Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 470
  • 746
  •   1
Отговори
# 450

А Манана, Клеми, Ванчо, Саша, Викс, Кайрен, Цвета, Нинище, Ехо, Мonny_77 .....? Когато всички те сложат трета лентичка, тогава съм готова и близначки да родя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 451
Аааааа не!  Naughty Без мен! Отчетох се вече.  Crossing Arms

# 452
  • София
Клемс е готова, само финансии й липсват...доход от 5000лв на месец и ВЕДНАГА слагам третата лентичка. Mr. Green

# 453
Да бееееееее!Аз съм се отчела за тоз живот! Crossing ArmsМомче и момиче....Да са ми живи и здрави.... стигат си ми!

# 454
  • София
Що бе?
Ако някоя от вас се закълне, че в живота й има по-вълнуващо и разтърсващо нещо от раждането на детето й, стискам й ръката.
Наистина, само $$$ част ме притеснява...иначе давам 10 години от живота си, за да изпитам отново онзи миг, в който за пръв път виждаш детето си, което си носил 9 месеца...

# 455
  • София
Я, как изпълзяхте веднага да си плюете в пазвите...  Mr. Green

# 456
Що бе?
Ако някоя от вас се закълне, че в живота й има по-вълнуващо и разтърсващо нещо от раждането на детето й, стискам й ръката.
Наистина, само $$$ част ме притеснява...иначе давам 10 години от живота си, за да изпитам отново онзи миг, в който за пръв път виждаш детето си, което си носил 9 месеца...

202uu

Еееех да бях с 10 години по-млада...  Wink

# 457
Що бе?

Аз давам 10 години да видим как раждаш и ние празнуваме за теб...ама три дена празненства  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 458
  • София
Момичета, обичам ви! Нямам думи за друго! А е рано още за Наздраве!

bouquet

# 459
  monny_77,пълна ти е кутията!  Wink

За трето...Рано ми е да думам,след като все-още не съм родила второто.Но се сещам за моите родители,които са изгледали 3 деца без да имат някакви особени доходи.И колко са щастливи сега ,че ги имат всичките.Особено моята майка,която е загубила цялото си семейство и е останало само това,което е създала самата тя,тоест трите й деца и внуците й. Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:43 от Селма

# 460

А Манана, Клеми, Ванчо, Саша, Викс, Кайрен, Цвета, Нинище, Ехо, Мonny_77 .....? Когато всички те сложат трета лентичка, тогава съм готова и близначки да родя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз те следвам Сту Mr. Green Чакам първо третата щерка дето ми обеща заради хубавите очи на Цеци  Mr. Green
Обаче не бЕхме ли нещо казаби, че първо Ива да роди второ и тогава сме ние с трето  newsm78
Нимче честит рожден ден на патерица  Embarassed Да си здрава, все така вдъновена,да не прощаваш на никой бира и на никой мъж  Wink
АЗ се прибрах и вчера със зверско главоболие от компютъра в работата  Tired Но пък вечерта беше много приятна  Grinning

# 461
  • София, Лагера
Аз съм навита на 3  Flutter... само да додат  Wink (и Крас е навит...да ги прави)

Пфууу, изтрещех!  Tired Цяла седмица не съм си подавала носа навън (освен веднъж до пазара). Отпуска бях и почти денонощно учих  ooooh!. Ей, на стари години е бая зор, мамка му! Изпитът е утре. Ако го взема (като го взема  Twisted Evil), ще е последния за таз магистратура  Crazy. А сега отивам да пийна едно узо да го полея предварително!

# 462
  • Русе
Здравейтееееееее  Hug
И аз като се видя с 5 свободни минути на работа влизам да хвърля по едно око, но все не ми остава време да пиша. Затова, първо..
Честит рожден ден на порасналите през последните няколко дни   bouquet Бъдете щастливи и мноооого обичани  Hug
Селма, аз съм за момиче  Grinning
Хайде и аз да споделя мои служебни постижения ..Тази седмица защититх концепция за мое авторско предаване - майчинско, разбира се  Grinning Ще го отпочна, живот и здраве, през април. Пожелайте ми успех!
Русенки, само кажете къде за четвъртък  newsm78
Хубава вечер  Heart Eyes

# 463
Рали, пожелавам ти успех!!!  fingerscrossed
За срещата може да предложиш ти място, аз както казах, нищо не разбирам от заведения  Blush

Ноеми, успех и на теб утре!  fingerscrossed

Селма, аз те виждам с едно момиченце, на което плетеш дълги плитки и ти е първа помощничка и ученичка!  Hug

# 464
  • София

....Тази седмица защититх концепция за мое авторско предаване - майчинско, разбира се  Grinning Ще го отпочна, живот и здраве, през април. Пожелайте ми успех!
...

Общи условия

Активация на акаунт