Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 385
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
   Манана,наистина в момента сте изправен пред по-малкото зло.Само пожелавам децата да изкарат варицелата по най-лекия начин!

В градината на Алекс една от групите е на карантин заради варицелата....Нямам представа,какво да правя.Дали е много опасно,ако случайно я донесе вкъщи сега?Дли не е?Дали сега да го дърпам от градината или да изчакам малко..... Thinking

Анджелина,много е смел твоя Любо! thumbsup

# 676
Анджи защо го пие болен ли е или за профилактика?

Вдигна температура онзи ден и лекарката като му видя гърлото каза - херпангина  Thinking Вирусна била и му изписа Изопринозин и Биопарокс за пръскане в гърлото.
Днес е ОК, няма Т.
Пие ги Simple Smile Той и за сиропите рядко отказва, отваря устата и приема каквото му давам.

Цвет, Бронховаксон са хапчета, имуностимулатор. Като Респивакс (това е българският еквивалент). Но доколкото помня се започват да се пият през октомври (на Ники съм ги давала някога, естествено без ефект при него). Имат схема на приемане.

# 677
  • София, Лагера
Честит Рожден ден на Вани!

Норче, много  Hug за приятелката ти! А така хубаво ми подейства тази новина...  Innocent

# 678
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Иван   bouquet  bouquet Здраво,щастливо и обичано дете да е  bouquet  bouquet

Ман, радвай се за варицелата, и се надявай и Цеци да го изкара - казвам ти го от опит - моите и двамата я изкараха заедно, Ники беше на месеци бебе, бяхме даже на почивка Crazy,  от дистанцията на времемто мога да кажа ,че я изкарахме сравнително леко, но Ники беше с доста пъпки, и то по главичката, и си представете - бебе на месеци, още няма буйни къдрици, разхождам го из курортното градче в количката, и бабите започват да ми се радват - млада,хубава майка Flutter Grinning, с две деца, надвесват се да видят бебето,започват да се лигавят и........оооо, какво виждат, едно малко сладко, но мноогоооо пъпчиво бебе Mr. Green Mr. Green Реакциите бяха феноменални - забавлявах се много Mr. Green

Другият път сядаш в кмета, пък той ще ти разкаже какво си изпуснала Crazy Mr. Green

Ив, радвам се,че сте по-добре ,щом и думата пиене се спомена - ще те бъде сестро Hug Хайде, съвсем оздравявай, че да си пийнем преди да родя...ей така, да ми върви по вино,докато раждам Peace Peace

Ели, та какво казваш донесъл Дядо Коледа Rolling Eyes Hug Hug Hug

На всички  желая да сме здрави,здрави и пак здрави Hug

# 679
  • София
Мангич, нема да се плашиш - можем да пием и ДОКАТО раждаш (ма, то трето... трябва да минем на шотове  Mr. Green ). Там около Вита има добри местенца, предразполагащи....  Wink

# 680
Мангич, нема да се плашиш - можем да пием и ДОКАТО раждаш (ма, то трето... трябва да минем на шотове  Mr. Green ). Там около Вита има добри местенца, предразполагащи....  Wink

Ив, с  шотове,  с шутове- важното е да излезе жив и здрав, аз да остана цяла, пък дет се вика - и във Вита може да празнуваме Crazy Crazy

# 681
Ив, с  шотове,  с шутове- важното е да излезе жив и здрав, аз да остана цяла, пък дет се вика - и във Вита може да празнуваме Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha  И за шутове и за шотове и аз съм на линия  Mr. Green

Цвет, Бронховаксона е имуностимулатор, но ние не ги пием по схема, а док каза цял месец всяка сутрин по едно на гладно. При нас има страхотен ефект  Peace

# 682
  • София; Дружбето

hahaha hahaha hahaha  И за шутове и за шотове и аз съм на линия  Mr. Green

Цвет, Бронховаксона е имуностимулатор, но ние не ги пием по схема, а док каза цял месец всяка сутрин по едно на гладно. При нас има страхотен ефект  Peace

Ще пробвам значи като свърши цитросепта. Щом е едно сутрин ме устройва за преди детска

# 683
Ман, HugБързо да минава!И да не оставя поражения!
Ноеми,скоро ще е!Ще видиш!В момента в който спрете да го мислите.
Иве,и вие бързо да се оправяте!
И на мен ми похвалиха този Бронховаксон но ми поясниха че се започвал октомври и сега нямало смисъл.Ама като знам бургаските лекари колко са компетентни......
Аз давам на Алек ехинацея форте.
Ели,умрях от смях на определението на Евангелина JoyТолкова са забавни Laughing
Айде бързо оздравяване на всички болни!И весела вечер!

# 684
  • София; Дружбето
Аз уча сега Миша кое е дясно и кое ляво. Та тя вчера стои до мене и вика: от коя цица даваш на Габи, лявата ли? А от дясната ще му даваш ли  Crazy  Не смея да се почеша вече, че незнам какво ще разкаже на лелите
А забравих най-уникалното от рождения ден. Тича наща, дивее и кръсницата и вика: Абе, Миши, ти имаш таралеж в гащите
Миша - Нямам
Кръсницата - Имаш, той ти пречи, ти затова подскачаш
Миша - нямам бе
Кръсницата - Имаш, имаш
Миша сваля гащите пред всички, надупва и се и заявява: Ето бе, виж че нямам

# 685
# 686
  • София, Лагера
 rotfImbo
Ей, голем майтап са тези деца!

# 687
Честит рожден ден на Боби, Краси и Андреа  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много здрави и много щастливи деца и едно прекрасно детство ви желая  bouquet  bouquet  bouquet
На Викс и семейство - весел празник и Наздраве Grinning Grinning

# 688
Честит празник на всички, който пропуснах тези дни!

Честито и на днешните рожденници! Здраве, здраве и пак здраве!  bouquet

# 689
  • София
Честит рожден ден на Борис, Красимир и Андреа! Растете здрави, безгрижни и много щастливи!

Викс, наздраве, мацко! Честит рожден ден и на мъжа ти!  Simple Smile   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт