Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
мойто е момченце, бе Simple Smile

и второто ли  Mr. Green

# 391
второтооооооооооооо........................ако обещаеш да гледаш първото............поне до пълнолетие:)

# 392

Селмаааа и  една от супер вкусните ти шоколадови торти обра всички овации на гостите ми.
   Коя от всичките?

lyllyta,  и аз така-кифли, банички, шоколад-после 2 декара гъз и 2 девойки.  Heart Eyes

И аз с Алекс все обикалях магазините за черен Линдт-топчета и слизах от трамвая,когато се сещах,че на еди коя си спирка е имало баничарница собствено производство. Crazy
  Друго,което нападах ,беше лютеничка със сирене.  Stuck Out Tongue
  Всъщност,и сега си ги нападам. #Silly

# 393
   Ним,как е Симонка?Какво стана с медикаментите,намерихте ли ги?

# 394

Селмаааа и  една от супер вкусните ти шоколадови торти обра всички овации на гостите ми.
   Коя от всичките?

Шоколадовата с вишни.............мнооооого хубаво нещо  chefДаже и Митко яде

# 395

Шоколадовата с вишни.............мнооооого хубаво нещо  chefДаже и Митко яде
   Аха!
   И Митко ли хапна от нея??? #Crazy
   Това е показател! Blush Hug

# 396
Честит рожден ден на патерица на всички рожденици, които пропуснах, пожелавам здраве, много весели игри и много приятели  Hug  bdbaloni

# 397
Лилянчо, къде се изгуби... как сте? Кога ще се видим?

# 398
Бях в Бургас на очни, Свилен беше зле, с твърде болезнени коремни болки, пооправи се, но докато бях там пак го заболя, но този път придружено с диария и повръщане. Прибрах се по-рано, водих го на лекар, спряхме млякото, пуснахме микробиологични изследвания и чакаме резултат. Сега е добре, след спирането на млякото изведнъж се оправи.
В първите дни на февруари тръгваме за гръцко и предлагам следващия четвъртък да направим една среща Heart Eyes Hug

# 399
  • София
...
В първите дни на февруари тръгваме за гръцко и предлагам следващия четвъртък да направим една среща Heart Eyes Hug

Къде ще се срещнем?  Flutter Русииии, не се дръжте дискриминационно!  Naughty  Mr. Green

ПП. К'ва таз Гърция сега?  Shocked Кратка визита или "паме писо" Laughing?

# 400
  • София
Честито на Вики, наздраве на Галина Димова!
Да е здрава, амбициозна, стремителна и находчива (Вики, не майка и!  Mr. Green)!

# 401
Честит рожден ден на Вики!  baloni Да е здрава и щастлива  Hug

Честит рожден ден, Ним! Здраве на теб и скъпите ти същества, много късмет, щастие и бира!  Grinning Hug

# 402
Честит Рожден ден на Вики! Много усмивки и късмет!  newsm59

Нимско, честито! Весела, щастлива и обичана! Наздраве!   bouquet

# 403
  • София
Честит Трети Рожден ден на Вики на galina_dimova, Михаела на divata, Никос на bori7 и Anthony Kyle на Джи nbirthday

Ним, честит рожден ден! Желая здраве, здраве и наздраве!   bdbaloni Drunk

# 404
  • София
Дами, днес почерпката отново е от мен:

Честит рожден ден и на Вики на Галина Димова! Ние - родените на днешния ден - сме хубави, умни и заслужаваме много здраве, късмет и обич!  Simple Smile

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт