Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София, Лагера
Хе хе, изпуснала съм купона.
Нимскооооооо!  Hug Здраве, здраве, здраве, здраве... и здрав... и наздраве  Wink

Според теориите за туршията - аз съм перманентно бременна от 16 годишна  Mr. Green
И престанете да говорите за ядене! (че както ми закъснява...  )

Честит рожден ден на Вики! А къде се загуби Галина?

Аз вчера бях на една международна кръгла маса, където разни световни светила разказваха как са създали в своите държави стандарти за специалисти и мениджъри ЧР, съответно и сертификационни програми. И се амбицирах да дам принос към проектирането на такива и в БГ, сега предстои действам в тази насока.  bowuu Та ми е още развълнувано.

# 406
Поздрави за Вики на Галина и голяяямо наздраве за Ним!

# 407
Честито на двете рожденнички - Вики и Ним! От здраве да не се оттървате!   bouquet Hug Mr. Green Наздраве!
Селма, аз имам усещане за момиченце!  Grinning
Ноеми  Praynig Praynig Praynig Peace

# 408
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Вики

Нимско, си жива и здрава, всичко най-хубаво да ти се случва, никакви болести да не припарват и едно момченце да ти направи деня още по-весел Hug Hug

Ноеми, аде де Praynig

# 409
  • София
Нимско, си жива и здрава, всичко най-хубаво да ти се случва, никакви болести да не припарват и едно момченце да ти направи деня още по-весел Hug Hug

Може ли да си избера точно кое момченце да е? Може ли? Може ли? Може ли да е колега? Може ли, може ли, може ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 410
Здравейте!!!

Почерпете се за здравето на Вики!  ura  party023 Tada
Много мили пожелания! Благодаря ви!

Днес Вики ще празнува в ДГ с много балони, торта и весело настроение, а другата седмица ще е големият купон./чакаме тати да си дойде от командировка/. А вечерта сме на друг детски РД /мамчето с което родихме заедно ми стана приятелка, но досега нито ние, нито те успяваме да уважим празника, защото всеки си празнува на датата/.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:31 от galina_dimova

# 411
Честито на Ним и Вики!!!!!!!

# 412
Ним, честит рожден ден!!!  bouquet  Много здраве, щастие и успехи в работата!!!

# 413
  • София
Nim, Честито! Пожелавам ти чудесна работна среда и върхови постижения (а Симо да си/те трае)!  Mr. Green

# 414
  • София; Дружбето

Може ли да си избера точно кое момченце да е? Може ли? Може ли? Може ли да е колега? Може ли, може ли, може ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy  Ще сменяш молива ли Mr. Green

# 415
Честит Рожден ден на Вики!!! Да расте здраво и слънчево дете!!!

Ним, ЧРД и на теб!!!  Hug Желая ти много здраве, здраво дете и мнооого щастие!!!

Лилянче, аз естествено съм винаги готова за срещи!!! Този път ти избираш мястото и времето  Hug

# 416
Честито помъдряване Ним! Много здраве,  и весело изкарване на празника!   bouquet

Честит рожден Ден, и на днешните малки, пораснали сладури! С пожелания за много здраве! bdbaloni

# 417
   Честит рожден ден на малката порасналата Вики!Преръдки на мама Галина!  Hug
   Честит рожден ден на помъдрялата Ним!Късмет и любов! Heart Eyes  bouquet

И се амбицирах да дам принос към проектирането на такива и в БГ, сега предстои действам в тази насока.  bowuu Та ми е още развълнувано.
    Направо чудесно ,Ноеми! Hug
    Пожелавам след броени дни да ти е още по-развълнувано малко по друг повод! Flutter  Wink

# 418
  • София
Честито одъртяване, Нимски!!! Mr. Green /наборче, нЕма се сърдиш...и ние одъртЕхме/
Пожелавам ти здраве, на теб и особено на Симонесата, много чаши вино и другите две неща, които вървят към него, но не се броят!!!

# 419
Нимчеееееееееееееееееее, 10 момъка да ти пеят Градил Илия килияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наздраве Crazy

Общи условия

Активация на акаунт