Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 481
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Я долу ръцете #2gunfire Аз тоя само го показвам, не го давам...................поне докато не остарее или изнемощее
Клемс, бирата може да си я делиме

# 436
Я долу ръцете #2gunfire Аз тоя само го показвам, не го давам...................поне докато не остарее или изнемощее
bash bash bash bash Пияница мръсна  Crossing Arms

# 437
  • Русе
Честит рожден ден,Ним! Да си много обичана, от здраве да не се отървеш, а късметът да те преследва цяла година!Ч Р Д на Вики-нека е слънчево и щастливо дете!Наздраве  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
  • София
Женски бой в калта на пороците ли съзирам?!  Shocked Тази компания не отговаря на високия ми морал и ценности!  Sunglasses Засрамете се!  Naughty

# 439
Ним, бъди жива, здрава, обичана и щастлива!

На Вики - щастливо детство и безгрижни игри!!!

# 440
  • София
Чесит Рожден Ден на Вики! Да расте весела, щастлива и умна за гордост на мама и тате!

Нимски, на теб много здраве, много да те слушат домашните и да те уважават  Mr. Green колегите!

Честит рожден ден на патрици на Никола!
Да е послушен и щастлив батко!

# 441
  • София
Честити празници и на всички които пропуснах тези дни!
Много се извинявам, че не успявам да следя темата редовно. Налегнала ме е работа, вкъщи заформям ремонтче  Mr. Green. Утре ще събаряме една стеничка  Twisted Evil. Да се похваля завърших си успешно курса по английски, след две седмици почвам следващото ниво. Луд умора нЕма.  Joy

# 442
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ. дА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.   bouquet

# 443
  • София
Ним, Честит Роден Ден! Бъди много обичана, щастлива и здрава.

# 444
  • София
Момичета, сърдечно благодаря на всички за пожеланията - тук, във ФБ и лично!
Също така сърдечно много благодаря на всички вас, които се отзовахте на молбата ми и помагате в търсенето на лекарството Метилпреднизолон! Нямам думи, с които да ви благодаря! Обичам ви и се радвам, че ви познавам!   bouquet  Hug Heart Eyes

# 445
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИМ!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!НАЗДРАВЕ!

Селма,аз предполагам че е момиченце!кажи на колко си години,кога имаш РД и кога си заченала и ще ти кажа какво е  Wink
Ноеми,хайде дано ти да си следващата бремелинка Hug
А някой знае ли нещо за Мяуче?Тя май трябваше да е родила?

# 446
  • София
Момичета, сърдечно благодаря на всички за пожеланията ...

Е, как нЕма да благодариш - толкова щедро ти напожелахме разврат и прелюбодеяния, че всяка примерна съпруга и майка би завидяла... Ако имаше такива, де!  Mr. Green Joy

# 447
   Верно,че Мяуче съвсем изчезна... newsm78
   Мони,писах ти на лични. Wink

# 448
# 449
  • София/Варна
Честит рожден ден на Вики и Никола (на патерица)!

Ним, и на теб честито и наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт