от 90 дневната диета, но гроздето е плод, следователно виното също  Mr. Green

# 230
  • У дома... някъде
Честит рожден ден на нашите астрални близначета и нека винаги да топлят сърцата ни!Весел празник и наздраве на мамите!   bouquet  bouquet  bouquet
Мони,да ви е жив и здрав новия член на семейството!

# 231
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЯ, ДАРИЯ, НИЯ, БОРИС, ВЕСКО И ЛЮБО!!!

Да са ви много здрави и щастливи!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ, КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ!

И аз се включвам в общия рев, ама ми е втори път днес. Първия път имах неблагоразумието да го прочета в офиса  Cry Добре, че всеки се беше вторачил в компютъра си, та никой не ме забеляза  Rolling Eyes

А, наздраве! Дано децата ни са винаги до нас и са ни опора, както и ние на тях.  Drunk

# 232
  • София
Честит рожден ден на Ая, Любо, Ния, Борис, Дария и Веско! Растете здрави, весели, радостни, волни и безгрижни!

Сту, Манана, Анджи - честит празник, момичета! Много ви обичам и горещо ви прегръщам!
  Hug Heart Eyes  bouquet

Ив,
cry Ще ти скъсам ушите! Сега обяснявам и на Симона и на баща й защо рева! Добре поне че не го прочетох в офиса, много опашати лъжи щеше да ми се наложи да измисля.

# 233
  • Русе
[ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОДЕНИТЕ ДНЕС!

Да са здрави и да носят повече радост и по-малко тревоги на родетилите си!
Мони, честит ти племенник   bouquet Сега разбрах, защо пихме онази вечер  Grinning Явно сме се справили добре с наздравиците  Mr. Green
С русенки наистина си изкарахме много приятно миналата вечер  Heart Eyes Норчето и Елина липсваха, но ще наваксат следващия път  Hug
Момичета, бихте ли ми казали имате ли впечатление от билката "котешки нокът" като имуностимулант за деца?

# 234
  • София
Днес работихме, пихме, ревахме... или не - работихме и ревахме, после пихме!  Mr. Green Утре - пак същото, ма без работата и реването!  Mr. Green Mr. Green Навих ли ви?  Joy

# 235
   Ивонска,дай някой готин виц сега! Wink Видя ли,как дирижираш настроението на хората! Crazy

# 236
# 237
  • София
Днес работихме, пихме, ревахме... или не - работихме и ревахме, после пихме!  Mr. Green Утре - пак същото, ма без работата и реването!  Mr. Green Mr. Green Навих ли ви?  Joy

smile3521

В нашето семейство - и то говоря за най-близкото обкръжение, не за някакви далечни лели - има 2-ма козирози, родени на 12.01, както и още 4-ма водолеи! Както можете да се досетите, месец януари винаги е тежък и напоителен! Нека купонът започне сега!  Laughing

# 238
Честит рожден ден на Ая, Любо, Ния, Борис, Дария и Веско! Много щастие и много весели игри!    bouquet

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОГИ, ПРЕСИЯН, МИША И БОИЛ!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт