Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 384
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София; Дружбето
Викс, да ти е жив и здрав Боби Hug

# 691
  • София

Честит Рожден Ден на колегата Боби!

Светло бъдеще, много късмет и верни приятели му желаем!

# 692
Честит рожден ден на Боби
Нека е чаровник и мечтан любовник  Embarassed
цял живот да е щастлив,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момите да пленява!

Честит рожден ден на Краси и Андреа Peace Здраве и безгрижие в задоволителни дози   bouquet

# 693
  • София/Варна
Честит рожден ден на Боби!

Честито и на всички, които пропуснах последната седмица!

# 694
  • София
Честит рожден ден на сладкия Бобсън!!! Весело изкарване на празника!!!Викс - наздраве!!!

# 695
Честит рожден ден на Боби на Викс   и на малки патерици на Ванко на Елица bouquet Да расте Бобката все такъв кротък и добър, та мама да е спокойна за учението и кариерата си  Wink
Викс наздраве мацко - да ви е весел празника.
Веско явно няма да е от тези, при които варицелата минава с няколко пъпки. Държи висока Т, след спадането на която се появяват множество пъпки. Не ми дава да ги третирам с ментолов спирт, а същевременно с това сърбят гадините и се чеше. колкото и да обяснявам, че не трябва, не става  Tired Отгоре на всичкото вече са и по езика и вътрешната част на устата - та приемам съвети за облекчаване на симптомите там. Взех от аптеката фенистил гел, защото ментолова пудра не открих до сега. Дано той поне помогне.

# 696
  • София
Ман, кофти... Confused
Фенистила помага за това да сърби по-малко, да.
За устата...нямам идея. Не трябва много топло да пие/яде, може би нещо хладно от хладилника, знам ли... Hug

# 697
   Честит рожден ден на Боби!Да расте здрав,усмихнат,умен и много успешен!!! Grinning Grinning Grinning

# 698
  Манана,много съжалявам..... Confused
  Не мога да посъветвам нищо,но ми се струва,че Симонка на Ним (ако не греша) е успяла да пребори варицелата по-леко.Горе-долу си спомням защо,но нека по-добре Ним каже,да не дам някаква грешна информация. 

# 699
Ман, Ая беше така даже имаше и в очите , езика гърлото и къде ли не. Спокойно, минава и заминава  Hug Мажи с ментолов спирт, защото много облекчава  Peace Не знам как да го накараш, но ако му намажеш само една пъпчца, за да види как е, може да ти даде да го намажеш навсякъде Thinking

# 700
  • София
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug

Дойде деня и аз да почерпя. Пийнете по едно днес за здравето но Борис и Милуш. Не слагам много изкушителни картинки, че нали си имаме и бременни  Heart Eyes
Мен ме е гепила сатурновата дупка, все едно аз имам рожден ден.  Confused Нещо хич не ми е весело.  Cry Борис се разсополи вчера, днес останахме вкъщи да го закрепя за партито утре, но ми се струва че ще си имаме рожден ден без рожденник  Sad.

# 701
Викс  Hug
Да е жив и здрав Боби и много да се гордеете с него!

newsm59

# 702
Ман, не знам какво би ги облекчило, така става с варицелата, сърби и навсякъде излизат пъпки.
След 3 дни ще започнат да повяхват и сърбежът ще намалее.
 Hug

# 703
  • София
Честит рожден ден и на Андреа и Краси! Желая им здраве и щастливо детство!

http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY&feature=related

Ман не днам какво да те посъветвам за облекчаване, Йоана я изкара много леко още преди да забременея с Борис, а той още не е имал шарки. Мисля, че можеш да пудриш и с бебешка пудра за по-бързо завяхване на пъпките, но в устата нямам идея  Tired. Дано по-скоро спрат да избиват нови пъпчици и да почават да зарастват  Praynig

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:58 от vicks

# 704
  • София, Лагера
Мила ми Викс,  Heart Eyes честито ти пораснало момченце!  Да бъде много добричък и здравичък, да слуша и да ви радва много! Да му е честито и на Милуш, на него му желая търпение, здрави нерви и всеотдайност!  Mr. Green

Честит рожден ден и на Андреа и Краси!

Днес така прекрасно ми тръгна деня! (без махмурлук, което напоследък не е често  Mr. Green). Снощи се прибрах, имах гости, които леко некултурно изпратих в 11 и се цопнах в леглото  Crazy И сега нов човек, колко ми трябва - едно наспиване!
Мацки, една от учителките на Писуна в ДГ е бременна! Днес ми се похвали, много й се зарадвах! Хи хи, сега вече обясняват на дечицата как се появяват бебетата. Но засега са стигнали само до урока за секциото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт