Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 507
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Честито и на Вики  Hug

# 421
Честит рожден ден, Ним! Желая ти много успехи и щастие!   bouquet

Честито и на порасналата Вики! Много весели игри!   bouquet

За малко да забравя!  Embarassed  Магнолия, честито и на твоя малък талибан на патерици! Да е жив и здрав и много да те слуша!  Hug

# 422
  • София, Лагера
Нимско, си жива и здрава, всичко най-хубаво да ти се случва, никакви болести да не припарват и едно момченце да ти направи деня още по-весел Hug Hug

Може ли да си избера точно кое момченце да е? Може ли? Може ли? Може ли да е колега? Може ли, може ли, може ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Може! Ама после да разказваш!  Mr. Green (и снимков материал да пратиш  Wink)

# 423
  • София, Лагера
Нимско, си жива и здрава, всичко най-хубаво да ти се случва, никакви болести да не припарват и едно момченце да ти направи деня още по-весел Hug Hug

Може ли да си избера точно кое момченце да е? Може ли? Може ли? Може ли да е колега? Може ли, може ли, може ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy  Ще сменяш молива ли Mr. Green
Joy яко! (напомня ми на една стара история, но не с молив, а със спирала за очи...)

# 424
Лилянче, аз естествено съм винаги готова за срещи!!! Този път ти избираш мястото и времето  Hug
Аз не съм запозната със заведенията, препоръчаха ми Радилон в стария Здравец до у-ще Т.Кърджиев, но на първия етаж, че било по-хубаво от подземния етаж. Ако искате може в Кристал? Други желаещи русенки има ли  Simple Smile
За времето - обичайния четвъртък, в 18,30-19

Ивонска, заповядай, от кога те чакам! За гръцко - за няколко месеца ще ходим.

# 425
Честит рожден ден на Вики! Да бъде здрава, палава и винаги усмихната!

Ним, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, винаги обичана и да се радваш на много успехи в личния и професионалния живот!

# 426
Честит рожден ден на Вики! Да расте здрава и щастлива!

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 14:38 от lyllyta

# 427
Ним, честит празник и на тебе. Пожелавам ти всичко, което искаш ама в троен размер  Twisted Evil /три момченца/ Наздраве! И на торта! И на гости!

# 428
# 429
  • София

Отмъъък...На кой каквото му липсва. Mr. Green

# 430
За мен не остана... Cry

# 431
Клемс, нали уж редовно пиеш? Rolling Eyes

# 432
  • София
Пиенето никога не е достатъчно, нищо че е редовно. Дето се вика нищо, че е дебел...

# 433
Пиенето никога не е достатъчно, нищо че е редовно. Дето се вика нищо, че е дебел...

То и с мъжете е така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 434
Нимско, ха честито ти помъдряване! Много здраве и успехи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт